Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Buna fetelor.
Ne-am intors acasa. Eva e ditamai mucioasa, asta noapte n-am dormit niciun pic 
Dar acum e bine, am inceput un tratament cu oscilococcinum, stodal si sterimar. Se coaja, isi redescopera jucariile, e atat de fericita!!!
Fetelor (Alysh) of si eu incerc sa i fac mereu pe plac, sa ma joc cu ea, sa o vad fericita. La fel, se intampla sa tzip si eu la ea si sa ma urasc in secunda urmatoare cand ii vad lacrimile pe obraz. E numai printre picioarele mele, cand nu misuna prin casa prin colturi indepartate si periculoase. Stiti foarte bine ce am patzit cu tzigarea aia
De aia ziceam zilele trecute ca si eu simt ca gresesc fata de ea. Dar cred ca incerc in ultima vreme sa fiu mai ZEN, vorba lui Socrate
Sa imi dau seama ca nu am cum sa o multumesc tot timpul, ca nu am cum sa nu gresesc. Tot ce vreau e sa ma iubeasca. Acum nu intelege multe, nu trebuie sa ma supar aiurea nici eu.
Mi-a facut mama ciorbita pentru fata si a papat destul de bine, ceea ce m-a bucurat peste masura ![]()
Iulia, vreme frumoasa iti urez. Mi-am notat reteta de budinca de lamaie
Aoleu, nu mai vorbesc de aranjat, ca n-are rost, sa traiasca crema de epilat ca am reusit si eu sa ma fac cu 5 minute inainte sa mergem la plaja......... Unghiile sunt varza... o sa imi pun unghii false cand oi reincepe serviciul. Ma gandesc chiar si la un machiaj permanent 

Gabitzam, faza cu pizza chiar e de retinut. Acum ca m-am obisnuiesc sa nu gatesc...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
belleane spune:
salutare,
Reallaura: vai ce poze frumoase
, inca o data spun ca arati super. Poti sa mananci ce vrei si cat vrei ca nu se vede. Cum a fost concertul DM?
Alysh: Bine este sa facem ceea ce simtim ca este bine pentru copil dar si pentru noi. Este important ca si noi sa ne simtim bine. Sa ne permitem uneori sa ne aranjam, sa mergem la cumparaturi, ..undeva unde sa ne putem spala mintea de treburile casnice, de rutina. Altfel se acumuleaza frustrari si rabufnesc ... Acum depinde de copil. Sunt copii care stau intr-un loc si se joaca cu jucarii, sau se uita pe carti, timp in care mama poate sa-si indrepte atentia spre altceva. Sa faca ceva. Dar ce te faci cand ai un copil care se catara, cotrobaie, te tine de mana? Pur si simplu stai dupa el. Si vasele asteapta, rufele, mancarea. Pana apare un ajutor sau pana adoarme sau altceva. Copiii sunt diferiti, dar simt si cand mama e nervoasa, agitata, vrea sa plece la munca, sau cand a fost plecata vrea mai multa atentie si sunt si ei agitati, nervosi. Si eu cedez uneori dar ma exteriorizez numai fata de adulti adik sotul, bona, si ff rar fata de cea mare. O mai cert. Vreau sa faca totul perfect si sunt foarte exigenta uneori. Stiu ca e copil, dar uneori nu am rabdarea necesara sa-i explic ceva a mia oara.
N-am citit azi ce a scris Miss, sper sa reusesc luni.
Weekend placut.
Am vazut si poze cu Eric cel frumos
, Ilinca tunsulica
, si un filmulet cu Victoria cea harnica.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Magnetism79 spune:
Buna seara si de la noi!
Imi pare rau ca nu mai am absolut deloc timp de scris aici pe forum insa sunt fff prinsa cu jobul pe de o parte,cu constructia casei pe de alta parte,cu cupilu nu mai Zic caci de-abia apuc sa-l vad si atunci dormind caci ajung seara tarziu apoi cu nesfarsitele analize si controale la medic care insa au dus la rezultate bune si se pare ca tratament ul da rezultate bune.In August voi merge insa la o clinica in Viena pt analize sa vedem ce zic si doct de acolo.
Ce sa va zic fetelor ca astept concediul ca pe tatal nostru?
Da surpriza sotului pt ziua mea in afara de faptul ca ma duce la Paris la shopping,mergem si 5zile pe valea Loirei sa vizitam castellele de acolo.Mergem cu prietenii nostrii Medici in Paris,ei vor fi ghizi ca le stiu ca pe apa.
Plecam joia viitoare.Asa ca 3 sapt sa nu aud de scarbici,scutece,biberoane,doctori,fundatii,betoane,caramizi etc,vreau sa ma relaxez si sa ma odihnesc,sa bag somn la greu sa uit de tot.
Felicitari fetele cu concediu,eu cred ca nu voi merge cu B.G.in concediu ever pt ca unu nu voi intelege nimic din Acel concediu si doi ne facem nervi degeaba.El deja merge doar cu soacramea a fost prima tura la mare acum e plecat la munte la Tg.Ocna au fost la Slanic,probabil Duminica sunt acasa,e minunat ca se invata asa independent,mi-ar place sa se invete asa si e f.atasat de soacramea.
Laurici unde esti?parca tu ai fost la Paris?zi unde ai fost la shopping vinde-mi niste ponturi pe privat pls sa vedem pe unde mai bantui.Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
simonacip spune:
Sis, suuuper pozele. Si da, esti slaba-slaba...iar eu intr-o sapt aproape n-am slabit decit un kilogram jumate...
Miss, the cutest indeed...mi-era dor de zimbetul lui frumos
Si de privirea ta cucerita total de el!
ylari, bine v-ati intors, sa treaca repede mucutii Evei!
DanaH, iti inteleg temerile cu concertul...Nici eu nu stiu cum as proceda, ce ar invinge ipohondria sau teama de a-l mihni/dezamagi..
Esme, deci al meu nu e singurul care nu papa fructe cu iaurt...Credeam ca e singurul... CIt despre laptele facut din aspirina, ar fi bine sa nu... pina la 12 ani aceasta nu tb data copiilor, poate cauza sindromul Rye..nu stiu exact ce inseamna. super treaba cu aparatul de scos simburii visinelor. mati adora visinele, un aparat dintr-asta mi-ar fi de mare folos![]()
Alysh, te inteleg perfect. de cite ori nu trec prin intrebari dintr-astea...Eu insa nu prea sunt adepta psihologiei asteia moderne, care da prea multa libertate copilului, in virtutea faptului ca trebuie sa descopere lumea. Ba cred ca trebuie sa o descopere cu interdictiile (sau cum vrei tu sa le spui) care sunt necesare. Plus ca incep sa ma conving pe propria-mi piele ca puii astia mici iubesc autoritatea...Si eu mai mult m-am ferit de ea decit s-o adopt...
iulia, spor la impachetat
danicris, bine ca ai cerut tu reteta ca tare-mi place si mie cum suna budinca asta de lamie!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
Am putin timp, asa ca trec direct la subiect: multumim ptr. aprecioeri.
Felicia, superbe pozele, superb Daviducu, si tu... esti absolut complet indragostita de ei.
Cum sunt si eu, de altfel, complet indragostita de Victoria si daddy; ii si numesc "The 2 loves of my life".
PS: ma bucur ca iti sunt de folos trucurile postate de mine.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost la epilat, la dentist…am venit, facut curat, spalat, culcat copilul…
Inais eu am fost in IOR dimineata…dar nu am vazut mesajul tau, plecasem déjà…na! Data viitoare sper sa nu te mai ratez sip e tine sip e Iasmi
Alyshuca eei, scumpa, in vizita am mancat stridiile #61514; la prietenii nostril. Au mancat, adica. Hehe! Shopping…nebunesc intr-o zi pana la 8 seara fara sa fac nimic, apoi dintr-o data, am luat de toate. Camaieu a fost hitul de data asta. Noi plecam luni la Bulgari cu totii. DAaar cand ne intoarcem neaparat bagam intalneala!! Ah, cat despre burti lasate si manechiura nefacuta. Te rog sa ma crezi…nu facem nici una exceptie, oricat de mult ne-am stradui. Nu are cum sa iasa mereu!!
Danicris nici Mircea nu papa laptele cu cereale. Eu i-l dau gol. Eventual da-I si nitica papa inainte
Iulia merci de reteta la budinca si spor la bagaje!! Sa aveti vreme buna!!
Msbb ma bucur ca ti-a placut PArisul! LAsa ca veti ajunge si voi odata, ca trebuie…e grandios.
MissSuperbe poze, pline de voie buna, de zambete, de nebunii, de peisaje minunate! Sa va fie de bine!
DanaH Ma bucur ca ti-ai gasit rochie de nunta, eu am fost cu k_rul in sus, frate ca nu mi-a placut nimic nimic… hmmm. Abia astept sa vad poze de la nunta. Gata, vii in tara???sper sa ne vedem de data asta. Succes cu gripa porcina!
culmea ca Bogdan a racit si a urmarit toate ziarele cu cazuri, era stresat sa nu contamineze copilul…eu zic totusi ca e de la berea rece. Si vinul rece.
ylari bine ai revenit! Sanatate Evei!
Magne ai PM! Concediu placut si success la shopping!
Sis 
Belleane concertul a fost mai slabut ca cel de la Bucuresti din 2006. Adica: el mai obosit, mai lipsit de energie, se vedea ca trebuie sa bifeze si chestia asta si ca gandul lui era sa plece... Publicul a fost super, toti in tricouri cu Depeche, faceau valuri in mod repetat, tot Stade de France-ul, suuuuper, 66 000 de oameni, dansau, cantau - in fine, nu prea stiau ei versurile ca in Ro-, dar se straduiau. DIn pacate se intuneca tarziu si imi dadea asa senzatia ca a inceput prea devreme. DAr mie mi-a placut per total. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Alysh spune:
Cleo, ai inteles gresit, draga mea, nu cred deloc ca ajunge un dl Goe daca il pup si alint toata ziua, Doamne fereste.
