Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

mergem simina si la cafea si la ce vrei tu..
mi-ar placea si mie sa stiu maimulte despre PC-urila astea, dar ma plictisesc repede.. iar mai nou nu pot sa pricep pasiunea oamenilor pt telefoanele mobile.. eu am unul de serviciu, un Nokia din acestea noi, la care in afara de lista de telef si mesaje, nu umblu..in schimb am colege, fete innebunite dupa tot felul de modele, mai slim, mai nu stiu cum..

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany75, daca nu mai poti si simti tu ca trebuie, anunta-ma ca stiu unde sa-ti zic sa mergi si pot si vorbi sa te primeasca repede, de control. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

mergem simina si la cafea si la ce vrei tu..
mi-ar placea si mie sa stiu maimulte despre PC-urila astea, dar ma plictisesc repede.. iar mai nou nu pot sa pricep pasiunea oamenilor pt telefoanele mobile.. eu am unul de serviciu, un Nokia din acestea noi, la care in afara de lista de telef si mesaje, nu umblu..in schimb am colege, fete innebunite dupa tot felul de modele, mai slim, mai nu stiu cum..

oli 14 saptamani+

fetele cred ca la cafea trebuie sa ma luati si pe mine nu ?

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Citat:
citat din mesajul lui larisel

In sfarsit vin si eu sa urez La multi ani! miany 75 . Am petrecut weekendul la tzara (unde este de-a dreptul divin si relaxant) si am avut de citit din urma, nu gluma.

Felicitari pt carucioare!

alina.a Imi pare nespus de rau pt ceea ce ti se intampla dar sper sa gasesti resurse sa mergi mai departe cu o noua sperantza.

andrecluj Intrebai mai demult de utrogestan...eu stiu ca el suplimenteaza hormonii de crestere pana preia placenta aceasta functie, deci teoretic de la inceputul trimestrului II placenta functioneaza la intreaga capacitate si nu ar mai fi nevoie de progesteron. Eu am luat 4/zi si dupa ultimul control de la 13s am redus la 2/zi inca 2 saptamani, nu ca ar mai fi nevoie, dar asa ... de siguranta.

camy_pus Si noi suntem in renovari, dar inca din decembrie si cred ca vom termina in decembrie , desi eu sper ca in septembrie sa fie gata tot ca sa ma apuc de shopping. Problema e ca dupa multi mesteri nesuferiti si nesimtiti, sotzul s-a apucat singur si face in timpul liber...si se misca precum melcul, plus ca nu e meserias si mai trebuie sa si invete. Dar daca tot e sa faca prost macar face cu mana lui, nu plateste pe altul.

simona1999 Iti tin pumnii sa treci cu bine peste acest test - amniocenteza si sa vii sa ne spui ca totul e ok.

P.S. Pt info de pe prima pagina - eu voi naste cu dr Ioana Lutescu - Euromaterna Constanta

13+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Multumesc de urari
Vad ca esti la dna Lutescu
si eu tot la o Dna doc , dar Torok
Mult succes , 40 de sapt usoare si nastere usoara

21+

SIMONA n-am inteles ..ce trec la tine la doc si spital???????????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

la serviciu ma mir ca pot sa citesc forum, noi avem server in belgia, si astia ne cam dau reject la tot.. de exemplu, eu nu pot deschide nimic din atasamentele voastre, poze, povesti, link de magazine, patuturi si altele..
iar acasa, am un modem pt urgente.. dar ma mut eu curand, sper in vreo 2 luni si o sa am si net mai bun, caci vreau sa va vad si eu, vreau sa ma treci in lista de telefoane, sa pun poze cu burtica mea, cu bestiile din casa ..

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mihamora, iti multumesc frumos de gand, incercam sa ma imbarbatez singura, dar nu spuneam ca mi-e dor de concediu, mi-e lehamite de atata concediu, mi-e dor sa muncesc. Stiu ca tu ai mare dreptate si imi doresc enorm bebele, numai ca ma satur sa imi tot fa griji fara sa ma stiu bucra de sarcina. E doar un moment prost, stiu ca de va trebuie sa stau pana la final la pat, asta voi face. 17 +

Mergi la inceput

bineinteles, Raluca. doar esti tiza mea..
acum alta intrebare: cum fac sa raspund direct la mail unei persoane? asa cum apare la voi in chenar, caci azi e clar ca nu e ziua mea

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Salutare!

Simonette - multa bafta maine!

Simona9999 - mult succes cu amniocenteza, sa vii cu rezultate bune! Si eu ma pregatesc sa o fac, sper sa reusesc sa gasesc medicul saptamana asta si sa imi faca sau macar sa ma programeze.

Raluci b - nu stiu ce sa zic de rezultate, cand mergi la dr sa i le arati?
Eu il simt in fiecare zi pe bb, la morfologie sunt programata pe 11 iulie, abia astept sa am si eu rezultatele bune si sa fiu relaxata sa nu mai stau in stres.

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Merci mult Mihamora. Acum nu stiu daca e cel mai greu, da si acum e greu cand astepti rezultatul. Eu am avut cred mare noroc, asa a vrut Dumnezeu, de am reusit sa ma programez de pe o zi pe alta , si la cel mai mare genetician-Dr Albu.
Sa dea Dumnezeu tuturor numai rezultate bune la toate analizele. Cu incredere om trece noi si peste asta, nu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

iar semnul de carte ne ajuta sa nu uitam unde am ramas cu cititul fara a indoi foaia cartii care trebuie sa se pastreze frumoasa peste ani si ani

semnul de carte poate fi folosit si ca un cadou frumos pt un cititor inrait sigur il va bucura, mai ales ca acum se gasesc toate formele cu tot felul de desene, sunt chiar facute de mana

iar asta a fost pt un cu lamaie

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Buna ziua, fetelor.Mai e loc de o gravi in odiseea voastra?Va citesc de cateva saptamani, am gasit in randurile voastre raspunsuri la multe din intrebarile mele si pentru asta va trimit multi
Datele mele:
DN: 07/05/1979
UM: 12/02/2009
DPN: 20/11/2009

Bine ai venit in odisee!!! Te trec imediat in lista

OOOOFFFF de 2 ore ma chinui sa calc, da trebuie sa fac pauza dupa 3 bluze calcate ca ma apuca durerea de burta.......in 3 ore cred ca termin si eu

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Simina vorbesti de funie in casa spanzuratului si eu imi propun sa calc de vreo luna..am cred un jumate de dulap de calcat .. si nu stiu cand o sa reusesc sa calc,ca la mine e asa de cald si transpir ca o "scrofita"..plus ca ma dor picioarele de la stat mult in pozitia asta..
Mi-e mila de dragu ' meu sotior care tre sa mearga la "scarbici" cu ce apuca..noroc ca a avut destule camasi si le-a tot rulat ,dar acu cam gata ..si sa vezi cum le calca..
Mama da ce m-am lungit ...cat o zi de vara!!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput