Mamici de zmeurici de iulie-august (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Oricum de azi suntem oficial in odiseea noastra si vor incepe sa apara surprize..nasteri in termen sau mai devreme care ne iau prin surprindere (ca a Giovei) sau peste termen..ehe..incepe fetelor..acum e acum..sa ne tinem bine inapoi nu mai putem da deci CURAJ INAINTE si sa avem doua luni usoare pentru noi toate .

Eu devin nerabdatoare sa imi vad "gagica" desi sper sa stea frumos la locul ei pana vine nea' doctotul sau macar sa ajungem in sapt 38-39..dar dupa cum vad zmeuricile isi cam fac de cap si tot cum vor ele se intampla..avem copii cu personalitate din burtica deja...

s37 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

GIOVA , o sa avem prima zmeurica de iulie

Yla ,nastere usoara

MC referitor la actele care tre sa le ai la tine , mie cumnatul mi-a zis sa am asa, copie dupa :buletin,al meu si al sotului, certificatele noastre de nastere, certificat de casatorie,adeverinta de la serviciu . si sale am in mai multe exemplare ,cam 8, sa nu stea sotul sa mai faca cate o copie....din astea foloseste si la primarie . Si e mai bine sa le ai pregatite dinainte, ca pe el l-au disperat cu copiile cate i-au cerut .

Meleea 36

AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Ylla2009, bafta multa maine.... Iti tinem pumnii!!! asteptam povestea

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
GIOVA sa dea DUMNEZEU sa ai o nastere usoara si stai fara frica ca ai sa vezi ca o sa fie totul bine
YLLAiti urez si tie nastere usoara si sa vii cu vesti bune
eu abia am venit acasa toata ziua am umblat ca chiar zicea si sotul ca creca pe mine ma ia nasterea pe drum.maine pleaca iubi al meu sper sa fie totulbine si poate cine stie cand vine duminica il vede pe bebe

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

GIOVA te sustin si eu .

Sa ai nastere usoara si sa se termine cat mai repede !
Te inteleg perfect cu frica !

Te !
Hai bebe EDI !

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

mellea, merci mult de info. Maine o sa ma apuc de facut copii, ca sa le avem la noi. Bagam la bagajel tot.

Abea astept maine dupamasa sa ma duc la eco 3d., sa imi vad ingerasul. Sper sa fie bine, si sa fie grasut si sanatos.

Doamnelor, va doresc o seara cat mai buna si mult somnic , caci avem nevoie! Raportam maine la cafea!

Va pup

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ce frumos miroase a zmeurici.... Eu sunt programata in tura urmatoare (sept-oct), dar va urmaresc cu mare drag si emotie. Mi-am facut curaj sa intru peste voi ca sa va rog, cele care ati nascut la Elias cu cezariana, sa imi dati si mie niste scoruri, sa stiu la ce sa ma astept. Evident, daca proaspetele mamici mai au timp sa intre...

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Clara, esti super draguta, deocamdata o sa mai incerc aici, dar in caz de nevoie poate o sa apelez la tine, merci mult

Elenada si Mony, voiam sa va zic ca voi sunteti cu 2 la purtator, ca vazusem intr-un documentar cica un joc tipic de-al gemenilor, pe la un an asa... se ascund dupa perdea si se cauta unul pe celalalt si dr. au descoperit ca de fapt ei fac exact acelasi lucru inca din burtica mamei, de pe la 20 de saptamani ce tare! Voiau sa demonstreze ca exsta o memorie a fatului, inca de cand e f f mic. Sa vedeti daca o sa aiba obiceiul asta fetitele si respectiv fetita si baiatul tau, Elena. Mi se pare super tare!

Si tot vb de memoria fetala, Missy, inteleg ingrijoararea, ca inca e micuta ca si saptamani bebelina, dar mai bine nu ii zice sau nu iti arata ingrijorarea ca... "nu iesi, stai acolo", tot in doc ala vorbea un tip pe la 50 60 de ani cum ca parintii erau pe drum cand trebuia el sa se nasca si disperati ca venea si ei erau in masina (prin anii '20-'30) cum ca tatal a oprit si l-a impins inapoi ca deja isi scotea capusorul bebelul. Au ajuns la spital cu bine dar apoi cica nu mai voia sa iasa bb si a stat vreo 40 de ore pana sa vina, si mai presus de toate zicea mosu acu (bebele de pe atunci) ca analizand toata viata lui gaseste multe momente in care s-a simtit ca "nu e bine primit, nu e momentul", mereu o respingere a lumii fata de el.
Acuma na, nu zic ca e asa sau nu, fiecare crede, dar mai bine ii zici bbelinei tale sa vina ea cand vrea ea si cand se simte pregatita si roaga sa apara la data potrivita, atat pt binele ei cat si al tau. Good luck!

Vai, Cornelia, ce scumpa Maria ta! Moama cum o duce pe ea mintea ca il inseli pe bebe... si faza c m tare e.. ca asa e!!!! Adica asa zic expertii care nu recomanda suzeta tocmai din cauza asta. Am ramas masca! Ziceai ca e sensibila, dar e mai mult decat asta. ah si LA MULTI ANI!!!!! Maine e ziua ei, nu? Sa fie sanatoasa si dragastoasa si voi toti fericiti!

Ely, ce buna pare mancarica aia a ta, mama facea cam in genul ala dar cu ardeii copti, deja mi-ai facut pofta! >Chiar asa, Ely, daca tu nasti la Isis, nu nasti in apa? Am auzit chestii frumoase de pe acolo.

Noce, am citit niste chestii amazing despre genul asta de "co-sarcina", eu cred ca exista, 1 pt ca si sotul e cam pe aceeasi lungime de unda de cand imi era greata de la mirosuri, el, care nu avea nici o treaba ii venea sa vomite. Cand treceam pe langa tacos si simteam uleiul ala io mai sa ii dau la boboci, el, care e innebunit dupa tacos de-odata zice.. crek ai facut ceva, nu mai suport sa vad tacos in fatza ochilor, si nu imi place chestia asta! Murea de ciuda ca nu mai putea maca. .
Acum, explicatia eu o vad cumva la nivel spiritual, poate si emotional, caci nu suntem numai corp, si mai ales cand relatia de cuplu e stransa (nu zice ca suntem unul, dupa casatorie, dpdv religios) atunci e normal sa functineze ceea ce numkim "empatie". Citeam de un tip care avea dureri de murea cand nastea nevasta haha! asta mi se pare chiar extraordinar!

Fetele de mai.iunie am dat si eu la soricei, ce tare imi placea citatul ala de mica de cand citeam pe Creanga. Multumim si va urmam!

YLLA curaj!!! maine!!!! yuhuuuuu

Giova, tu ne.ai luat pe nepregatite, adik bblinul go go go!!!!

Patricia, sa auzim de bine maine dupa test, iti tinem pumnii

37+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Hi

Nu-mi vine sa cred..de-abia am intrat pe forum si am vazut agitatele scoase ptr Giova...bebe Edi e pus pe fapte mari

Giova nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios (sper din toata inima ca la ora asta sa-ti tii deja comoara in brate)
Gooooo GIOVA

Ylla am emotii si pentru tine...maine iti vei tine in brate bebicul. Mult curaj maine, nastere usoara...si un bebe sanatos, frumos si necolicios
Goooooo Ylla

ia sa vedem daca mai tin minte din ce-am citit...transpir de emotie
Moniland felicitari pentru intrarea in luna a 9-a...ai niste bebite cuminti...manca-le-ar mama

Elenada felicitari pentru rezultatele la echo..si pentru bebeii grasunei. Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi cu brio pana pe 18 iulie

Patricia tin pumnii pentru rezultatele testului de glicemie...cine stie..poate, poate... Sau macar sa-ti dea doar regim alimentar si nu tratament cu insulina. Prajitura cu visine a fost delicioasa...m-am trezit si noaptea trecuta sa mai pap o bucatica...Iar mama vine in Bucuresti pe 15 iulie

albinutelor de mai.iunie le multumim mult pentru mesaj si pentru predarea stafetei

eu ma simt cam rau...de la aerul conditionat m-a luat raceala...dar incercam sa o tratam

revin dupa ce recitesc niste mesaje...sunt inca sub impactul emotiei...vin zmeuricileeeeee

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,ce vesti mai aveti de la Giova?

Nastere usoara,Giova!!

Nastere usoara,Ylla!!

Patricia,mama mia,ce de treaba!Dar cum mai poti?Eu azi am fost tare fasolica .Prea cald si am stat aproape numai la birou,am lucrat ....mint,juma'de ora am mai calcat haine pt bebe,in rest,ocupatii zilnice de facut teme.

revin...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput