*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu chiar ma gandeam la tine zilele astea ca nu mai intrasei pe forum . Si eu as vrea sa merg la BestFest macar in seara in care va canta Moby...dar inca sunt in negocieri cu iubi
Mav multa sanatate lui Anto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Babyzapi ups...asta-i inceputul, mai sunt si dintisorii , of, groaznic, sper sa-i iasa cat mai repede sa nu-l mai chinuie pe Raphael cel frumos,
la noi al doilea l-a chinuit urat..nici n-a mancat prea bine saptamana trecuta, acum si-a revenit, casca gura inainte sa apara lingurita..
Thomas se ridica in picioare la perete, scaune, masa ...iar cand e sus trege un zambet urias cu 2 dinti, mai nou se tine doar cu o mana... cand se mataie zice frumos mamamama..., si-a descoperit putulica, cand vede ce-i dau jos pampersul deja o cauta
De cand i-a iesit al doilea dintisor, (care apropo, e stramb, oare se indreapta? ) doarme binisor, noaptea se trezeste o data iar ziua are vreo 3 reprize de somnic.. avem 72cm si 7,700kg, pediatrul a zis ca e precoce, s-a mirat si el de pitic, important e ca e sanatos!!!!
In we am fugit si noi la roma, a fost frumos iar thomas a fost cuminte..

Carmendu din cate stiu , mai avem de asteptat putin pana sa aflam daca bebeii sunt dreptaci sau stangaci, imi daduse si Olivia ceva de citit legat de dezvoltarea emisferelor cerebrale la bebei, s-ar parea ca nu se nasc cu o emisfera dominanta...si eu sunt curioasa pt ca-s stangace convinsa,100%

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza! Chiar am citit zilele astea ca pana la 2-3 ani dezvoltarea neurologica a copiilor nu e terminata si abia dupa varsta asta putem sa vedem daca sunt dreptaci sau stangaci. Miruna cand a inceput sa tina obiecte in manute, apuca totul cu stanga, acum prinde si cu stanga si cu dreapta cu aceeasi abilitate. Noi in familie suntem toti dreptaci dar vom vedea pe parcurs cum va fi. Din punctul meu de vedere nu conteaza, copil sa fie

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
mamiseli urata experienta....eu una sunt convinsa de sistemul sanitar romanesc...bine ca ai avut preznta de spirit...Doamne fereste...pupam Mirunica draga si mami tare
ginye iubita ce e cu tine? nu ne-ai mai scris nimik...deja a trecutceva vreme de la ultimele tale postari...vb spiridusului un sms, un buzz ceva...
iza buei urata patanie ...mai multe lacate daca se poate la poarta va trebuiesc...pupam raphael zicator de meama
spiridush concediu de vis cu puiutii si vreme cat mai frumoasa
Mav bafta la ex si sanatate lui Anto si tie evident putere mama draga mai poti?
z-iulia bravos asa da vesti
miky-ea off lasa ca va fi bine si se va recupera usor
anes pupam deschizatorul de drumuri Remusica cel frumos
Mirtha voi ce mai spuneti?
eu deabea acuma mi-am revenit din oboseala acumulata...si cand ma gandesc ca urmeaza traseul...au viata mea...nici noaptea numai am liniste ...Dimitriosul un dulce plin de viata ii ziem storcator de energie cum il pun in carut cum e tot un zambet sa puna el mana pe toate alea, sa pipaie...e total si are un ras de ne amuza copios...babele de la bloc...mmm dimitrie ce face baiatul,..unde e baiatul... mai si rad cu ion 'pe balacios il cresc babele'
fug trebuie sa fac papa..si alte treburi domestice

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Si domnisoara mea se ridica singurica in picioare daca se tine de mine, de mana mea, de haine, de ce apuca . Inca nu are echilibru si s-ar duce repede in botic daca n-as fi pe langa ea dar persevereaza si vad cate ceva in plus in fiecare zi.
Babyzapi si eu am un copil fitzos zilele astea. Daca nu o iau in brate in secunda in care vrea ea sau sa o tin in picioare se lasa cu niste urlete de mi-a batut vecina la usa contrariata ce naiba se intampla la mine in casa I-am facut cunostinta cu fica'mea. Gingia de jos stanga e umflata si usor transparenta, se vede dintosu numa ca nu vrea sa scoata capul afara odata.

Fetele care folositi ChamomilaCH de unde l-ati cumparat? De la plafar sau de la homeopat? Ca sa stiu unde il trimit pe domnu tata azi.
Pupici la bebici si mamici.

PS. Bebecris poate ar fi bine daca nu te-ai grabi cu pusul pe olita al lui David. Ai citit cum e cu dezvoltarea lor privind nevoile fiziologice? Ca nici IOMC nu recomanda sa fie pusi pe olita asa de devreme. Pupici

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!
Babyzapi ups...asta-i inceputul, mai sunt si dintisorii , of, groaznic, sper sa-i iasa cat mai repede sa nu-l mai chinuie pe Raphael cel frumos,
la noi al doilea l-a chinuit urat..nici n-a mancat prea bine saptamana trecuta, acum si-a revenit, casca gura inainte sa apara lingurita..
Thomas se ridica in picioare la perete, scaune, masa ...iar cand e sus trege un zambet urias cu 2 dinti, mai nou se tine doar cu o mana... cand se mataie zice frumos mamamama..., si-a descoperit putulica, cand vede ce-i dau jos pampersul deja o cauta
De cand i-a iesit al doilea dintisor, (care apropo, e stramb, oare se indreapta? ) doarme binisor, noaptea se trezeste o data iar ziua are vreo 3 reprize de somnic.. avem 72cm si 7,700kg, pediatrul a zis ca e precoce, s-a mirat si el de pitic, important e ca e sanatos!!!!

mami de Thomas

Vad ca Thomas e la categoria pana iar Miruna la categoria grea. Are peste 8 kg!!!! Si nici nu face tot ce face Thomas Glumesc. Foarte bun bilantul, sa o tineti tot asa.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, fiu-meu scoate un sune f ciudat, ca un tril de pasarica, isi lipeste limba de gingia de sus si suna cam trrrr, haios tare!

Ce de sarbatorite avem luna ata!!!!!!!!!!
Eli felicitari pt ex sala!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor, de mult vreau sa va intreb si am tot uitat...v-ati gandit vreodata macar una dintre voi ca nu ati ales bine numele copilului? eu parca nu sunt multumita de numele ales...nu intotdeauna ! dar am momente cand parca nu-mi place cum suna... sunt singura cu ganduri d-astea???

EDIT Mai bine spus, am momente cand mi se pare ca nu i se potriveste numele...dar nici nu am alt nume in cap care sa zic ca i s-ar fi potrivit mai bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi e frumos numele , mie-mi place si zic ca i se si potriveste! eu cateodata am regrete ca nu i-am pus 2 nume,sa aiba de unde alege dar al 2-lea ar fi fost romanesc...si iesea o harababura, nici numele de fam nu e ro.. tocmai de asta i-am pus numai 1 prenume.
scz de greselile orto de mai sus, n-am mai editat de lene
na ca editez aici sa nu umplu pag .
Mamiseli, pai tocmai ca e la categ pana reuseste sa le faca, de siluet ce ii, Mirunica scumpa mica

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

babyzapi, stai linistita, ca este acelasi copil, dar sunt alte probleme si nevoi! Eh, fiecare perioada cu ale ai problemute. Si la noi se manifesta cu agitatie uneori, plansete, papat putin, balit mult. I s-a umflat gingia de sus si este slbicioasa, dar inca nu se observa dintii. Si il chinuie rau de tot!
Da` ce se intampla? S-a deschis sezonul hotilor?

Ocean, cum este dintisorul? face un unghi cu celalalt (cu coltul in interior)? Am mai vazut copilasi si nu este nicio problema. Cand cresc se aliniaza.

Mav, bafta la examen...ai sa vezi ce sentiment de independenta iti da obtinerea permisului! Pup Anto!

eli, imi si inchipui babele pe banca...hi, hi!

bebecris, felicitari pt. evolutia lui David! Si eu zic ca nu este nicio graba cu olita! dar tu stii mai bine! Felurile acelea de mancare i le gatesti doar lui David, sau mananca din ceea ce mancati voi?

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput