Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 9
ely_cta spune:
Crixia,spor la treburi,dar ai grija cu caldura!
Cornelia,cum e mamico?E mancacios Vladimir?Doarme?Asteptam vesti!
33 + sapt cu
David Andrei
Moniland spune:
Adriana 
pooh, dr meu de abia de azi e in concediu si sta 3 saptamani
. Dar am vb deja cu inlocuitorul si maine seara ma asteapta la spital sa verifice starea fetitelor. Mi-a placut ca mi-a zis sa-l sun inainte de a pleca de acasa sa nu fi intervenit ceva si sa-l astept pe coridoare. A si m-a chemat in spital. Deci pana acum are o bila alba. ![]()
Danielle, azi noapte am visat si eu tot felul de chestii si m-am trezit din vis cu gandul la tine.
Imi ziceam ca trebuie sa-ti scriu ca nu esti singura care viseaza prostii. Dar nu mai stiu ce-am visat
.
Azi fetitele mele sunt in forma maxima. Nu le-am mai simtit asa, cred ca niciodata, misca non stop, puternic si amandoua. Eu sper sa fie de bine si nu de rau. Au pus de o sueta si poate discuta cand sa vina pe lume, daca sa mai stea.... ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca am ajuns si eu acasa plecat ade azi dimineata, am crezut ca nasc in masina asa dureri de burtica am avut, am luat 1 nospa si a mai trecut, am stat pre amult in fund si doare cam rau bine ca am ajuns acassica acum ma duc in pat si maine stau toata ziua cuminte acasa n-am ajuns la chicco sa vad caruciorul , o s ama duc vineri dupa ce-mi face analizele la spital, sper sa-mi mai dea drumul acasa nu mai stiu cine intreba de ...nici vorba...as vrea elenada stiu ca tu ai carucior din asta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5593 cum e, mie imi place de nu mai pot, dar nu-l gasesc in magazine sa-l manevrez putin, decat pe net, se lasa pe spate de tot, o sa stea bebe bine in el? peste tot spune ca se poate folosi de la 0+, asa e? felicitari pt inca o saptamana, sunt sigura ca a sa ajungeti cu bine la 37 de saptamani ![]() _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana![]() AMR 8 zile![]() ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Adriana eu l-am luat de la dino bebe http://www.dinobebe.ro/. Daca suni la nr de telefon afisat pe site o gasesti pe patroana. E foarte draguta si poti sa mergi sa vezi caruciorul. Cel de gemeni e usor de manevrat.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 saptBurtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
steadya spune:
buna si de la noi,
astazi ne-am trezit la pranz dupa o noapte mai agitata- am adormit abia pe la 4.00 a.m.
pooh, mqqm nu stiu cum e mai bine, dar la primul copil surorii mele i s-au rupt membranele noaptea si nu s-a grabit la maternitate pana a doua zi intrucat nu avea contractii, ei bine nici nu a avut deloc, a intrat la cezariana, nastere naturala nu a mai fost posibila, asteptase prea mult, nu avea dilatatie...slava Dlui ca nu a facut alte complicatii, deci nici sa astepti nu e o solutie, mai bine la spital sub monitorizare as zice eu. (si vad ca si alte fete sunt de acord)
apropos de vergeturi, nu mi-au aparut inca dar imi spun prietenele sa nu zic hop ca mai degraba apar dupa nastere cand se strange burtica, asa e? sper ca nu.
Clarajmultumesc ca ai impratasit cu noi cumparaturile- mai imi vin si mie idei...
moniland felicitari, inchin si eu o cupa de sampanie pentru fetitele tale cumintici!
MC2008bravo pentru analize, deci au iesit bine per total
micaalsa iti tin pumnii sa stea zmeurica de Teodora peste 37 de saptamani!
Adya
31
elenada spune:
Hello
Ne-am intors si noi de la spital. Suntem bine grasi si frumosi. Baiatul are 2500 gr si fetita 2040 gr. Dr zice ca sunt foarte bine si ca mai au loc sa creasca daca stam in pat cumintei ca sa nu presam pe col.
Cezariana va fi pe 18 iulie. Doamne ajuta sa ajungem sanatosi pana acolo.
Va pupam dulce. Tinem pumnii stransi pt fetele care urmeaza sa nasca. Nastere osoara.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
steady, multumesc 
elena, 18 iulie, asta inseamna ca vor veni pe lume la 38 sapt. Doamne ajuta!
Chiar ma intrebam oare cat de mari sunt gemenutii la varsta aceasta si ma bucur ca ai scris ca asa imi fac o parere si mai mult decat atat ca sunt asa mari. Si daca a zis dr. ca mai au loc sa creasca e din ce in ce mai bine. Tare mult ma bucur!!!!![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
pooh spune:
Elenada,
,ce bebelusi grasunei ai!felicitari!Sa stea cat mai mult la purtator!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
MC2008 spune:
Gata, am spalat 2 body-uri, o caciulita si 2 perechi de sosetele ptr bebe la spital. Cred ca imi ajung astea, nu?
Fetele, care sunt actele pe care trebuie sa le am la mine? Am preg dosarul cu toate analizele, o copie de ci, scrisoarea de la munca. mai trebuie ceva?
Azi termina bagajul
, il pun pe hol, sa fie. O sa mai fac si o listuta de persoane care trebuie sa fie sunate de catre sot atunci cand nasc, si pun nr dr pe frigider, sa fie la indemana. Altceva? Mai trebuie sa iau si un biberon in maternitate, ca sa fiu sigura?
Maine intru in 35 de sapt
.
Va pup 
34 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 6 saptamani 
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MC2008 ...... Acum am terminat de dat cu crema toate bubitele. Asa gravida, e suprafata mare Va ![]() 34 saptamani Mami de Tudor !!!! AMR 6 saptamani ![]() |
Ai de treaba nu gluma.....
Viitoare Mami superr fericita!
36
IsabelleAMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

...nici vorba...as vrea
(23 aprilie 2005)