*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Help!!! Daca stie cineva

Duminica plecam in concediu In sfarsit!!!!!!!!
problema - masina este pe firma, noi plecam la vecinii bulgari, ce hartii trebuiesc facute (in afara de cartea verde) si daca are cineva un model - cat de cat.

Si noi am iesit cu masina in leasing pe firma, am avut de la banca un fel de imputernicire ca putem conduce masina lor afara din tara, si pt mine si pt I., si o asigurare de furt extern, nu mai stiu daca pt pagube am avut sau nu, sau daca acoperea casco. Daca e numai pe firma nu mai stiu....

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Multumesc de raspunsuri Isa, Ramo, Anca

Ideea e ca am auzit variante si variante. Imputernicirea se face la notar sau e suficienta stampila de la firma? Ca deja sunt in ceata, de doua zile caut sa ma dumiresc si parca mai rau m-am zapacit.
Ramo, am priceput ca la tine a fost exact cam ce vreau eu, masina doar pe firma, nu e in leasing, cam ce scria in imputernicire?
Noi intentionam sa trecem pe la Giurgiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna,

revin si eu dupa o absenta motivata: nu am timp...iesimde 2 ori afara pe zi...treaba casnica(curat, spalat, mancare pentru noi si pt david) si cand doarme david la pranz mai bag si eu cate 2 ore de somn....
david este fff bine: are 9.300g, 71,5 cm,mananca orice (ciorbita de pui,ardei umpluti, branzica cu rosii, musaca, supa cu galusti...piure de spanac, brocoli su conopida si cu iaurt...)...in curand o sa incep sa-l pun pe olita...
are 2 dintisori jos si se in curand o sa iasa si sus....

va pup pe toate si sper sa mai intru...

miky_ea....ce-i cu tine?

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/98193/

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Multumesc de raspunsuri Isa, Ramo, Anca

Ideea e ca am auzit variante si variante. Imputernicirea se face la notar sau e suficienta stampila de la firma? Ca deja sunt in ceata, de doua zile caut sa ma dumiresc si parca mai rau m-am zapacit.
Ramo, am priceput ca la tine a fost exact cam ce vreau eu, masina doar pe firma, nu e in leasing, cam ce scria in imputernicire?
Noi intentionam sa trecem pe la Giurgiu

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZELE NOASTRE si Radu (3 dec 1997)

Imputerniyirea noastra era simpla, adica nu la notra data de catre firma la care lucreaya sotu, prin care scria ca subsemnatul x, cu datele z are permsiunea de a trece granita si a folosi masina in interes personal in perioada Y-W. Semnata si stamplitata de directorul general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, mamicutele mele dragi!
Babyzapi, Lauramiron, Miky-ea, Cherieactiv, Criss703, Mirtha, Mamiseli, Elilov, multumesc mult pentru gandurile bune si pentru urari! Mi-au purtat noroc si a avut parte de vreme buna si de o sedere placuta si relaxanta la mare!
Cu drumul zic eu ca ne-am descurcat foarte bine, mai ales la dus cand a plans doar ultimele 20 de minute. A dormit la dus 2 ore, iar la intoarcere 1 ora si un sfert. In rest, s-a jucat, i-am zdranganit toate cele si a fost ok. Da' si eu am fost cuminte......indiferent cat de tare a urlat, nu l-am luat deloc din centuri si din scaun.
Acolo a dormit fara probleme pe plaja, iar la pranz in camera si nu jumatati de ora cum doarme acasa, in caz ca nu iesim la plimbare, ci cate o ora sau doua!
Am incercat de vreo cateva ori sa-l bagam cu piciorusele in mare, dar s-a lasat cu urlete crunte si ne-am lasat pagubasi. In schimb, i-am luat o piscinuta mica si s-a balacit in ea zilnic cu o incantare deosebita( i-o umpleam cu apa din mare cand eram pe plaja sau cu apa din piscina copiilor cand eram la hotel). S-a jucat cuminte pe cearceaf cu jucariile, fericit ca stam intinsi langa el. Abia de i-am auzit gurita cat am stat acolo, decat ca sa vorbeasca, sa chiuie...dar fara plansete. Noaptea, n-a dormit cu mai putine treziri ca de obicei, dar a fost ok...nu s-a trezit mai des barem.
Ca tot zicea Alra de mancat bucatele...am incercat si noi varianta asta in concediu, ca sa aiba copilul o ocupatie cand mancam noi. Asa ca a papat fara probleme: bucatele de paine, a ros covrigi, a mancat biscuiti, a mancat bucatele de pui taiate destul de mari (le morfolea), cartofi si morcovi fierti cubulete. Mamiseli faza cu inecatul se poate intampla si la o varsta mai mare din pacate... Ne trebuie sange rece si prezenta de spirit si le rezolvam noi.

Alra super pozele din concediu! Asa locatie, mai zic si eu!
Z_Iulia ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la ortopedie!
Otilia ce-ti mai face urechea?
Cherieactiv pup facutele mici si grasane ale puiutului tau! Super program de somn are ziua! Sa-l tina si sa te lase sa-ti vezi si de ale tale.
Spiridus concediu placut si odihnitor!
Anca uf ce ghinion cu masina! De constipatie nu mai zic...va calcam pe urme..
Miky-ea sanatate muuulta si multa bafta cu fizioterapia! Sa se rezolve problema cat mai repede, fara alte interventii.
Lorellay multa sanatate lui Codrin cu varicela!
Cameliam ce bine ca-i ies dintisorii fara probleme! Pupici scumpei mici!
Lauramiron brrr ce faza cu tigancile!
Carmendu felicitari pentru dintisori!
Bertha cat te inteleg cu centura in spate.. Asa merg si eu, numai ca-l pun pe Luca la mijloc...fara centura n-as putea sta ca ma trage David de urechi de cum ma asez..
Mav multa sanatate lui Anto!
Bebecris ma bucur ca-i merge asa bine lui David si e asa mancacios! Sa fie sanatos si s-o tina tot asa!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

am avut calculatorul cu probleme asa ca abia v-am citit.Am vazut ca faceti intalneala, tare mi-ar placea sa vin si eu, dar nu pot sa zic sigur, fiindca luni vina cumnata mea si trebuie sa merg cu ea pe la dentist, ca nu cunoaste orasul.Dar poate reusesc sa vin in treacat.Ii zic oricum lui darling si sunt sigura ca ea o sa vina, fiindca tare mult dorea sa va cunoasca.

in lata ordine de idei, noi suntem destul de bine.David e tot cu reflux, nici el nu vrea sa mearga de-a busilea.Se clatina cum facea davidutul oliviei, dar daca e vorba sa se deplaseze, se lasa pe burta si merge taras.Ii place sa stea in picioare, dar nu se ridica singur, insa, din cand in cand, il mai tin 1-2 minute in picioare si atunci e in culmea fericirii.Are tot 2 dinti si vreo 3 pe drum.

Gata, ma bag la somn.Sa aveti o noapte linistita

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Am incercat de vreo cateva ori sa-l bagam cu piciorusele in mare, dar s-a lasat cu urlete crunte si ne-am lasat pagubasi. In schimb, i-am luat o piscinuta mica si s-a balacit in ea zilnic cu o incantare deosebita( i-o umpleam cu apa din mare cand eram pe plaja sau cu apa din piscina copiilor cand eram la hotel).

foarte tare!
eu am stat aproape o luna la mare da' n-am avut curaj sa-l bag in apa.

Citat:

Ca tot zicea Alra de mancat bucatele...am incercat si noi varianta asta in concediu, ca sa aiba copilul o ocupatie cand mancam noi. Asa ca a papat fara probleme: bucatele de paine, a ros covrigi, a mancat biscuiti, a mancat bucatele de pui taiate destul de mari (le morfolea), cartofi si morcovi fierti cubulete.

mai, al meu nu poate sa manance bucatele. am incercat de vreo 3 ori cu biscuiti pt bebelusi Plasmon (fetele noastre italience stiu despre ce vorbesc ) si a varsat de fiecare data. i-am dat morcov intreg si si l-a bagat prea mult in gurita, si-a facut greata si...a varsat. am incercat cu piureu pasat mai putin. a refuzat sa manace. e puturos rau.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
ami, bine te-ai intors! imi pare rau ca nu ne-am vazut... asa-i de rau de cand a ramas sotul fara permis... dar lasa ca mi-l iau eu, peste o sapt, caci e un ex. pe care nici nu ma gandesc sa-l ratez! apoi...trag eu o fuga la bucuresti odata....

corina, pana la urma ai fost aseara la intalnirea cu mamicile petrecarete de cta? nu-mi pare rau ca am pierdut-o... caci am fost langa puiul meu mucios... si l-am ingrijit si l-am alintat si nu doream sa fiu nicaieri altundeva!
carmen, nu te necaji ca victor nu papa bucatele! e si inca devreme pt el si... o sa repetam de cate ori este nevoie: fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare!
sa-ti mai spun ca lui sebi ii pasam mancarea, asa ca pt bb mic, si la 2 ani? evident ca si acum ii e lene sa mestece carnita, insa mananca de toate (mai putin mazare si salata de varza cruda)...
...antonio vrea sa-i dau in manute orice vede ca mancam noi... e fan colt de paine (si nu am prea des, caci nu prea mancam paine), i-am mai dat morcov (il insurubeaza la gingiute), mar decojit, piersica, grisine (am gasit la carrefour unele italienesti, care par sa fie ok pt bb).... dar sa stii ca si el se ineaca destul de des, stau cu ochii pe el, pregatita sa-i scot dumicatul din gat, caci deja musca de-a binelea cu dintzocii (a muscat si dintr-un cotor de varza, daca va puteti imagina asa ceva!)......
ginye, ce mai faceti? chiar daca am sarit peste unele capitole, parca sa zic ca am reusit sa citesc ce s-a scris in ultimele zile si nu ti-am mai vazut posturile...? sunteti ok? se apropie data urmatoarei operatii? sa mai punem cate ceva in contul lui stefanut?

sa aveti o zi frumoasa!
...ma duc sa mai rezolv niste chestionare.... pana se trezeste trupa.....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
Mav, multa sanatate lui Antonio! Nu am mai mers pt ca nici Dandusa nu a putut, si nu cunosteam pe nimeni. Dar propun sa iesim noi 3 cd mai vin pe aici.
Aseara se auzeau voci pe plaja, pe la 11. Si ma gandeam ca or fi nimerit la mine in fata fetele petrecarete ...ca la noi e mai retrasa plaja, exact ce-si doreau ele.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamici!

Am lipsit un pic de pe forum. Acum 2 nopti un intrus a intrat in curtea mea intre 10 seara si 12 habar nu am exact cand , dar nu am auzit nimic si ne-a furat incaltamintea din fata usii si alte mici maruntisuri...Am uitat sa incuiem lacatul de la poarta si era pus doar de forma, toata treaba e ca a mai incercat lacatul cu o saptamana in urma cand nu eram noi acasa, iar acum a vazut ca e descuiat si s-a poftit inauntru. Iar cand a plecat a luat si lacatul cu el, deci avea de gand sa se intoarca....Iar din garaj care nu se incuie avea ce sa ia. Am tras o mare sperietura sa vad poarta deschisa inainte sa ma duc la culcare. Noroc ca mai aveam si alte lacate in casa sa nu dormim cu poarta descuiata. Acum CAUT CAINE, dar nu chiar pui mic, mai maricel.
Raphael a inceput sa mearga taras pe burta si foarte putin si de-a busilea, din fundulet se pune in genunchi si pe urma in picioare ajutandu-se de o valiza ca David de Olivia . Zice clar DA si TATA, inca mai exerseaza la mama care pana acum ii iese MEAMEA. De 3 zile m-a zapacit cat e de agitat si nervos si dintele nu vrea sa iasa desi gingia e inflamata si are si crize de nervi....face 1000 de figuri, urla cand nu-i convine ceva....nu era asa rau bebe meu nu i-am schimbat rutina de zi cu zi, nu ne-am schimbat noi fata de el...dar el parca e un alt copil...era asa cuminte inainte...si mai e si asa energic si fuge taras cand vreau sa ii pun pampersul, in carucior da sa se ridice de tot de ma gandesc la Thomas de Oceanborn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput