Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 18
ivanoiuadela9 spune:
Fetelor ce face Giova ? Cred ca a nascut pana la ora asta.
Giova va asteptam acasa cu vesti bune
.
ely_cta spune:
Doamne ce m-am emotionat cand am citit mesajul de la albinute!Va multumim din suflet!
Giova,nastere usoara si un BB sanatos!

Ivanoiuadela,Ylla,ma bucur ca v-a placut mancarica si scuze daca am facut pofta cuiva!
Crixia,noi suntem apropiate...sunt curioasa care naste prima...cred ca tu,pt ca esti la a doua sarcina,iar David al meu vad ca e mai puturos...nici macar nu s-a intors,e inca in prezentatie pelviana.
Motana,imi doresc sa nasc natural,cu epidurala sau in apa,dar daca David nu se intoarce,va trebui sa fac cezariana!
Am o intrebare pt cele cu experienta:la pediatru cand ne inscriem?Inainte sau dupa nastere?Stiu ca tb sa vina la domiciliu dupa cateva zile si daca nu sunt inscrisa dinainte...cum se procedeaza?
A avut cineva carucioarul Graco Quatro Tour de luxe?Cum vi se pare?Eu inca nu ,m-am hotarat la carucior!http://www.graco.ro/index.php?id=4
33 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
MC maine amandoua mergem la eco!Bafta si abia te astept cu vesti!
33 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Gata,intru la dus si apoi la nani,maine plec devreme din casa si am o zi plina!Somnic usor!
33 + sapt cu
David Andrei
Deea_24 spune:
Dragi mamici,
Am intrat si eu sa va urez nasteri usoare si bebelasi frumosi si sanatosi! Eu am mai tras cu ochiul pe la voi, inca de cand au aparut primii zmeurici!
Fetelor, nimic nu este mai frumos si mai emotionant ca momentul in care iti vezi pruncul pentru prima oara, cand ii simti mirosul sau cand iti zambeste pentru prima oara.
Va asteptam cu drag la scutece! 
Pana atunci tin sa incurajez si eu fetele care sunt "la rand":

Giova, Ylla Va doresc sa aveti nasteri super usoare! 

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
CRIXIA spune:
Ely_cta, cred ca eu o sa nasc, ma gandesc ca e fata, fac cezariana...niciodata nu se stie, vom vedea! Si eu cred ca e tot cu capul in sus, si am impresia ca e mult mai puturoasa decat sor'sa..daca e asa, poate sa stea 40 de sapt fara sa-si doreasca afara! ![]()
Despre pediatru, noi ne-am inscris inainte de nastere, suntem cunostinte, dar oficial a venit medicul de familie, deci nu era absolut necesar.
Mult curaj in noaptea asta mamici de zmeurici!!!!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+31 sapt 
pogos spune:
ely-cta eu am vorbit dinainte de a naste cu pediatra. si cand am venit acasa i-am dat telefon si a venit a doua zi. e mai bine sa rezolvi dinainte totul.
dea_24 multumim de mesaj 
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
vally spune:
giova asteptam vesti

ylla nastere usoara! 

azi ma gandeam si eu la medicul pediatru...aveti recomandari?
am fost si la eco morfo si la dr nostru torul ste ok, bebelina este mai micuta decat ar fi normal are 1.874 gr; sa speram ca va sta mai mult in burtica si sa recupereze
; este sigur fetita
avem poza co "dovada" (toata lumea ne zicea "aveti baiat,nu?" chiar intrasem la idei...)
dupa doctor am fost si la un curs de ingrijire bebelusi si apoi la curs de masaj al gravidei in timpul travaliului ![]()
Alinutza nici nu am mai apucat sa vb dupa curs, am plecat repede pt ca eram lihnita de foame
(mancasem pe la 11 dimineata si cam atat...) asa ca am ajuns acasa am mancat si apoi somn de voie
numai ca acum nu mai am somn...![]()
multumim pentru mesaj 
mamicutze de mai.iunie
vally
s33
Adelina
ely2304 spune:
sal fetelor...mamici de zmeurici..ce frumossssssss...am intrat sa va salut si sa va urez tuturor nasterii cat se poate de usoare,bbii sanatosi si fara coliceii nu uitati k va suntem alaturi chiar dk stam in umbra!va asteptam cu drag la clubul scutecelor....
CURAJ FETELOR...ESTE ATAT DE SPECIALA INTALNIREA CU PRIMUL COPIL,TRAITI MOMENTUL LA MAXIM BUCURATI-VA DIN PLIN K NIMIC NU SE COMPARA CU ACESTE MOMENTE UNICE!

pt toate fetele!cu drag o mamik super fericita de "albinute de mai-iunie2009"!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
jojo_miha spune:
Fiind deja iulie in fiecare zi sunt sigura ca va aparea cate o zmeurica
.
Andreea sigur pacanitul este de la tensiune,cantitatea care o iei tu nu-l afecteaza pe bebe asa ca mai bine iei zilnic,si stai cu ochii pe tensiune si fa mai des cate un acid uric.
Giova asteptam vesti,sigur esti o fericita in momentul asta.
Cornelia cred ca e greu cu 3 copii insa sunt sigura ca esti si o mamica foarte implinita.M-ai cam speriat cu hainutele de bebe,eu am cam exagerat cu cele micutze.
Fetelor din C-ta multa bafta la echo si Ely m-ai facut sa-mi ploua in gura cu dulceata ta,asa ca azi il pun pe tati sa cumpere niste visine ,sa vezi ce va merge cu paine prajita si cu unt,si asa sunt cat muntele putin unt nu strica
.
Ely2304 pt mine momentul cand m-am cunoscut cu printesa mea a fost ............dar sunt convinsa ca si la a doua printesa nu va fi mai prejos
.
Apropos de camsile de alaptat,eu am una portocalie,zici ca-s de la drumuri si poduri
,nu stiu ce-a fost in capul meu de-am cumparat-o.
M-am trezit uda leoraca de transpiratie si cu o mancarime pe burta.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
36+
Erica Gabriela
AMR O SAPTAMANA !