*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Am resit sa pun si eu ceva poz(n)ici, aici de la botez, si-aici mai recente. Night-night! www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
chiar ca la tara cu adevarat, frumoasa poza la sueta pe prispa casei.
Ancule, tare bine iti statea cu asa toace pe ulita. Bine ca nu era nisip.
E clar, am o problema, aici seamana cu fimea .
Mai purtati mult suportul pentru picioare?
Sunteti si tu si Sara doua frumoase.
Ai am uitat sa-i spun Berthei ca si pe ea am admirat-o ieri.
Ce-ati slabit dragelor, doua adolescente.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicabo spune:
nu ma dati disparuta!
Malinas merci ca ai intrebat de mine! si pt David, ma bucur ca sunteti ceva mai bine. Sper sa treceti repede peste problema.
Bertha, frumoase pozele! Cu intalnirea, mi-ar face placere sa ne vedem/revedem, si poate reusesc sa ajung. Pot in ambele locatii in principiu, intrebare: daca pt moghioros am unde parca?
Diana, nici noi nu avem dinti, si suntem doar un pic mai mici decat voi, cu vreo 2 saptamani. Ti-am vazut pozele, ce mult a crescut Tudor!
Cu olita... Andreei i-am luat oala pe la 9 luni si am pus-o, dar doar asa cum zicea si Malinas, din cand in cand cste 3-5 min, asa sa cunoasca obiectul, si fara forta. Daca facea bine, daca nu, ura si la gara va dati seama ca nu prea nimeream ca nu aveam cum. Pe urma nu mai vroia neam sa se aseze pe ea, am lasat-o in pace. Si de abia acum, la aproape 2 ani (de la 1 an si 11 luni) am inceput sa o folosim la modul serios, a inceput sa ceara, stam in chilotei in casa, mai cere si afara la pomisor... o luam usurel ca avem timp.
Pana la urma e o chestie de maturizare a sfincterelor, care am inteles din ce am mai citit, ca se produce in jurul varstei de 2 ani.
Diana, m-a speriat chestia aia cu dresajul, cu copilul ala de 1 an si ceva, al dnei din parc de caree povesteai. 1 an si cat avea precis?
Ca noi am inceput usurel la 1 an si 11 luni mai precis de la 15 iunie, am lasat-o in chilotei in casa, sa vedem cum reactioneaza, a "facut pe ea" a zis "ud aici" si alerga catre baie, si usor usor a inceput sa spuna inainte, sa se tina un pic... Astazi mi-a cerut de 2 ori si in parc, cu toate ca afara ii pun pampers. Sper sa nu dam inapoi mai tarziu, dar chiar nu am fortat-o, cand m-a refuzat, am lasat-o in pace. Acum am inceput mai serios, cu chilotei etc, din simplul motiv ca e cald afara, sta lejer imbracata si e mai usor decat iarna cu 100 de haine pe ea.
Bravegirl, succes la medic!
Dandusa, frumoase poze cu copiii tai! SI stii atata de multe, se vede ca te ocupi indeaproape de ei
Mav, sanatate lui Anto
Otilia, imi pare rau ca plecati, poate mai reveniti
Mamiseli, te cred ca te-ai speriat cu Miruna, bine ca a fost doar atat. Mai vreau sa te intreb ceva. Cand a fost discutia aia cand se vaita Mirtha ca nu papa Eva piureuri (nu mai gasesc unde s-a discutat), spuneai tu, ca nu te chinui cu piureuri, si ii faci mancarici Mirunei... Intrebarea e, ce mancarici? Ca sa ma inspir si eu... corespunzatoare varstei normal... Ca asa Andreei ii fac diverse, dar nu imi dau seama daca se potrivesc prea bine. Ceva idei, acolo, prind bine, ca sa mai schimb piureul de legume (Ana Maria il mananca ok).
In rest, am vazut o gramada de poze, nu nominalizez pt a nu uita pe cineva
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oceanborn spune:
iar pt pitici:
sa stie pe ce dansam si noi in copilarie
, imi amintesc ce showuri trageam cu tata pe melodia asta..eee ce vremuri, ascultam la magnetofon
mami de Thomas
leeloo5979 spune:
Malinas suuuuuuper!
Bertha...cine sa se supere soro??? Oameni suntem, numa' am zis ca sa ma pui si pe mine acolo pe lista .
