Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 16
m_i_s_s_y spune:
Multumim mamici de mai-iunie! Noi am mai tras cu ochiul pe la voi sa vedem ce ne asteapta! Sa aveti bebeici sanatosi, cuminti si papaciosi!
Bumbita-multumim de informatii, suntem alaturi de ea!!!!!!!!!
HAI GIOVA!!!!!!!!!!

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
ylla2009 spune:
Nastere usoara draga Giova.Sa ai o intalnire frumoasa cu bebe Edi .
Fetelor se pare ca Bebe Edi a vrut sa fie prima zmeurica oficiala.
Eu sunt bine ..maine dimi la 8 trebuie sa fiu la spital,va dau de stire prin MICA ce si cum.
Ufff sa vedem ce imi amintesc![]()
MC ma bucur ca te simti mai bine si ca ai gasit cat de cat leac pentru bubitele tale.
Danielle felicitari pentru printesa grasunica,tinem pumnii sa stea la caldurica pana la termen si pana cand vor veni ai tai.
Elena si Moni va felicit si ma bucur pentru fiecare zi care trece pentru voi in formula 3 in 1.
Ely of course ca am incercat mancarica ta ..calda mi-a fript limba,astept sa se raceasca ,dar oricum e foarte buna.
Crixia sa foloseasca printesele cu drag lucrusoarele cumparate.
Cornelia felicitari pentru asa familie reusita ,ma bucur ca cu trei copilasi mai ai timp sa mai dai si pe la noi.Sunt foarte curioasa cum va reactiona printesa mea cand va veni printisorul acasa.
Alinutza super faina trasurica, sa o foloseasca bebe Eric cu placere.
Lucialu ma bucur ca mai dai cate un semn, ma bucur ca inafara de mesele si contractii..esti totusi ok.
MQQM felicitari pentru incheierea proiectelor.Moama ce de evenimente aveti in iulie . La noi nastere fetei coincide cu ziua si ora cand am iesit cu tati al ei la prima intalnire,exact un an diferenta si cu ziua fratelui meu.
Clara,Romanitza,Motana
MissySuper caruciorul,sa il stapaniti sanatosi.Si stai la patut ,vei vedea ca asta ajuta mult.Ia exemplul Elenei![]()
Alex&Sara Mi se pare foarte bun sfatul tau de a mana de toate in timpul alaptarii cu mentiunea de a si observa ce nu ii convine lui bebe.Mie sincer pe perioada verii si nu numai mi-ar fi foarte greu sa renunt la pepene si restul fructelor.
Hmm..m-a cam lasat neuronul,scuze daca am uitat pe cineva..ma duc sa pap..ultima masa ..pt ca nu vreau sa-mi incarc stomacul pt maine..urasc clisma..
Va pup si aveti grija de voi de bebici si de burtici.
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 1 ZI !!! 

elenada spune:
Ylla maine e ziua cea mare. Tinem pumnii sa fie totul bine.
De acum tot vor veni zmeuricile iubite.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
danielle02 spune:
ylla,chiar asa
mai ai o zi pana sa iti tii puiul in brate

sa ai o nastere usoara scumpa si recuperare super super rapida
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
uliiasi spune:

GIOVA!!!! 

YLLA!!!! 

Vin zmeurici noi!!! Fetelor, nastere usoara si asteptam sa veniti cu vesti bune!!
Albinute de mai-iunie, multumim mult de tot!
Eu sunt toata emotionata ca nici nu mai stiu ce sa scriu...uite la Giova cum s-a intamplat de brusc...nici nu mai ai timp sa realizezi ce se intampla. Da Doamne sa fie totul bine si sa vina bebicii sanatosi!!!
Iulia
38+ 
adrianafedorca spune:
wow Giova nu-mi vine sa cred ca tudai startul 

, nastere usoara si bebe sanatos , mancacios si cuminte 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
39+
Anastasia Ioana
AMR 7 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
Ylla, multa bafta maine!
sa aveti amindoua o nastere usoara si sa auzim vesti bune imediat

MUltumim pentru mesajul din partea albinutelor! foarte frumos si emotionant!!
eu astazi am fost la testare, am suportat destul de usor pentru ca m-a dus capul sa ma programez la un cabinet Puls de linga mine, asa ca mergeam la intepat si tzusti inapoi acasa. maine sper sa am rezultatele, oricum mi-am testat si eu acasa cu testerul si sint peste valori...
si pe urma a dat in mine febra curateniei. am profitat ca am fost singura acasa si am facut o gramada de lucruri, am sters geamuri
, am spalat perdelele, le-am pus inapoi, am calcat 2 cosuri de rufe, am spalat hainutele de bb...si i-am zis sotului cind a venit ca naste de la noi cineva care e cu doar 2 saptamini inaintea mea si ca eu am facut azi treaba ca si cind m-a apucat febra aia de dinainte
; eu sper ca nu, sa mai stea acolo putin ca nu sint pregatita inca.
Missy, f frumos caruciorul! sa il stapiniti sanatoase!
mqqm, felicitari daca zici ca ai teminat cu proiectele!!
Alinuta, a fost buna prajitura de visine? cind iti vine si mamica?
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
mamilivia spune:
Wwwoooowww Giova tu deschizi odiseea!!! Ce ma bucur! Nu am intrat azi pe forum, si cand intru uite ce vad... am tipat in gura mare, naste Giovaaaaaaa, se uitau ai mei tampiti la mine
.
Sa de-a Dumnezeu sa nasti usor si sa fiti sanatosi amandoi, si tu si bebe Edi. Bebe mic, ajut-o pe mami sa nu se chinuie, fi cumintel si iesi repede. 

Ylla, ma rog sa ai nastere usoara, mai e putin si o sa iti ti puiutul in brate. Niste agitate si pentru voi

Frumoase cuvinte din partea mamicilor de mai-iunie, multumim

. Sa aveti parte de pitici frumosi si sanatosi.
Noi suntem bine, cred ca am pierdut azi dopul, nu sunt sigura, cand m-am asezat in pat am simtit ceva umed ca a iesit si era o scurgere foarte groasa, tulbure. Ar fi cazul sa vina si gagica mea, dar poate asteapta sa se nasca de ziua Americii in 4. Mai vedem noi, oricum iasa cand vrea ea. Va pupam, stam cu sufletul la gura pana aflam despre Giova

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+38 
PatriciaArdeleanu spune:
mamilavinia, dopul e ca o gelatina, nu seamana cu scurgerea normala de sarcina. poate fi mai maronie, rozalie, dar nu se poate confunda. eu prima oara am stiut imediat ca e dopul cind l-am gasit pe chilot.
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
Intru si eu dupa vreo 3 zile de absenta (din cauza de modem tampit si net) si ce vad
:
Giova care avea termen apropiat de al meu naste
...bravos..nastere usoara si un bebe perfect..hai impingere usoara 
Ylla ne aduce si ea maine o zmeurica 

, sa fie intr-un ceas bun.
Iar mesajul fetelor de la mai-iunie ma emotionat profund..sunt super dragute..l-am citit cu lacrimi in ochi si sotul se emotionase si el langa mine
..MULTUMIM DIN SUFLET 
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004