Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
ralia spune:
icoana aia cu 2 sageti verzi eu nu o vad neam.. tehnologia asta nu-i de mine.. ma mir cateodata cum de am terminat si Economia, cand eu nu visez decat pensiune in Grecia sau restaurant (eu bucatareasa
)
sa revin: eu fac refesh din mouse (acum 2 minute am avut revelatia asta
)
oli
14 saptamani+
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Salutare! Simonette - multa bafta maine! Simona9999 - mult succes cu amniocenteza, sa vii cu rezultate bune! Si eu ma pregatesc sa o fac, sper sa reusesc sa gasesc medicul saptamana asta si sa imi faca sau macar sa ma programeze. Raluci b - nu stiu ce sa zic de rezultate, cand mergi la dr sa i le arati? Eu il simt in fiecare zi pe bb, la morfologie sunt programata pe 11 iulie, abia astept sa am si eu rezultatele bune si sa fiu relaxata sa nu mai stau in stres. Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007 |
multumesc
, intre timp am sunat la nenea doftorul, TT NEGATIV, indicatorii sunt buni, deci bebe este bineeeee
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:

...ce-am mai ras...de mine
...si de ralia......mergem la o cafea??? sa ne luam de mana??!!!
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
mihamora spune:
Andrecluj - nu mai gandi asa, dupa ce o sa nasti o sa uiti totul, si bebele tau e mai important decat orice concediu, o sa aveti concedii in 3 care or sa fie extrem de frumoase
Sarcina trecuta am stat in pat de la 2 luni jumate pana la 7 luni, apoi am inceput cu scurte iesiri, dar nu plimbari....am zis ca de la 7 luni daca se intampla ceva e viabil bebe si nu mai e asa grav...
Dupa 2 sapt de la nastere am uitat tot, iar acum am avut din nou curaj sa fac un bebe.
Cei din jur mi-au spus ca ei nu ar fi rezistat sa faca sau sa treaca prin ce am trecut eu....depinde ce si cat de mult iti doresti....![]()
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Lalu_79 Buna ziua, fetelor.Mai e loc de o gravi in odiseea voastra?Va citesc de cateva saptamani, am gasit in randurile voastre raspunsuri la multe din intrebarile mele si pentru asta va trimit multi ![]() ![]() ![]() Datele mele: DN: 07/05/1979 UM: 12/02/2009 DPN: 20/11/2009 |
Bine ai venit la noi ! Sarcina uosara si un bebe sanatos!

miany
21+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
Breee da ce usor este sa apas F5

SI IO CE MA CHINUIAM SA INCHID SI SA DESCHIS CAP IAR

![]()

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ralia spune:
mai am o intrebare idioata: ce sunt semnele de carte si la ce folosesc?
...am sefii plecat la masa, nu e nimeni in birou si pot sa ignor treaba mea si sa stau pe DC
, cam rusinos ce fac, dar sanatos ![]()
oli
14 saptamani+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ralia mai am o intrebare idioata: ce sunt semnele de carte si la ce folosesc? ...am sefii plecat la masa, nu e nimeni in birou si pot sa ignor treaba mea si sa stau pe DC oli 14 saptamani+ |

uite inca o intrebare buna!!!!!!
..esti pe aceeasi unda cu mine!!!!
20+ cu
AndreeaMariana
bebe
raluci_b spune:
ce m-am distrat cu refreshul asta mama lui 

gata e bine acum da, pe orice si daca vreti sa actualizati lista de mess tot cu f5 merge 
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simona9999 spune:
| citat din mesajul lui larisel In sfarsit vin si eu sa urez ![]() La multi ani! miany 75 ![]() . Am petrecut weekendul la tzara (unde este de-a dreptul divin si relaxant) si am avut de citit din urma, nu gluma.Felicitari pt carucioare! alina.a Imi pare nespus de rau pt ceea ce ti se intampla dar sper sa gasesti resurse sa mergi mai departe cu o noua sperantza. andrecluj Intrebai mai demult de utrogestan...eu stiu ca el suplimenteaza hormonii de crestere pana preia placenta aceasta functie, deci teoretic de la inceputul trimestrului II placenta functioneaza la intreaga capacitate si nu ar mai fi nevoie de progesteron. Eu am luat 4/zi si dupa ultimul control de la 13s am redus la 2/zi inca 2 saptamani, nu ca ar mai fi nevoie, dar asa ... de siguranta. camy_pus Si noi suntem in renovari, dar inca din decembrie si cred ca vom termina in decembrie , desi eu sper ca in septembrie sa fie gata tot ca sa ma apuc de shopping. Problema e ca dupa multi mesteri nesuferiti si nesimtiti, sotzul s-a apucat singur si face in timpul liber...si se misca precum melcul, plus ca nu e meserias si mai trebuie sa si invete. Dar daca tot e sa faca prost macar face cu mana lui, nu plateste pe altul.simona1999 Iti tin pumnii sa treci cu bine peste acest test - amniocenteza si sa vii sa ne spui ca totul e ok. P.S. Pt info de pe prima pagina - eu voi naste cu dr Ioana Lutescu - Euromaterna Constanta 13+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei viatza la tzara |
Multumesc de urari

Vad ca esti la dna Lutescu
si eu tot la o Dna doc , dar Torok
Mult succes , 40 de sapt usoare si nastere usoara
21+

, desi eu sper ca in septembrie sa fie gata tot ca sa ma apuc de shopping. Problema e ca dupa multi mesteri nesuferiti si nesimtiti, sotzul s-a apucat singur si face in timpul liber...si se misca precum melcul, plus ca nu e meserias si mai trebuie sa si invete. Dar daca tot e sa faca prost macar face cu mana lui, nu plateste pe altul.