Am si eu o intrebare intrebatoare, cam nerusinata, dar iaca, sunt curioasa daca sunt singura care se confrunta cu asa ceva. I-a mai murit cuiva libidoul? Cand vine vorba de zex...mi se face somn. Tot am zis ca e o perioada care va trece, dar din pacate s-a accentuat. Nu stiu ce sa zic, tot timpul scot motive la inaintare de am adus soata in pragul paroxismului. Nu stie ce sa mai creada. Aaaaaah si da, durerile acolo jos la taietura persista...sa fie asta motivul blocajului la cap?
diana21 spune:
Citat: |
Pana la urma e o chestie de maturizare a sfincterelor, care am inteles din ce am mai citit, ca se produce in jurul varstei de 2 ani. Diana, m-a speriat chestia aia cu dresajul, cu copilul ala de 1 an si ceva, al dnei din parc de caree povesteai. 1 an si cat avea precis? |
Monicabo, nu imi amintesc exact ce varsta avea aia mica, e mult de atunci, insa sunt sigura ca era mult sub doi ani pt. ca eram in concediu de maternitate. Ne vedeam zilnic in parc. Acum sa nu crezi ca ea o obliga pe aia mica cu ceva, nu, insa era extrem de insistenta, o zapacea de cap. O intreba de o mie de ori pe minut daca vrea "la copacel", o verifica, o punea periodic chiar daca nu-i venea sa faca, si afara si acasa, era usor dezamagita cand facea aia mica pe ea, o mai si dojenea cu tristete, etc. Mie asta mi se pare deja putin cam mult, adica nu fortezi copilul, ca doar nu il legi de copacel , insa emotional e un stres pt. el, chiar daca tie nu ti se pare sau ala mic nu da semne de stres. Psihologii zic ca poti avea rezultate cu "dresajul" si de la sase luni, nu asta e problema, ci faptul ca mai incolo, cand copilul va avea o perioada mai dificila in viata lui (incepe gradinita, vine un fratior, se muta din casa in care a crescut, etc.) riscul sa regreseze si sa faca enurezis nocturn este extrem de mare.
Eu am facut greseli la Ianca, nu la faza cu pampersul, ci la capitolul alimentatie, tocmai pt. ca am fost ignoranta, am citit doar in "MAma si copilul" si in "Dr. Spock", si am ajuns la cponcluzia ca nu a fost suficient. Nu aveam net pe vremea aia, din pacate, deci acces restrns la informatii. Poate ca azi ar fi mancat si ea legume crude si fructe (mananca doar banana si mar, abia in vara asta a gustat si ea capsuni, piersici si caise) daca eram eu mai relaxata.
criss703 spune:
Oceanborn multumim de dedicatii , ne-au placut la amandoua
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
anes spune:
Malinas, extraordinar!
Leeloo, si eu sunt in aceeasi situatie! Fara chef!
Otilia, si noi la fel cu dintii! Gingia de sus f. inflamata, dar dintii nu si nu! Si il supara , mititelul, se chinuie, baleste, il dor gingiutele. Il dau cu Gengigel, Dentinox si Calgel (nu cu toate odata) din cand in cand, mai ales inainte de culcare. Cica incisivii de sus si molarii principali sunt cei mai durerosi pt. ca au suprafata mare de spargere a gingiei.
Diana, de ce zici ca nu ai fost destul de informata, mai ales ca i-ai citit pe Capraru si dr. Spock. Pai cate mame de bebelusi (din sutele de mii) se pot lauda cu asta! Oricum, este clar ca invatam din propriile experiente (mai bune sau mai putin bune). Asta e ideea sa invatam si sa constientizam! Esti o mama buna daca te framanta gandul asta!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
Flowers spune:
Intru un pic pe fuga.
Pupici pentru fete .
Mai nou Bria a inceput sa deschida usile de la dulapuri.E un argint viu, tre sa stau cu ochii pe ea non stop.
Tot stirbe si noi dar a inceput sa manance un pic mai bine.
Rushii n-au aparut.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
simina_kin spune:
Diamisha acum am deschis forumul si-am citit postarea ta
Multumim . Foarte bune sfaturile!!!!!
Defapt multumim inca o data tuturor mamicilor de cozonacei care au intrat sa ne dea un sfat.....nici nu stiti cat de bine venite sunteti..toate
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!