Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

hop si eu...buna,fetele!ce faceti?
si mie mi-a iesit la analize hemoglobina 12,2,la rez normale scrie intre 11,6-16,5,dar eu stiu ca 12,2 e cam mica,inca nu am sunat-o pe dr sa-i zic sau sa mai astept pina sapt.viitoare cand merg la ea...am sa-mi fac si o sideremie sa vad cum iese,oricum Fe nu am sa iau ca abia sunt in sapt 6-7...si glicemia a iesit 92,am facut analiza nemancata,am sa o repet mancata sa vad cum iese.

fetelor care pleaca in vacanta,concediu placut,sa va relaxati si sa va simtiti bine!...iar celor care vor sa plece de acum inainte va invit si va astept in egipt,e cam cald acum,recunosc,am fost si eu ieri si am stat cateva ore pe plaja si m-a durut capul toata ziua si am fost ametita...dar celora care nu au probleme cu caldura,e frumos si relaxant.

va pupic dulce si sa ne auzim cu bine!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gamaloana

hop si eu...buna,fetele!ce faceti?
si mie mi-a iesit la analize hemoglobina 12,2,la rez normale scrie intre 11,6-16,5,dar eu stiu ca 12,2 e cam mica,inca nu am sunat-o pe dr sa-i zic sau sa mai astept pina sapt.viitoare cand merg la ea...am sa-mi fac si o sideremie sa vad cum iese,oricum Fe nu am sa iau ca abia sunt in sapt 6-7...si glicemia a iesit 92,am facut analiza nemancata,am sa o repet mancata sa vad cum iese.

fetelor care pleaca in vacanta,concediu placut,sa va relaxati si sa va simtiti bine!...iar celor care vor sa plece de acum inainte va invit si va astept in egipt,e cam cald acum,recunosc,am fost si eu ieri si am stat cateva ore pe plaja si m-a durut capul toata ziua si am fost ametita...dar celora care nu au probleme cu caldura,e frumos si relaxant.

va pupic dulce si sa ne auzim cu bine!

OANA 5+

Oana, stai linistita, gravidutele au hemoglobina mai mica, e ceva normal. Mie asa mi-a zis dr de familie.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 10 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Concediu placut gravidutelor care se pregatesc sa plece in vacanta

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 10 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salutare si de la mine

am tot citit mesajele voastre dar de scris -n-am mai apucat.si acum ca tot m-au palit insomniile iata-ma si pe mine

la mine au disparut aproape de tot greturile dar persiosta ,ca si in perioada in care aveam greturi un gust metalic-fainos in gura foarte neplacut si care nu trece la spalatul pe dinti.Si cum greturi nu mai sunt m-am apucat de mancat-cam fara rost dar parca nu ma pot controla-deja am recuperat tot ce am pierdut in primele saptamani si de acum intram pe plus.

voi ati inceput sa va faceti un jurnal de sarcina? Eu nu am avut la Daria si nici cat a fost mica nu am notat nimic si lucrurile se uita.Eu ma gandesc poate reusesc macar acum sa scriu cate ceva .Am asteptat insa sa mai creasca un pic samburelul sa mai scapam de grija primelor saptamani.Nu stiu cum stati voi cu timpul dar merita macar si insemnari scurtute,telegrafice

am observat ,abia acum ,ca a aparut odiseea de martie-aprilie.Vedeti ce mari ne-am facut?

Si pt cand va treziti va las un ceai bun cu miere si lamaie si pt cine mai serveste si o

Mihaela 11+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Neata' Vacanta placuta celor care sunt/pleaca in concediu.
Eu m-am trezit azi cu sangerare nazala. Voi ati mai patit asa ceva? Am luat rapid cartile despre sarcina si netul la rasfoit, si am inteles ca e normal. Ma rog, oricum neplacut.
Maine intram in 12 saptamani :) Abia astept sfarsitul lunii, atunci sunt programata pentru triplu test. Sunt sigura ca totul e bine, da' abia astept sa-l vad pe bebe din nou la ecograf Ultima oara l-am vazut la 10 saptamani era asa de cuminte, cred ca dormea, pana in momentul in care am inceput sa rad, si mi-am schimbat pozitia, sa-l vad mai bine in monitor, atunci cred ca s-a trezit ca a inceput sa dea foarte repede din manute si picioruse :)

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetelor............nu stiti vreuna din voi de ce vomit sange?

dimineata pe stomacul gol.mi-e rau si trebuie sa merg sa imbratisez wc-ul si iese acid apoi iese sange................
nu mult
dar se vede................bine

Poze
Bea 11+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

blue rain-ar trebui sa-ti verifici tensiunea.

Sora mea care acum e in 30 de saptamani a avut multe sangerari nazale in primele 4 luni de sarcina si doctora ei i-a recomandat nifidepin pt.tensiune.

Ia zilnic o pastiluta si se simte foarte bine.
Sanate multa si sa auzim numai de bine !

Alina 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Am verificat tensiunea. E normala, un pic scazuta.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Beatricescriai intr-un mesaj ca nu mai ai greturi atat de periculoase ca pina acum,ca ai inceput sa mananci si te simti mai bine...eu cred ca acele greturi periculoase ti-au iritat mucoasa stomacala...atata timp cat stii ca nu ai o gastrita sau ulcer,eu zic sa stai linistita caci daca greturile vor fi mai rare,o sa se amelioreze si situatia,deocamdata ti-ai iritat mucoasa stomacala care raspunde si ea intr-un fel...totusi daca ai posibilitatea da un tel dr. si intreab-o ca sa stai linistita.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Neata' Vacanta placuta celor care sunt/pleaca in concediu.
Eu m-am trezit azi cu sangerare nazala. Voi ati mai patit asa ceva? Am luat rapid cartile despre sarcina si netul la rasfoit, si am inteles ca e normal. Ma rog, oricum neplacut.
Maine intram in 12 saptamani :) Abia astept sfarsitul lunii, atunci sunt programata pentru triplu test. Sunt sigura ca totul e bine, da' abia astept sa-l vad pe bebe din nou la ecograf Ultima oara l-am vazut la 10 saptamani era asa de cuminte, cred ca dormea, pana in momentul in care am inceput sa rad, si mi-am schimbat pozitia, sa-l vad mai bine in monitor, atunci cred ca s-a trezit ca a inceput sa dea foarte repede din manute si picioruse :)

tzontzo manager

blue raindeci la cate sapt faci triplu test la 16 sapt? Ai mai facut dt? Eu inca nu stiu cand ma va programa la triplu test dar am cicit ca se poate face pana in sapt 20. Doamne ajuta sa fie bine sa nu mai facem alte investigatii.
Sarcina usoara.

Mergi la inceput