Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

intrebare pentru cele care au facut dublutest: pot sa fac eco 2D pentru masuratori intr-un loc si sange in alt loc?

Mihaela 11+

Miha, poti sa faci dar trebuie sa faci intai ecografia si sa te duci cat mai repede la sange (mie mi s-a spus sa vin si nemancata). Va povesteam zilele trecute ca mi-au iesit prost analizele de sange pt DT dar riscul combinat e ok. Medicul mi-a zis azi ca e totul in regula..deci puteam sa fac doar ecografia ca tot aia era.

pentru cele doua fete care nu si-au vazut samburelul (ma iertati, nu mai retin numele ) cred ca sfatul dat anterior cu repetarea BHCG este foarte bun! indiferent ce se vede la ecograf (care e mai bun sau mai prost..) daca bhcg creste bine, inseamna ca e in regula si ca se va vedea.

bafta burticii care da licenta!

13+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

am editat pt ca am schimbat saptamana azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cristinicaaaaaaaaaa ce ma bucur ca te aud. Shhhhhhhh sa nu spui la piersicutze de bebe ca inca nu le-am anuntat. Saptamana viitoare am zis ca o sa le spun si lor. Eu sunt in 6 + saptamani da ia uite cine vorbeste. 29 de saptamani si fetitaaaa bravoooooo. Ce ma bucur pentru tine, chiar te-am mai cautat pe forum da se pare ca nu suficient de vreme ce nu stiam ca esti graviduta. Sau am stiut si am uitat hmmmmmm ma lasa neuronii da chair asa ?
Ti pup si sa stii ca acu nu mai scapi te urmaresc peste tot...

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna ziua burtici!
Eu vin de la doctor. Mi-am vazut puiutul, a crescut, hematomul s-a retras aproape complet, chistul a disparut dar a aparut altul pe celalalt ovar. Sper sa dispara si asta...Analizele au iesit f. bine. Mai putin fierul care e putin peste limita normala, dar il papa bebe in cateva saptamani
Voi ati inceput sa repetati deja anlizele? Ca mie mi-a recomandat doctorita sa repet ex. de secretie, toxo, CMV, rubeola si listeria. Abia le-am facut acum o luna si rezultatul e ok. Peste 2 sapt repet celelalte analize la care azi am luat rezultatul. Daca imi recolteaza sange din 2 in 2 saptamani ma anemiez de tot si dau si faliment
Incep sa ma cam indoiesc de doctorita mea. Daca insista cu analize si eco la 2 saptamani o sa ma reorientez.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulenca, mi-am dat eu seama ca nu le-ai zis la piersicute, ca am mai citit pe acolo. Sunt cateva fete care imi sunt foarte dragi si mai intru din cand in cand sa vad ce mai fac!
Eu sunt foarte bine, slava domnului, dupa tot cosmarul prin care am trecut acum ne-am linistit si suntem din nou fericiti, desi nimeni nu mai credea asta. Bebe 2 a venit pe neasteptate, ce sa-i faci, o ovulatie aiurea tare! Si desi la inceput nu prea am fost fericita de veste, acum sunt bucuroasa tare de tot, mai ales ca o sa fie fetita, cum mi-am dorit eu mereu!!!!
Te pup si de-abia astept sa vad ce ascunzi in burtica!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

mariucasara, eu ma plang ca nu mi-a mai dat sa fac nicio analiza oricum ar da-o medicii astia nu ies la capat cu noi . mi-a dat un set de analize cand m-am dus la el (sapt 6) si gata. de atunci nimic.. si ma duc peste o luna deci voi avea 17+.

vezi ca poti sa rezolvi cate ceva cu medicul de familie (hemoleucograma, sumar de urina). am mai aflat de posibilitatea unor analize gratuite de aici:
http://www.organizatiaemma.ro/node/75

Triplu test gratuit
La Institutul de ocrotire al mamei si copilului Maria Ilsa din Bucuresti, situat pe bulevadul Lacul Tei, langa Facultatea de constructii, triplu test se efetueaza gratuit. Este necesara trimitere de la medicul obstetrician, sub observatia caruia se afla graviduta care merge pentru test.

Amniocenteza platita partial
Dr. primar obstetrica - ginecologie Dan Tutunaru, preia o parte din costurile necesare efectuarii amniocentezei.
Telefon: 0723 999939,
Pentru programari: 0720 099299
Adresa web: www.infertilitatea.ro

Ecografia morfologica
Pentru prima ecografia morfologica, care se efectueaza in saptamanile 18-22 de sarcina, puteti merge la Spitalul Filantropia, cu programare, cu 3 saptamani inainte, la Prof.Dr. Pelinescu.

Analize gratuite (Toxoplasmoza, Rubeola, Chlamydia, Citomegal-herpes)
La Institutul Cantacuzino (langa Opera), la et.3 (nu la parter!), cu un formular de la medicul obstetrician, la Profesor Dr. Biol. Dan Steriu (parazit@cantacuzino.ro ), puteti efectua gratuit, anlizele ce constituie sistemul TORCH

Ce este sistemul TORCH?
Analizele sistemului torch au ca punct de plecare prescurtarea denumirii: adica TO = toxoplasmoza, R = rubeola, C = chlamydia, H = citomegal-herpes. Sistemul torch efectuat de Institutul Cantacuzino ofera o gama mai larga de investigatii cu referire la posibile infectii care ar putea afecta evolutia sarcinii si dezvoltarea fetala. Astfel mai sunt incluse si determinari cu privire la hepatita B si C; VDRL, RPR, TPHA (analize cu privire la infectia sifilitica), brucella, listeria, parvovirus, HIV, streptococ B.

Acest studiu are ca principala tinta determinarea si includerea in program in special a gravidelor ce prezinta infectie cu streptococ de grup B, dar ofera in plus si avantajul dozarii celorlalti parametrii, in mod gratuit. De asemeni, in cazul CMV (citomegalvirus) se determina si indicele de aviditate care aproximeaza cam cu cat timp in urma a avut loc infectia cu acest virus, parametru important daca ne gandim ca se recomanda de regula o pauza de 6 luni intre o astfel de infectie si o eventuala sarcina

poate ar fi bine ca textul asta sa stea pe prima pagina, sa vada cat mai multe burtici.

13+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

unboticutz
ar trebui da, sa fie pe prima pagina...

multumesc mult! sper ca fetele vor gasi si ele aceste informatii, sa nu mai pateasca la fel, ca mine...o multime de bani tocmai cand ne trebuiesc mai mult!

Mihaela 11+

poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108

poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

unboticutz F. utle informatiile! O sa incerc asa data viitoare. O parte din analize mi se fac gratuit oricum dar complexul TORCH costa cam mult si nu inteleg de ce sa il repet. Eu am 9s+4z si am facut 2 hemoleucograme, 2 toxo, 2 listeria, grupa+rh (a 3 a oara), 3 ecografii, 2 examene de secretii si cultura col....etc. Deja mi se pare prea mult. La prima sarcina astea au fost analizele pe toata durata sarcinii

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am revenit!la toate gagicile!mi-ati urat bafta si clar am avut:)am luat 9,25 a fost mai grea asteptarea si primele schimburi de idei pareri cu comisia,caci dupa s-a transformat intr-o discutit mai libera....am avut emotii mari si m-am stresat,curgea apa pe mine valuri valuri,dar pana la urma a fost oks-au decalat orele dar ma bucur ca am scapat!va multumesc pentru urari!
ma pun la facut bagajele ca maine dimi merem in vacanta si nu am facut mai nimic!
la toate fetele si burticile!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

bubu_bu bravo!!!

Mihaela 11+

poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108

poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

bubu felicitari!!!! si odihna placuta!!!!!

7+

Mergi la inceput