Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Lia, voi avea 15 saptamani cand voi face triplu testul. Nu am facut dublu test, nu mi-a fost recomandat. Am 30 de ani, si doctorul m-a intrebat daca vreau sa fac triplu test. Sunt convinsa ca o sa fie bine. Trebuie sa fie asa :)

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

blue rainsapt viitoare voi vb cu dr meu cand voi face triplu test. Eu am 34 ani si voi face doar triplu test nu mai fac dublu test. Unde il faci?ti-ai facut programare? Vad ca e o perioada variabila in care se poate face intre sapt 14-20 de sarcina. Sigur ca va fi bine dar il vom face ca asa e indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Lia, eu sunt din Baia Mare, asa ca il voi face la o clinica particulara de aici. Nici mie nu mi s-a recomandat dublu test, ci direct triplu.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetelor............nu stiti vreuna din voi de ce vomit sange?

dimineata pe stomacul gol.mi-e rau si trebuie sa merg sa imbratisez wc-ul si iese acid apoi iese sange................
nu mult
dar se vede................bine

Poze
Bea 11+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Si eu am patit asa de vreo 3-4 ori in 3 luni, dar nu neaparat dimineata ci atunci cand nu mai aveam ce altceva sa vomit. Stomacul se forteaza foarte mult si ajungi sa vomiti sange. Eu vomitam si fiere. M-am speriat foarte tare cand am vazut si chiar mi-am revenit mai greu decat de obicei, dar acum a trecut...solutie eu nu am gasit.

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu stiu...........larisel
am tot asteptat azi sa vad daca mai vomit dar inca nu am vomitat
sa vad ca nu am mancat mere si sa vad era de la mere.sau era pur si simplu asa..............
ca eu tot timpul vomit pe stomacul gol.......niciodata nu am ce vomita...intelegi?
de 2-3 ori daca am vomitat mancare....
in rest numai dimineata pe stomacul gol.............

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

trebiue sa cerem doctorilor sa facem sau trebuie sa ne dea ei............??????????
dublu si triplu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata burtici!
Beatrice esti mai bine?
Mie mi-e frica sa ma bucur dar nici ieri nici azi nu mai mi-a fost rau.
toate burticile

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

trebiue sa cerem doctorilor sa facem sau trebuie sa ne dea ei............??????????
dublu si triplu?

Poze

Teoretic iti recomanda ei. Mie si acum si la prima sarcina mi-a recomandat ginecologul clinica la care sa-l fac, doctorul la care sa-mi fac eco si data la care sa fac testele.
Sunt doctori care nu recomanda si atunci daca vrei neaparat te duci tu si faci bi test si triplu test.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 10+
Am editat ca am mai crescut cu o saptamana!

Mergi la inceput

a mai venit si acu de dimin un pic de sange, dar sper sa treaca.................

ma mai doare capul un pic...............

as bea un capuccino....nu stiu daca voi putea.............

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Dublul test se face la recomandarea medicului, de obicei. Se face eco, se masoara translucenta nucala (tb sa iasa mai mica de 3 mm) si se verifica prezenta osului nazal. Cu un formular special completat de medic, se merge la laborator, unde se ia sange (alfaproteina fetala) si se calculeaza statistic riscul de sindrom Down si trisomie 21. La triplul test, se analizeaza in plus estriolul. Daca iese risc mare, de obicei se recomanda amniocenteza.
Andrelina, repeta glicemia. E cam mare, poate ai mancat mai multe dulciuri. Doamne fereste, sa nu faci diabet de sarcina...Ai grija cu alimentatia.
Pupici la toate fetele si bebeii.

13

Mergi la inceput