Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
ralia spune:
mergem simina si la cafea si la ce vrei tu..
mi-ar placea si mie sa stiu maimulte despre PC-urila astea, dar ma plictisesc repede.. iar mai nou nu pot sa pricep pasiunea oamenilor pt telefoanele mobile.. eu am unul de serviciu, un Nokia din acestea noi, la care in afara de lista de telef si mesaje, nu umblu..in schimb am colege, fete innebunite dupa tot felul de modele, mai slim, mai nu stiu cum..
oli
14 saptamani+
Andrecluj spune:
Miany75, daca nu mai poti si simti tu ca trebuie, anunta-ma ca stiu unde sa-ti zic sa mergi si pot si vorbi sa te primeasca repede, de control.
17 +
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia mergem simina si la cafea si la ce vrei tu.. mi-ar placea si mie sa stiu maimulte despre PC-urila astea, dar ma plictisesc repede.. iar mai nou nu pot sa pricep pasiunea oamenilor pt telefoanele mobile.. eu am unul de serviciu, un Nokia din acestea noi, la care in afara de lista de telef si mesaje, nu umblu..in schimb am colege, fete innebunite dupa tot felul de modele, mai slim, mai nu stiu cum.. oli 14 saptamani+ |
fetele cred ca la cafea trebuie sa ma luati si pe mine nu ?

18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simona9999
Multumesc de urari ![]() Vad ca esti la dna Lutescu si eu tot la o Dna doc , dar Torok Mult succes , 40 de sapt usoare si nastere usoara 21+ ![]() |
SIMONA n-am inteles

..ce trec la tine la doc si spital???????????
20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ralia spune:
la serviciu ma mir ca pot sa citesc forum, noi avem server in belgia, si astia ne cam dau reject la tot.. de exemplu, eu nu pot deschide nimic din atasamentele voastre, poze, povesti, link de magazine, patuturi si altele..
iar acasa, am un modem pt urgente.. dar ma mut eu curand, sper in vreo 2 luni si o sa am si net mai bun, caci vreau sa va vad si eu, vreau sa ma treci in lista de telefoane, sa pun poze cu burtica mea, cu bestiile din casa ..
oli
14 saptamani+
Andrecluj spune:
Mihamora, iti multumesc frumos de gand, incercam sa ma imbarbatez singura, dar nu spuneam ca mi-e dor de concediu, mi-e lehamite de atata concediu, mi-e dor sa muncesc. Stiu ca tu ai mare dreptate si imi doresc enorm bebele, numai ca ma satur sa imi tot fa griji fara sa ma stiu bucra de sarcina. E doar un moment prost, stiu ca de va trebuie sa stau pana la final la pat, asta voi face. 
17 +
ralia spune:
bineinteles, Raluca. doar esti tiza mea..
acum alta intrebare: cum fac sa raspund direct la mail unei persoane? asa cum apare la voi in chenar, caci azi e clar ca nu e ziua mea
oli
14 saptamani+
simona9999 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Salutare! Simonette - multa bafta maine! Simona9999 - mult succes cu amniocenteza, sa vii cu rezultate bune! Si eu ma pregatesc sa o fac, sper sa reusesc sa gasesc medicul saptamana asta si sa imi faca sau macar sa ma programeze. Raluci b - nu stiu ce sa zic de rezultate, cand mergi la dr sa i le arati? Eu il simt in fiecare zi pe bb, la morfologie sunt programata pe 11 iulie, abia astept sa am si eu rezultatele bune si sa fiu relaxata sa nu mai stau in stres. Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007 |
Merci mult Mihamora. Acum nu stiu daca e cel mai greu, da si acum e greu cand astepti rezultatul. Eu am avut cred mare noroc, asa a vrut Dumnezeu, de am reusit sa ma programez de pe o zi pe alta , si la cel mai mare genetician-Dr Albu.
Sa dea Dumnezeu tuturor numai rezultate bune la toate analizele. Cu incredere om trece noi si peste asta, nu

21+
raluci_b spune:
iar semnul de carte ne ajuta sa nu uitam unde am ramas cu cititul fara a indoi foaia cartii care trebuie sa se pastreze frumoasa peste ani si ani
semnul de carte poate fi folosit si ca un cadou frumos pt un cititor inrait sigur il va bucura, mai ales ca acum se gasesc toate formele cu tot felul de desene, sunt chiar facute de mana
iar asta a fost pt un
cu lamaie
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Bine ai venit in odisee!!! Te trec imediat in lista OOOOFFFF de 2 ore ma chinui sa calc, da trebuie sa fac pauza dupa 3 bluze calcate ca ma apuca durerea de burta.......in 3 ore cred ca termin si eu ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Simina vorbesti de funie in casa spanzuratului
si eu imi propun sa calc de vreo luna..am cred un jumate de dulap de calcat ..Mi-e mila de dragu ' meu sotior care tre sa mearga la "scarbici" cu ce apuca..noroc ca a avut destule camasi si le-a tot rulat ,dar acu cam gata ..si sa vezi cum le calca..
Mama da ce m-am lungit ...cat o zi de vara!!

miany
21+
DAVID ANDREI