Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaradu79 Neatza, Simonettede cand avem voie sa luam omega, ca am auzit tot felul de variante (de la 3 luni, altii 4, altii 5) ca as vrea si eu sa iau? Succes bubu bu!!!!!Iti tin pumnii, dar fii fara grija ca nu e asa greu,ai sa vezi dupa ce termini ca a fost floare la ureche.Mie cel putin asa mi s-a parut. O zi usoara tuturor! 14+ |
Sincer nu stiu despre asta! Dar daca eu am 16 saptamani si mi-a prescris inseamna ca e ok!
Pe prospect scrie ca e bun in sarcina si alaptare

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 16+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Eu sunt la scarbici
Maine e ultima zi in ainte de concediu si simt ca nu mai trece timpul
Azi am implinit si noi 16 saptamani si facem cinste mare cu ce vrea fiecare!!!!
Eu azi am papat painica de tara, proaspata cu unt si sare... si am poftit si inca mai
la ardei copti.........maine dau ordin sa mi se faca
Bubu bravo tie!!! Felicitari!!!

Va
si va doresc un WE de vis!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
16+
alexia28 spune:
| citat din mesajul lui ramonaradu79 Neatza, Simonettede cand avem voie sa luam omega, ca am auzit tot felul de variante (de la 3 luni, altii 4, altii 5) ca as vrea si eu sa iau? Succes bubu bu!!!!!Iti tin pumnii, dar fii fara grija ca nu e asa greu,ai sa vezi dupa ce termini ca a fost floare la ureche.Mie cel putin asa mi s-a parut. O zi usoara tuturor! 14+ |
La prima sarcina mie mi-a zis dr sa incep sa iau omega3 din sapt 15, eu am luat Biomarin. Si acum o sa fac la fel

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
10 +prietene DC .
cristies spune:
| citat din mesajul lui mariucasara unboticutz F. utle informatiile! O sa incerc asa data viitoare. O parte din analize mi se fac gratuit oricum dar complexul TORCH costa cam mult si nu inteleg de ce sa il repet. Eu am 9s+4z si am facut 2 hemoleucograme, 2 toxo, 2 listeria, grupa+rh (a 3 a oara), 3 ecografii, 2 examene de secretii si cultura col....etc. Deja mi se pare prea mult. La prima sarcina astea au fost analizele pe toata durata sarcinii![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 9+ |
Scumpa, se pare ca ti-ai gasit un doctor cel putin uituc; Eu nu prea stiu medicina, dar grupa si rh-ul nu se pot schimba. Iar urmarirea complexului TORCH se face numai prin dozarea unei singure variabile (in cazul in care nu dezvolti anticorpi).
Sau poate rezultatele au fost neconcludente, dar cred ca spuneai.
Iar la secretii si culturi de col
, fara sa-ti dea tratament sau recomandari nu inteleg ce poate sa urmareasca..Poate data viitoare intrebi la ce-ti trebuie. Intr-adevar nu dauneaza testele, dar asteptarea...
12+
Eleysa spune:
Buna seara, fetelor!
In primul si in primul rand mii de felicitari bubu bu
!!!
Noi am fost azi la doctor si ne-am facut o noua eco...se pare ca suntem in 10 saptamani. A fost foarte emotionant, l-am vazut pe bebe cum se misca, eu zic ca mi-a facut cu manuta
...sunt super fericita chiar daca in urma analizelor mi-a iesit o infectie urinara iar dl doctor mi-a recomandat sa iau ampicilina, incerc sa fiu optimista mai ales ca m-a asigurat ca bebe nu o sa pateasca nimic.
Pe langa toate acestea sunt putin speriata ca maine plec in vacanta, in Grecia, iar starile de greata nu m-au lasat deloc
... L-am intrebat si pe dl doctor, am citit si in reviste sfaturi de vacanta, dar tot mi-e frica.
Am vazut ca nu sunt oricum singura ca pleaca in vacanta asa le urez si celorlalte mamici un concediu de vis!!!
Pup!
9+
Eleysa spune:
Cand am dat datele pentru a fi trecuta pe lista cu mamici de pufuleti ramasesem datoare cu o informatie, si anume doctorul la care merg. Cred ca m-am hotarat si anume cred ca voi merge la dl dr Doru Pana de la maternitatea Giulesti. Sper sa se dovedeasca o alegere buna.
9+
bubu_bu spune:

plecam in sfarsit!va pup fetelor!va doresc sa duceti sarcinile usor,pana ne intilnim sa aveti grija de voi sa va bucurati de burtici,concedii frumoase si odihnitoare,si servicii suuuuper usoare celor ce nu au inca concediu!
la toate burticile si gagicile!
10+

simonette spune:
Buna dimineata!
Bubu, va doresc o vacanta cel putin de vis! Sate simti bine si sa viicu vesti bune!
Si noi avem emotii ca luni plecam in vacanta in Ro de data asta ca ne dor
Deemotii ma trezesc numai la 6 in ultimul timp
O zi buna tuturor si
ici pe burtici!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
16+
mariucasara spune:
Bubu felicitati si concediu placut
Elefantica vacanta placuta si voua si fara frica. Or sa dispara si graturile
Cristies daca nu as avea un dosar cu toate analizele si ecografiile si de acum si de la primul copil , plus biletul de externare de la prima nastere, plus rezultatul ultimului pap inainte de sarcina actuala si eu as zice ca e uituca...De fapt cred ca e foarte nesigura sau neexperimentata. Nu am avut rezultate care sa ridice semne de intrebare sau neconcludente...O sa vad ce e de facut.
Deocamdata sunt fericita ca puiul mic e bine si puiul mare nu a mai dat semne de alergie ca anul trecut
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
9+
larisel spune:
mariucasara Si eu repet niste analize, dar pt ca mi-au iesit in afara limitelor si vreau sa le verific la alt laborator. Iar eco eu fac o data pe luna, desi mi-as dori sa fac mai des, dar nu prea imi permit financiar. Grupa de sange+rh chiar nu are nici un rost sa le repeti, sunt batute in cuie de cand te nasti pt toata viata.
bubu_bu Felicitari!
elefantica Felicitari pt eco!
Fetelor care plecati in concediu (simonette,bubu_bu,elefantica) Vacante placute si foarte foarte odihnitoare! Sa profitati la maxim de timpul liber si sa va rasfatati!
toate fetele. Weekend placut!
14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara