Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
Alysh spune:
OAU, Laurita, ce frumos ar fi sa mergem undeva impreuna si cu SIS a ta, ar fi super.....Venetia am vazut-o din pacate Stef nu s-a omorat dar stiu de ce pt ca am prins o zi torida cu 40 grade si uraste caldura, nu s-a putut bucura de toate frumusetile alea. Dar eu am adorat-o. Vorbim, poatem cine stie, il conving.
si , da, la les halles se ajunge si cu metroul, eu de obicei luam RER B pt ca veneam de la Luxembourg
Vlady
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh OAU, Laurita, ce frumos ar fi sa mergem undeva impreuna si cu SIS a ta, ar fi super.....Venetia am vazut-o din pacate Stef nu s-a omorat dar stiu de ce pt ca am prins o zi torida cu 40 grade si uraste caldura, nu s-a putut bucura de toate frumusetile alea. Dar eu am adorat-o. Vorbim, poatem cine stie, il conving. si , da, la les halles se ajunge si cu metroul, eu de obicei luam RER B pt ca veneam de la Luxembourg ![]() Vlady |
Si Bogdan uraste caldura. Daaa, si eu as vrea si cu Sis dar asta sunt mai greu de urnit, noi suntem mai mobili asa!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
MsBB spune:
Ce de planuri de vacanta!
Pana ajungem si noi in vacanta ne-am facut astazi incalzirea ![]()
Noapte buna va urez 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
Laurita, ne intoarcem pe 25 iulie :(
Dar 1 lucru pe care mi-as dori sa-l facem e sa iesim la chinezesc toti 4 sa se cunoasca si sotii nostri ca sigur au multe de discutat. si noi si mai multe![]()

MsBB, frumoasa Andra in piscina!!! 
Vlady
Reallaura spune:
Unde ati fost, Msbb???
ce frumos rade Andra cu toata gurita!!
Pai cum ma, noi plecam luni si am ratat incalzirea??? ntz ntz ntz!!
Laurita, mami
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui Alysh Laurita, ne intoarcem pe 25 iulie :( Dar 1 lucru pe care mi-as dori sa-l facem e sa iesim la chinezesc toti 4 sa se cunoasca si sotii nostri ca sigur au multe de discutat. si noi si mai multe ![]() MsBB, frumoasa Andra in piscina!!! ![]() Vlady |
daaa, desigur, si eu vreau. Ei discuta de-ale lor, noi de toate!! astept 25 iulie :)
Laurita, mami
Victoria_mami spune:
MsBB, ce Andra frumoasa am vazut. 
Laurita, m-ai omorat cu Parisul! 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Magne, daca nu m-as simti vinovata, te-as invidia ca poti pleca fara copil. Eu ma simt vinovata si sa ma gandesc ca as vrea sa plec fara Victoria. Intr-un an, o luna si o sapt. de cand s-a nascut am iesit fara ea de 2 ori: o data 2 ore si o data o ora jumate.
Nu pot sta departe de ea. Nici gand sa ma pot dezlipi de ea sa ma duc la servici si sa nu o vad 9 ore (or so) pe zi...
Oricum, felicitari ca poti. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Magne, daca nu m-as simti vinovata, te-as invidia ca poti pleca fara copil. Eu ma simt vinovata si sa ma gandesc ca as vrea sa plec fara Victoria. Intr-un an, o luna si o sapt. de cand s-a nascut am iesit fara ea de 2 ori: o data 2 ore si o data o ora jumate. Nu pot sta departe de ea. Nici gand sa ma pot dezlipi de ea sa ma duc la servici si sa nu o vad 9 ore (or so) pe zi... Oricum, felicitari ca poti. ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
ooffff...si io ma simt la fel.
desi tati imi zice ca daca acu nu mergem fara ea, dupa ce ma intorc la munca nu o sa mai facem concedii fara ea - ca o sa avem si noi 2 sapt de concediu si alea sa le stam fara fata????
deci
ua este gata.ma apuc sa calc, curat, gatit, fac si un tort lui tati. Pt miine
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata.
Merci de cafea, Cleo. Desi ieri mi-am facut detartraj si periaj si am spus ca nu mai beau cafea...dar asa nitica, cu lapte merge..
Desiree e mult mai greu sa pleci 2 ore decat 5 zile, dupa parerea mea. Noi cand plecam 2 ore ne intoarcem in fuga.
cand pleci 5 zile, te iei cu una alta, e mai simplu. Oricum iti e greu si regreti si spui ca nu-l mai lasi, mai ales daca reactioneaza ca Mirci - iubaret si cu plans in oki. si eu credeam ca nu pot...dar daca esti pus in fata faptului implinit...
Laurita, mami

noastra!