SUPERDIETA ****RELOADED******
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulix Buna seara Dar ce linistite sunteti asta seara...!!! Meniul meu in seara asta a constat in vreo 2 rosii cu niste masline, apita si un mar... cam atat ca am halit astazi cam mult. Aaaa si inca o data va stresez cu ce cantar sa iau. Nu de alta dar luni am timp sa ma duc sa caut si sa imi fac si eu o idee despre ce sa cumpar. Asa ca daca aveti, ce model, cam cat a costat, daca sunteti sau nu multumite de el, plsss imi spuneti si mie ca eu sunt in pom la chestia asta. Acestea fiind scrise v-am lasat, ca ma duc la . Noapte buna si voua! ![]() |
Buna, eu am un Tefal de 4 ani si n-am avut probleme cu el. Cantareste bine (testat) si rezistent in timp.
Nu mai stiu cat am dat pe el dar era peste un milion atunci.
Acum nu stiu daca mai au modelul. E alb simplu si cantareste la 100g.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
iulix spune:
Hello! AlexaM mercic mult ca mi-ai rasp. Astazi meniul meu a continut:
Dimineatza: apa+1 rosie+1 mar
Pranz:o salata mare de ciuperci cu telina:
-200 g ciuperci
-1 ardei gras
-1 ceapa mica taiata rondele
-2 catei de usturoi
-patrunjel tocat marunt
-1 telina mica data pe razatoarea mica
-3 linguri ulei masline
-2 linguri zeama de lamaie.
Se taie ciupercile in opt si se pun intr-un bol. Ardeiul se taie si el cubulete mici si se amesteca cu ciupercile. Ceapa taiate rondele si telina data prin razatoarea mica se pun si ele in compozitie.
Separat se piseaza usturoiul, apoi se adauga uleiul, se amesteca in continuare. Peste se toarna si zeama se lamaie. Se mai amesteca putin dupa care la sfarsit se pune patrunjelul. Acest sos se toarna peste salata, se amesteca bine si pofta buna! daca o incercati.
Iar la cina: poate tot o salata de rosii cu diverse legume. 
criss spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulix Buna seara Dar ce linistite sunteti asta seara...!!! Meniul meu in seara asta a constat in vreo 2 rosii cu niste masline, apita si un mar... cam atat ca am halit astazi cam mult. Aaaa si inca o data va stresez cu ce cantar sa iau. Nu de alta dar luni am timp sa ma duc sa caut si sa imi fac si eu o idee despre ce sa cumpar. Asa ca daca aveti, ce model, cam cat a costat, daca sunteti sau nu multumite de el, plsss imi spuneti si mie ca eu sunt in pom la chestia asta. Acestea fiind scrise v-am lasat, ca ma duc la . Noapte buna si voua! ![]() |
Salut,
Eu am un cantar Rowenta, este bun.
Are o optiune care iti arata procentul de grasime.....sincer, nu stiu daca e sau nu adevarat ce zice....mie mi se pare o smecherie.
Dar, cantareste bine, nu am avut probeleme pana acum cu el ( e adevarat ca l-am cumparat acum 6 luni) .
Am platit in jur de 70 euro pe el.
Cred ca e tare buna salata ce ai facut-o, o sa fac si eu.
Seara faina.
criss
lala77 spune:
Buna, doamnelor! Sper ca mai primiti o grasa.
Am inceput odata cu voi insa n-am avut timp sa scriu.Sa stiti ca n-am trisat deloc (pana acum) si nici de alimente exceptionale nu m-am atins deocamdata.
Raportam deci : Greutate initiala 90 kg, greutate target 70 (macar).
Urcat pe cantar azi dimineata = 88.5
Singura problema e ca-mi curg balele
dupa o cafeluta. In rest , rezist eroic. Ieri am facut pt familion inghetata, iar azi le-am facut tarta cu branza si ciocolata.Nu prea m-au tentat, dar o cafea...e altceva.
Spor la slabit!
300 spune:
Buna, ma bucur sa vad ca vi s-a largit grupul. Iulix ma tenteaza rau salata ta dar tu cat ulei pui? Si freci usturoiul pana iese ca maioneza, o pasta?
Eu cantar n-am... dar si eu mi-as cumpara unul asa sa-l am.
Legat de cafea, mie personal imi paie apetitul; daca beau cafea dimineata mananc abia peste 2-3 ore fara probleme (adica nu-mi e foame). Lala, Lidia spunea ca ai putea incerca o cafea decafeinizata asa ca exceptionala. Poate ma insel, sa ma corecteze.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
forum de kko..am updatat listutza ..am raspuns la mesaje...si de fiecare data ..eroare ...etc ...ma duc la 
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
felicic76 spune:
neatza!
ptr raportul saptamanal 71,2 Kg

(ieri am calcat nitzel in laturi
)
a mai facut cineva electrostimulare in acelasi timp cu dieta?
vineri,dupa o sedintza de masaj si una de electro, aveam +400 gr, cantarit inainte si dupa, chiar asa repede sa se vada masa musculara lucrata? Nu am baut decat un pahr mic, din plastic, de apa.
lala:eu beau cafea, la mine nu este iductor ptr foame, din contra. Numai ca eu o beau fara zahar/indulcitor si fara lapte, de vreo 10 ani.
ate_09 spune:
neata!!
Am lipsit cateva zile...am avut ceva probleme in familie si am fost plecata din oras. Ieri am dat-o in bara cu dieta
...nu ma certati prea tare..mai ales ca greseala recunoscuta e pe jumate iertata!! 
Abia dimineata am ajuns acasa asa ca nu am reusit nici sa dorm...d-apoi sa ma cantaresc sa vad ce spune cantarul.
Meniul pt azi: salata de varza cu rosii; mere iar pe seara niste conopida.
Nocom spune:
Neata!!!!
Am venit si noi de la mare, se pare ca mi-a priit si dieta asta merege suuuuuuper bine!!!
Azi dimineata cantaream 79,2 kg deci am slabit 3,3KG 

Fuuuug la piata ca nu mai am nimic in frigider si toata familia moare de foame.....
PUUUUP
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
_giulianna_ spune:
Neata!
Am scris un mesaj lung si l-am pierdut, nu mai reiau ca m-am nervozat
.
Am mai pierdut 500g, am 72,3. Mi-am facut si ticker nou.
Pupici!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami

Dar ce linistite sunteti asta seara...!!! Meniul meu in seara asta a constat in vreo 2 rosii cu niste masline, apita si un mar... cam atat ca am halit astazi cam mult. Aaaa si inca o data va stresez cu ce cantar sa iau. Nu de alta dar luni am timp sa ma duc sa caut si sa imi fac si eu o idee despre ce sa cumpar. Asa ca daca aveti, ce model, cam cat a costat, daca sunteti sau nu multumite de el, plsss imi spuneti si mie ca eu sunt in pom la chestia asta. Acestea fiind scrise v-am lasat, ca ma duc la