Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Buna, Lalu_79,, bine ai venit printre noi. Scrie 10 - 12 mesaje ca sa nu mai fi moderata, sa te vedem in timp real. Sedere plauta pan la 40 de saptamani 
17 +
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lalu_79 Buna ziua, fetelor.Mai e loc de o gravi in odiseea voastra?Va citesc de cateva saptamani, am gasit in randurile voastre raspunsuri la multe din intrebarile mele si pentru asta va trimit multi ![]() ![]() ![]() Datele mele: DN: 07/05/1979 UM: 12/02/2009 DPN: 20/11/2009 |
BUN VENIT! sarcina usoara si bebe sanatos. Loc mai e sigur. Te vedem mai greu sa pana la mesajul 12 esti moderata... apoi te vedem in timp real

17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ralia spune:
![]()
si refresh de unde dau?
ca nu gasesc![]()
nu integeti gresit, nu sunt toromaca, dar la sreviciu am un program, mailul intern serviciu e difrit, acasa altele.. iar in afara de forum DC nu stiu sa mai intru si pe altele..![]()
par toanta rau?!
oli
14 saptamani+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Lalu_79 Buna ziua, fetelor.Mai e loc de o gravi in odiseea voastra?Va citesc de cateva saptamani, am gasit in randurile voastre raspunsuri la multe din intrebarile mele si pentru asta va trimit multi ![]() ![]() ![]() Datele mele: DN: 07/05/1979 UM: 12/02/2009 DPN: 20/11/2009 |
Bine ai venit in odisee!!! Te trec imediat in lista
OOOOFFFF de 2 ore ma chinui sa calc, da trebuie sa fac pauza dupa 3 bluze calcate ca ma apuca durerea de burta.......in 3 ore cred ca termin si eu

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
mihamora spune:
Salutare!
Simonette - multa bafta maine!
Simona9999 - mult succes cu amniocenteza, sa vii cu rezultate bune! Si eu ma pregatesc sa o fac, sper sa reusesc sa gasesc medicul saptamana asta si sa imi faca sau macar sa ma programeze.
Raluci b - nu stiu ce sa zic de rezultate, cand mergi la dr sa i le arati?
Eu il simt in fiecare zi pe bb, la morfologie sunt programata pe 11 iulie, abia astept sa am si eu rezultatele bune si sa fiu relaxata sa nu mai stau in stres.
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
raluci_b spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
fetili ori dati de sus de langa browser - este o icoana cu 2 sageti verzi una in sus una in jos, ori apasati F5
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ralia am descoperit din mousechiar sunt toanta oli 14 saptamani+ |

...nu erai singura!Bine ca ti-ai dat tu seama , acum pot sterge si eu mesajul
Frateeee da aeriana sunt, ..auzi tu fol "refresh" de nspe ori/zi si nu stiam care-i ala...credeam ca-i vreo tasta

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
miany75 spune:
Larisel iti multumesc de urari si iti doresc tot binele din lume ,o sarcina fara probleme si o nastere cat mai usoara!!

Pirelia au dreptate fetele ..se pare ca ai parte de niste socri k; legat de casa ,o veti termina si pe aia...important e ca o aveti si nu va chinuiti in "cutii de chibrituri" ca noi.De cand cu "bebe" si noi visam mai abitir la o casuta ,dar "for the moment" e cam greu..in viitor ,cine stie..
Andre mai am de asteptat o saptamana pana merg la medic....
..deja incep sa nu mai am rabdare..nu mi-am vazut puiul de o luna...sper doar sa fie k..
miany
21+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
aoleoo Raluca sterge mes cu quote al meu...sa nu mai ma fac de cacao..(al meu l-am sters)![]()
..
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe