*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo5979 spune:
Oricat incerc sa citesc din urma...nu pot. Nu ma lasa, cand ma asez la calc, parca o ia razna. Vrea sa stau numai cu el,sa ma uit la el, sa vb cu el...nu ajung nici la pipi. Nici acum nu i-au dat dintii, dar de doua zile plange in somn si se miortaie cam pe la 4-5 dimineata, pana nu il iau in brate sa il mangai si sa il pup, sau nu il pun pe picioare sa ma simta...e in zadar. Nu e treaz, dar scanceste tot timpul.
Carmen si Damian tot stangaci e, ca tac-su. Mereu apuca cu stanga si cu stanga mangaie etc. Nu imi vine sa cred ce citesc cu sist medical din Romanica...au patit-o niste prieteni asa.
Mavule imi pare rau sa aud ca iar ai probl de sanatate cu copilu'...oooof trece, si multa bafta la invatat.
Ramo parca tu ai intrebat de biscuiti, noi folosim de la 5 luni jumate biscuitii de la cicibebe sunt cu lapte si ceilalti cu banane.
Isabela eu una sunt multumita, pentru ca prob numelui a fost foarte dezbatuta inainte de a naste si am stabilit ca vreau un singur prenume care sa nu poata fi stalcit in alintaturi prostesti si deloc necesare, vreau un prenume puternic si frumos si deloc comun, care sa mearga de minune cu Dumitriu numele de familie. Am insistat ca fiind barbat nu are nevoie de doua prenume si sunt singura ca atunci cand va fi barbat imi va aproba "fixurile". Nu e o nenorocire ca mai ai dubii asupra numelui, eu zic ca e un nume deosebit, frumos si i se potriveste.
vreau si eu la intalnire pentru Cismigiu 6 iulie ora 10.
leeloo5979 spune:
Dandusule am luat bilete la mare pentru 24-29 august, poate totusi te prind acasa la Cta...mooor daca nu ne vedem! Admirat indelung Raducu ochios si Crinuta creata si cocheta.
diana21 spune:
'Neata! Io ma bag la intalnire de data asta, as prefera Moghioros, insa daca nu se poate, vin si in Cismigiu.
Cu olita, io sunt pentru "contra" clar! Ianca a avut pampersi pana la doi ani jumate si dupa aia, pana in jur de trei ani, doar noaptea. Abia cand a mers la gradi, la trei ani si o luna, a renuntat singura la ei. Io merg pe principiul ca nimeni vreodata nu a ajuns atat de rau incat sa poarte pampersi la nunta , deci, de ce asa graba? Stiu o mamica din parc care a reusti la un an si ceva sa isi dreseze copilul la olita, era super mandra, ca mai apoi, la gradi, cand avea aia mica trei ani, sa o ia de la capat cu pisu pe ea non-stop.
Am si eu o buba la cap. Feciorul meu de ce nu are niciun dinte pana acum? O fi de rau? Oare cand ii ies? Oare ii mai ies vreodata ? Ca am pierdut orice speranta avand in vedere ca io, de pe la cinci luni, ma jur ca ii dau dintii in maxim o saptamana la ce simptome are. Adica de la cinci luni se vad pe sub gingie, sunt umflate, musca, tipa, nu mai papa bine, baleste si tot tacamul. Pana si doctorita s-a inselat de vreo trei ori pana. De cate ori il vede, zice invariabil "tinere, ai gingia praf, e franjurata toata, iti ies dintii in cateva zile".
A, si inca o bubita. Nu mai vrea sa suga deloc de doua zile si nici lapte praf nu prea mai vrea. Ieri si azi a reusit performanta sa adune cam 300 ml pe zi. Cred ca e pe cale sa se intarce, e clar ca daca o tine tot asa, in maxim o sapt. se va duce tot lapticul. Si-asa cred ca mare lucru nu mai e pe=-acolo :(.
leeloo5979 spune:
Doarme razgai si pot sa scriu
Mi-ati vazut nora cat a crescut, cat ii de blonda si albastruica la ochi?
http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/4LuniSiOSaptamana#
Poze cu Damian aveti la semnatura.
diana21 spune:
Babyzapi, mie imi place foarte mult numele piciului tau! Imi aminteste de o carte pe care o aveau ai mei in biblioteca, Rapfael si Gratiela ! Si eu cred, avand in vedere ca taticul lui e francez, ca e perfect asa!
Leeloo, deci asa, nici voi nu aveti dinti! Deci inca nu disper, nu am ramas ultima cu ochii-n soare !
diana21 spune:
A, am uitat sa zic. Si al meu sta in picioare, dar nu se ridica singurel, insa cand dau sa il asez in fundulet, el e bat, nu reusesc neam. Se sprijina de canapea si sta asa cateva minute. Merge de-a busilea pe spate , sau se taraste pe burta (se propteste in frunte si in degetele de la picioare si face puntea ). De obicei se rostogoleste si ajunge unde vrea. In fund sta bine, nesprijinit, de vreo doua, trei saptamani, deci putin dupa sapte luni. A inceput sa se agate cu manutele de marginea patului, deci azi ii mut salteaua la nivelul de jos. Cam asta face. De zis zice clar "ta-ta-ta", "ba-ba-ba", "a-da". Cand ma vede cu lingurita incepe sa plescaie cu limba un fel de "papa". Cam atat!
A, Mav, sanatate piciului ! Si al meu a fost racit si l-a tinut tusea aproape o luna ! Acum e ok, doamne ajuta!
Va pup pe toate!
leeloo5979 spune:
diana vizionat pletosu tau...mor de invidie pe pleata lui...sa ne dai si noua de rasad
Ramo2007 spune:
Hop si eu,
Si eu si printesita ne-m trezit la 10 , sunt cam ametita.
Simona, imputernicirea a fost simpla, doar cu stampila firmei si semnatura directorului general, in care scria ca X este imputernicit ca in perioada ....sa iasa cu masina din tara...si se specifica tara in care mergem.
Am observat ca Sara e cam galbioara pe nasuc si pe la sprancene...cred ca morcovul e de vina.Azi am pus morcov la fiert, dar nu i-l pasez, sper sa-i placa supita fara el.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Aqua magic , daca nu ati fost, si va plac senzatiile tari duceti-va!!! eu stiam ca aici aproape, la 10km e Aqua Land, nu m-am interesat de el niciodata... ma gandeam c-o fi la fel ca si aqua magic dar nici chiar asa...asta pana ieri cand mi<a venit in cutia postala o brosura, pfuuu, e imens, aceleasi tobogane ca si la magic in mamaia dar e mai mare,mai multe tobogane, are ferma cu tot felul de animalute, toate conditiile pt mame cu bebei... abia astept sa merg in we, sotul nu-i pasionat de asa ceva asa ca dadaca am, pot sa-mi fac si eu de cap
mami de Thomas
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Fetelor, de mult vreau sa va intreb si am tot uitat...v-ati gandit vreodata macar una dintre voi ca nu ati ales bine numele copilului? eu parca nu sunt multumita de numele ales...nu intotdeauna ! dar am momente cand parca nu-mi place cum suna... sunt singura cu ganduri d-astea??? EDIT Mai bine spus, am momente cand mi se pare ca nu i se potriveste numele...dar nici nu am alt nume in cap care sa zic ca i s-ar fi potrivit mai bine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL ISABELA Povestea nasterii |
Draga mea, marturisesc ca mie NU mi-a placut de la bun inceput numele "Antonio" si ca multa vreme dupa nastere, nu-mi venea sa-l strig pe nume, mi se parea tare ciudat... Abia de curand m-am obisnuit, zau!
...La noi, fratele mai mare a ales numele fratelui mai mic... si a fost atat de hotarat, ca nu am gasit argumente contra... nici macar faptul ca mie nu-mi placea numele...
Mami Fericita Non-Stop
perlute