Consider ca ajunge dl Goe daca imediat ce el riposteaza ca nu l-ai lasat cu degetele in priza tu te duci si-l mangai si-i ceri iertare ca nu i-ai satisfacut aceasta nevoie launtrica,
asta era ideea de fapt
il pup si alint toata ziua fara nici o remuscare, crede-ma
saru'mana de oferta de pisica dar avem deja vreo 3 adulte si 3 pui la curte si Vlad ii smotoceste non stop
Ylari, bine ai revenit iubita, deci Eva energica precum Vlad. Stai linistita, ca suntem mamici bune si ei sunt fericiti. E normal sa mai avem indoieli...sa le discutam aici , pe forum, pt mine e f important sa mai aud si alte idei cu care chiar daca partial nu sunt de acord sunt deschisa sa le inteleg, chiar sa le accept uneori.
Tare faza cu machiajul permanent
mi-ar trebui si mie unul
Belleane, exact asa gandesc si eu ca orice mama are nevoie de un moment de respiro pt ea. altfel e destul de greu sa mergi mai departe mai ales cu copilasi care n-au stare si tre sa stai cu ochii pe ei non stop. Pe mine Vlad ma solicita fizic, psihic si intelectual
, deci la sfarsitul zilei sunt o carpa de sters praful. De-aia...second hand![]()
Si cand pleaca la mama o noapte sunt terminata de dorul lui....iata contradictie
Simo, asa e, trebuie gasit un echilibru intre libertate si restrictiile necesare pentru ca psihologia asta moderna cu care eu sunt in parte de acord, dar care are clar si lacune, a generat si tendinte EMO care mie nu-mi plac deloc.
Laurita, am uitat sa-ti spun ceva important. am visat azi noapte ca ne plimbam amandoua pe un lac mare care, nu stiu cum, lega Parisul de Vanetia. In dreapta se vedea Parisul, in stanga, venetia. era superb! in gral am cosmaruri, dar, uite, cu tine am avut un vis f frumos
Vlady
Alysh spune:
Iar ne-am sincronizat, Laurita, hai ca suntem tari![]()
Magnetism, concediu placut si tie! Iti vand pont: daca mergi la Paris ia un RER B si coboara la LES HALLES acolo sunt toate magazinele gasesti si de firma dar si magazine f bune cu preturi super ok. Daca nimeresti soldurile esti salvata si fericita, o sa vezi.
Am vazut si poze cu Miss, Bogdan si David cel frumos, intr-adevar fffffffffffffff frumoase, ma bate gandul sa-ti cer detalii sa mergem si noi acolo. Poate, vara viitoare.
Vlady
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Cleo, ai inteles gresit, draga mea, nu cred deloc ca ajunge un dl Goe daca il pup si alint toata ziua, Doamne fereste. Consider ca ajunge dl Goe daca imediat ce el riposteaza ca nu l-ai lasat cu degetele in priza tu te duci si-l mangai si-i ceri iertare ca nu i-ai satisfacut aceasta nevoie launtrica, asta era ideea de fapt il pup si alint toata ziua fara nici o remuscare, crede-ma saru'mana de oferta de pisica dar avem deja vreo 3 adulte si 3 pui la curte si Vlad ii smotoceste non stop Ylari, bine ai revenit iubita, deci Eva energica precum Vlad. Stai linistita, ca suntem mamici bune si ei sunt fericiti. E normal sa mai avem indoieli...sa le discutam aici , pe forum, pt mine e f important sa mai aud si alte idei cu care chiar daca partial nu sunt de acord sunt deschisa sa le inteleg, chiar sa le accept uneori. Tare faza cu machiajul permanent Belleane, exact asa gandesc si eu ca orice mama are nevoie de un moment de respiro pt ea. altfel e destul de greu sa mergi mai departe mai ales cu copilasi care n-au stare si tre sa stai cu ochii pe ei non stop. Pe mine Vlad ma solicita fizic, psihic si intelectual Si cand pleaca la mama o noapte sunt terminata de dorul lui....iata contradictie ![]() Simo, asa e, trebuie gasit un echilibru intre libertate si restrictiile necesare pentru ca psihologia asta moderna cu care eu sunt in parte de acord, dar care are clar si lacune, a generat si tendinte EMO care mie nu-mi plac deloc. Laurita, am uitat sa-ti spun ceva important. am visat azi noapte ca ne plimbam amandoua pe un lac mare care, nu stiu cum, lega Parisul de Vanetia. In dreapta se vedea Parisul, in stanga, venetia. era superb! in gral am cosmaruri, dar, uite, cu tine am avut un vis f frumos ![]() Vlady |
Sincron!!!!

Laurita, mami
Reallaura spune:
Alysh nu-mi vine sa cred!!! Haha, iar gand la gand. Iar cu visul...pai sa ti-l explic...gasisem niste oferte de avion f bune pentru Venetia in septembrie si ma gandeam sa-ti propun. SINCER! Asta a fost! Na, mai na un pupic
Ah, de data asta nu am ajuns la Halles. Dar merge si metroul, nu doar RER, nu?? reducerile au inceput de pe 25 asa ca Magne va veni cu sacosele pliiineee!
Laurita, mami