*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

iza lui je ii place numele lui rapha e chiar frumos....cu iz frantuzesc
diana nici noi nu avem dintisori si dupa cum spui si tu zici ca acuma ii dau dintii si bleau....lui nepoata mea i-a dat fix la un anisor si intr-o luna avea 8 in gura deci...copii si copii
oceanborn wow da sa sti ca e precoce thomas bravos keep up the good work, nu?
ancule tu ce mai spui?
a si mi-am amintit mariuka frumoasa casia imi place mult de tine de felul tau de a fi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas precum am mai scris noi am inceput mai repede dive din cauza refluxului, pedi mi-a recomandat ca la pranz pe langa legume si carne sa pun tot timpul si cereale sa mai ingroase mancarea si sa-l hranesc mai des si cantitati mai mici, aici ma refer la lapte , dar banuiesc ca asa faci si tu. oricum sper din tot sufletul sa ii treaca lui David cat mai repede refluxul asta!!!! noi am scapat oficial de el, am facut o eco iar pediatrul a zis ca e ok, nici nu mai da afara, mi se pare o binecuvantare!!!
Eli ms, eu cred ca cel mai cel good work l-ai facut tu, cu mulsul, si rezultatele se vad , Dimitrie este unul dintre cei din categoria grea grea pupam grasanul cu ochi mari si frumosi!!!!
Anes , da, face unghi, cred si eu ca se indreapta...

Fetelor care le-ati facut pasaport la bebe, cat dureaza la urgenta si ce trb sa avem la noi? am fi putut sa-i facem aici pasaport dar na, i-am facut titlu de calatorie ca aveam alte planuri la vremea respectiva...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oceanborn si noi vrem sa mergem intr-o zi la Mirabilandia tot un aqua magic langa Ravena adica la vre-o 10-15 km de noi , nici eu nu sunt fan de topogane dar daca mergem toti oi merge si eu ce sa fac
Mav ce filmulete faine ne-ai pus se uita asa de mirata Paula la ele si eu m-am bucurat mult ca erau in italiana , toata ziua bomban din cari prin casa .Sanatate multa lui Antonio si sa stea raceala departe de Sebi .
Babyzapi e frumos Raphael , mie si Nicholas imi place mult asa ca ai 2 variante , nici eu nu sunt hotarata cum sa-i spun Paula (a fost piticul mei de pe creier ) dar mai mult imi place cum suna Sofia ...e mai interesant , deci nu esti singura in dilema
Mirtha ce dulcica e Eva tunsa , parca e alt copil nu ca nu ar fi fost frumoasa cu par (o facea mai matura )
Am citit de dimineata si vroiam sa mai raspund dar am uitat

Fetele care ati fost deja cu avionul cu bebei : ati putut sa le dati laptic in sticluta in avion? ca parca nu poti intra cu lichide ?? sau apa sau ceai? sau borcanel ? ca doar ceva o sa trebuiasca sa-i dau mai ales daca incepe plansul

Amalia ce frumos ai descris tu cocediul la mare cu Luca la plaja , seara va plimbati cu el sau sa stati la terasa ? sau in camera la somn direct?
Ramo si eu ma uitam azi la nasul Paulei si nu stiam ce-i inneregula ..era galbui-portocaliu si i-am dat doar morcovi fierti (in fiecare zi)

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Oceanborn pt. pasa[port la urgenta dureaza 2 ore si iti trebuie certificat de nastere , buletinele parintilor , un formular tip ce ti-l da de acolo , plata unei taxe la trezorerie (am platit noi) 2 poze (noua ne-au acceptat cu gurita deschisa ) defapt aveam mai multe variante si au zis ca sa le dam care vrem noi (bine au un format standard stiu cei de la ateliere foto sa le scoata , ca de pozat am pozat-o noi si am dus stikul) cam atat ...in regim obijnuit ti-l da dupa 7 zile lucratoare (maine il ridicam si noi ) si mi-a placut ca a mers repede , nu e multa lume ca nu se mai inghesuie lumea la pasapoarte...mai mult erau copii

ps. noi am mers pe la ora 15 spre sfarsitul programului poate era mai aglomerat dimineata ..e pana la 16 program in cursul saptamanii , vinerea e program scurt (pana la 14 cred) si miercurea e pana la 18

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, mie imi da cu virgula webshot-ul ...care? Ca numai ala cu "mamicilevesele" imi reuseste, cel cu "cozonacei", nu. Sa vad si eu o Eva fara pleata si nu numai!

Criss, mie imi place mult Sofia, asta ca ai intrebat!

Ami, se pare ca nu v-ati chinuit cu un bb uracios la mare! Bravo! Mie de asta imi este teama...mai ales ca este o perioada destul de agitata, asta cu iesitul dintilor.

Babyzapi, ambele nume sunt frantuzesti, asa ca...el este oricum un mic francez! Probabil te gandesti la chestia asta, ca suntem in Romania si ele nu suna..romaneste !

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Malinas precum am mai scris noi am inceput mai repede dive din cauza refluxului, pedi mi-a recomandat ca la pranz pe langa legume si carne sa pun tot timpul si cereale sa mai ingroase mancarea si sa-l hranesc mai des si cantitati mai mici, aici ma refer la lapte , dar banuiesc ca asa faci si tu. oricum sper din tot sufletul sa ii treaca lui David cat mai repede refluxul asta!!!! noi am scapat oficial de el, am facut o eco iar pediatrul a zis ca e ok, nici nu mai da afara, mi se pare o binecuvantare!!!

nici lui David nu ii dau decat mancare solida> piureuri de legume si fructe, cu sau fara carnita, fara supe, fara suc de fructe.Dar cand ii dau apa scoate imediat afara, de asemenea la iaurt.In iaurt pun cereale sau bviscuit, ca sa-l mai ingros, dar tot scoate afara.Laptele e special antireflux, dar si din ala mai scoate.Oricum acum e mai bine decat era inainte sa incepem tratamentul. Voi cat timp ati facut tratament?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

E asa de scumpa cum e ea tunsa cheliuta

Anes uite aici:
http://good-times.webshots.com/album/569655480asjoyT?start=60

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Anes ai PM cu parola

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas, noi am inceput pe la 3 luni si am incetat la 6 luni..mult, dar fara, nu stiu daca ar fi trecut in 3 luni... si eu ii mai dadeam ceai pt colici dar la un mom dar am renuntat la el ca il dadea tot afara...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multu fetelor, am copiat link-ul .

Edit: Am uitat sa zic de Eva...este parca alta fetita...schimbata total! Da` ii sta f. bine!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput