Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia bineinteles, Raluca. doar esti tiza mea.. acum alta intrebare: cum fac sa raspund direct la mail unei persoane? asa cum apare la voi in chenar, caci azi e clar ca nu e ziua mea ![]() oli 14 saptamani+ |
daca te uiti la numele celui care a scris mesajul mergi pe linie in spre dreapta acolo apar mai multe iconitze care fiecare face cate ceva imediat dupa PM, ai o scrisoare cu o ageata verde, apesi pe ea te duci jos si dupa [quote]raspunzi la mesajul respectiv
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Miany75, daca nu mai poti si simti tu ca trebuie, anunta-ma ca stiu unde sa-ti zic sa mergi si pot si vorbi sa te primeasca repede, de control. 17 + |
Merci de intentie

..cred ca mai rezist o saptamana ...dar daca va fi nevoie am sa tin minte...unde e prietena ta ,la medstar?! parca asa am inteles...miany
21+
DAVID ANDREI
ralia spune:
:) multumesc

stiu ce este semn de carte, am sute de carti acasa, sotul meu lucreaza la editura..
intrebam ce este semn de carte in iconitzele de aici :)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
daca te uiti la numele celui care a scris mesajul mergi pe linie in spre dreapta acolo apar mai multe iconitze care fiecare face cate ceva imediat dupa PM, ai o scrisoare cu o ageata verde, apesi pe ea te duci jos si dupa [quote]raspunzi la mesajul respectiv 18 ![]() http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
oli
14 saptamani+
mihamora spune:
Mi-am reactualizat si eu semnatura ca tot uitam de ea. Am pus si albumul meu foto, poate vreti sa ma cunoaste-ti
Sunt la serviciu nu am poze in calculator ca sa incarc pe contul comun.
Simona9999 - sa inteleg ca tu deja ai facut amniocenteza? Cum a fost?
Am vrut sa iti trimit PM dar nu il ai activat.
Lalu - bine ai venit! Sarcina usoara!
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
simona9999 spune:
SIMONA n-am inteles 
..ce trec la tine la doc si spital???????????
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
[/quote]
Spital Judetean Constanta, Dna Doc Torok Ioana
21+ 
Andrecluj spune:
Exact. Iti trimit PM cu nr meu si daca simti ca nu mai poti te rog sa ma suni ca o sunam si o rugam sa te vada.
citat din mesajul lui miany75
![]() ..cred ca mai rezist o saptamana ...dar daca va fi nevoie am sa tin minte...unde e prietena ta ,la medstar?! parca asa am inteles...miany 21+ DAVID ANDREI |
17 +
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Mihamora, iti multumesc frumos de gand, incercam sa ma imbarbatez singura, dar nu spuneam ca mi-e dor de concediu, mi-e lehamite de atata concediu, mi-e dor sa muncesc. Stiu ca tu ai mare dreptate si imi doresc enorm bebele, numai ca ma satur sa imi tot fa griji fara sa ma stiu bucra de sarcina. E doar un moment prost, stiu ca de va trebuie sa stau pana la final la pat, asta voi face. ![]() 17 + |
nu fi suparata ..
vin eu in vizita la tinemiany
21+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui ralia :) multumesc ![]() ![]() stiu ce este semn de carte, am sute de carti acasa, sotul meu lucreaza la editura.. intrebam ce este semn de carte in iconitzele de aici :)
oli 14 saptamani+ |

aoleooo ce ma doare burta de la atata ras!!!Bine ca nu ma aude nimeni ca rad de una singura prin casa!!

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Esti tare scumpa. In Manastur. De Biamar sau daca nu asa isi spunea imi cer mii de scuze nu stii nimic? A fost faza cu urgentele si de atunci nu a mai aparut, sper din suflet ca ii e bine.
citat din mesajul lui miany75
vin eu in vizita la tine 21+ DAVID ANDREI |
17 +