Mamici de zmeurici de iulie-august (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetelortocmai mi_a plecat sotulam ramas cu cumnatica si cu cumnatelul tot e bun macar nu sunt singura.
ELY multumim de mesaj.pupic pt tine si DENISE
GIOVA sateptam vesti bune creca esti cea mai fericita acum cu bebe in brate
eu mai am 3 zile pana la data spusa de dr vad ca bebe e foarte punctual nu vrea sa ne deranjeze mai devreme.doamne abia astept sa_l vad mai am asa de putin,sotul meu saracu se roaga sa ma ia nasterea duminica ca sa fie si el acasa,eu as naste si azi asa de nerabdatoare sunt

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Ne-am trezit,transpirata moi rau de tot si am dat drumul la net sa vaz de avem vesti.Hof sper sa aflam cat mai repede de Giova ca mi-s fiarta de ieri.Asa mi-o trecut de tot ce aveam in cap sa mai fac chestii(ca doar nu respect cu sfiintenie statul la pat ca ma ia nebuneala si am treaba ).Amu m-am linistit,stau pe fundul meu macar sa ajung la 37s.Patricia si pe cine mai o mananca sa faca trebi fara pauze stati cuminti.Blanca fix la asta ma gandeam si eu:ca zmeuricile noastre au personalitate si se tin de surprize.Pana acum una nu sa dezmintit
Ieri m-o luat urat cu fibrilatii si pentru Giova si pentru mine cand am vazut ca e mai mare doar cu 3s fatza de mine.Sa ne ajute DD pe toate sa aducem BBei voiosi si sanatosi,indif de termen!
Uh sper sa apuc sa scriu,ca iar ma doare un pic.
Yllaaaaaaaaaaa bafta mare!Sa aveti o intalnire minunata!Sa ai nastere usoara si zmeurica sanatoasa!GOOOOO YLLA!!!
Va multumiim mamici de albinutze pentru mesajele frumoase!Sa aveti BBei papaciosi si sanatosi!Si pe mine m-or trecut lacrimile cand am citit si mesajul oficial
Bumbita multumim pentru vestile legate de Giova!Asteptam in continuare vesti bune!
Alinakiss felicitari pt BBisor!Sa va fie acomodarea acasa cat mai usoara!Laptic din plin si santate amandorura!
Crixia felicitari pentru dintisorul cazut la fata!
Elena felicitari pentru 35s!!!La mai mare cat mai aproape de termen!
Patricia,Theea bafta la testele de glicemie!Sa primiti rez bune!
Alinutza ai grija cu racelile.Pai ce facem?Sa va fie de bine placinta!Multumesc de info legate de nastere
Mamilivia esti sigura ca ai pierdut dopuletzul?Tinem pumnii!
Romanitza,bine ca o dat DD si stai si tu pe acasa!Odihneste-te cat inca mai poti.
Mqqm,Doamne ajuta ca ai terminat cu treaba!
Alina ai si tu grija cu treaba,mai bine stai cumintica pana vine BB.
Monica ai grija, nu mai fortza nota cu umblatul prelungit in oras.
MC bafta azi la dr!Si tuturor celor care tre sa mearga la consultatii va asteptam cu vesti bune!
Fetele nu va mai bateti capul cu cat de mari sau mici sunt BBeii.Au ritmul lor fiecare si stiu ei mai bine ce si cum,important e sa fie in primul rand sanatosi.Diferentele pot aparea si de la ovulatii tarzii,se ia in calcul UM in general,dar de fapt depinde mult de altele.
Va pupacim!O zi buna!Noi aseara am mai crescut un pic,ca doar am intrat in sapt noua si o celebram cu cresteri bruste,miscoteli din tot corpul si desigur contractii cat sa o bagam pe mami in sperieti si sa vb cu noi cat mai mult.Ne place sa se roage de noi sa mai stam in burtica
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Dragi burtici si mamici de zmeurici am vorbit acum cu Giova si inca nu a nascut, are dilatatie 4. Astepta sa vina dr sa vada daca ii pune oxitocina si peridurala. Se pare ca nu e pregatit nici bebelusul nici corpul mamei dar sunt SIGURA ca totul va fi bine.
BB Edi are azi fix 37 de saptamani dar se pare ca tot la prematuri il incadreaza (exact asa am patit si eu....)
Saracuta e epuizata si abia asteapta sa scape.
Asa ca putem continua cu galeria

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Neata fetele! Bem o cafa? Eu nu mai pot de emotii, numai ce m-am trezit si am si deschis calculatorul, vrem vesti de la Giova. Cu siguranta bebe Edi bea laptic de la tzitzi la ora asta. Mamaaa si cand ma gandesc ca Giova era pe locul 47, iar eu pe 30, iar bebelina mea nu vrea sa vina.
Mai gagici, oficial e vremea noastra, sa dea Dumnezeu sa avem cu toate nasteri usoare, bebei sanatosi, frumosi si papaciosi. Am niste emotii, creste morcovul si la mine, poate ma opreste doctorul maine la spital. De data asta nu ne-a mai chemat la cabinet, a zis sa venim direct in spital, poate are ganduri mari cu noi.

Lucialu, nu sunt sigura, era o scurgere mai vascoasa, dar era albicioasa... si din cate am inteles, celebrul dopulet este ori maroniu, ori rozaliu. Habar nu am ce s-a intamplat, dar a fost o senzatie tare ciudata, cand sa ma asez pe pat am simtit cum iasa afara.

Ylla mult curaj, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos Asteptam vesti de la voi
Mamica Ely, sunt sigura ca e o mare intalnire cu primul bebe, si eu abia o astept. Multumim pentru cuvintele frumoase. Sa ai parte de un copilas sanatos si de o viata frumoasa

Pupici, revenim!

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+38

Mergi la inceput

Ioana multumim! Offf draga de Giova, ce se mai chinuie
Bebe Edi, hai dragule odata pe lume, nu o mai chinui pe mami, iti place sa ne ti in suspans de mic. Giova, punem in functiune niste agitate, poate te ajutam sa scapi mai repede . Doamne ajuta sa iti ti puiul in brate cat mai repede

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana iti multumim pt vesti!Chiar ca se chinuie saracaNici nu ma gandeam ca inca nu a nascut.Offff si ieri doream sa-i spun de o noua pizzerie, nici nu ma asteptam ca facem galerie pt ea si BB Edi.Sper ca e sotul cu ea si Marco are cu cine sa stea.
Haaaaaaaaaaaaai Giova si BB Edi!!!
Camy_pus iti multumim iubita pt mesaj!Si tie inti doresc din toata inima sa fie bine pana la capat,sarcina usoara si cand vine vremea nastere fara probleme si BB sanatos!
Mamilvia dar cum ai simtit ca iasa?Ca si cum curge-ca orice scurgere sau efectiv ca o chestie solida,ca un dop?Poa sa fie o scurgere din ce spui tu, uneori mai grosutza si eu mai am.Bafta maine la dr si bucura-te ca sunteti la termen!Stiu ca e greu dar asa e mai bine pt BBlina ta sa vina cat mai la termen.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Lucialu, am simtit ca si la o scurgere, doar ca a fost mult mai abundenta, s-a udat tot chilotul aproape si era foarte vascoasa. Acum nu stiu ce a fost... poate a fost dopul, poate nu.... Multumesc pentru urari, sper sa imi vad grasa cat mai repede ca nu mai pot de emotii. Ma duc sa pap ceva si revin!
Pupici

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Mamilivia eu am eliminat dopul acum cateva zile si e ca o gelatina maronie si la mine chiar a fost mult...dupa aceea nimic...
pt Giova sa iasa bebe mai rpd si sanatos

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

GIOVAAAA
YLLAAAAA

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 7 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

NEATA
si eu ma asteptam sa gasesc vesti despre bebe Edi dar se pare ca se lasa asteptat

noi suntem bine , cu dureri de burtica ca la ciclu, oare astea sunt contractii?? daca stau in pat ma mai lasa dar amortesc toata si iar nu mi-e bine, ufff mai e asa putin si nu mai pot, maine merg la spitalsa-mi faca analizele si poate ma opreste sa nasc, doamne ajuta , ce bine ar fi , luni as fi acasa cu bebe...vise

am fugit in pat , macar sa rezist pana maine

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 5 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput