Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,Cuscra,o tanti la farmacie mi-a spus ca s-au retras loturile care mai erau pe piata fiindca expirasera si de asta nu mai sunt...si nu se stie cand vin loturi noi...peste o luna,peste 7,peste 10...
Bubu,nu am aparat de aerosoli,merci de sugestie.Picaturile alea din sticlute mie nu mi se par asa puternice...abia simt.
Cuscraicei...ma bucur ca se simte mai bine ginerele....ce petrecere super cred ca va fi maine...intre verdeata,langa munte,cu baloane...Doamne ajuta sa fie vreme buna.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Familiei Buzdugan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare!
LA MULTI ANI REMALISS!
LA MULTI ANI RALUCA SI SOTUL!

Raportez noapte horror. A varsat Iulia in draci, incepand cu ora 2, a varsat pana nu mai avea ce varsa (in special muci si saliva). Dimineata am vrut sa nu-i dau lapte dar urla de foame, i-am dat, a baut si apoi a mai varsat putin...Mic dejun a papat ff putin (fara sa mai verse), a facut si un kk mai moale si mirositor, in schimb apa a baut in disperare. Acum inca doarme desi trebuia sa-i dau antibioticul de juma de ora si o las in pace. Sunt insa tot cu inima stransa.
Stela, nu exagera cu Karvol, poate da bronhoconstrictie. Hai, eventual da-i nitel pe piept cu Pulmex Baby, dar f putin si gata, e tare bun. Eu la din astea nu prea am apelat de frica, pt ca sunt substante volatile puternice care pot declansa chiar si un astm la un copil predispus. Scot cat pot cu BB, pun cat pot picaturi si gata.
Kya, Iulia la 1 an avea 9100 g, dupa rotavirusul din aprilie a scazut la 8700 si apoi n-am mai cantarit-o pana acum la internare; avea 9700, deci a luat in greutate dar nu mult in conditiile in care asta a fost perioada in care a halit cel mai bine din toata viata ei. 10 kg la varsta Sanzianei mi se pare ff bine, mai ales ca si ea e genul activ.
Despre mama cu faleza...iar gandesc identic-identic cu Mimo...Nici eu nu sunt o super exagerata cu supravegherea copilului, totusi uneori nu mi-ar prinde rau ceva mai multa relaxare. Cum am mai spus, mi s-a intamplat sa plec, alergand insa ca nebuna, la magazin sau farmacie dupa ceva urgent cand ea dormea, dar asta pt ca nu aveam incotro, fiind singura acasa si cu ea bolnava sau ploaie afara, etc; a te plimba insa pe faleza e cam cu totul altceva. Asa e, copilul in principiu nu pateste nimic...dar Doamne fereste sa pateasca, nu-mi imaginez ca acea mama si-ar mai putea ierta-o vreodata!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, RALU SI RANDUNOIUL
vine careva in Carol dupa masa, pe la 6?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Una mica repede ca trebuie sa culc Rebecoasa...

Mimo, am ratat pupaceala cu Vladut again pentru ca mandra mea era aproape motaita in carucior, noi fugeam spre casa cand Vladut intra relaxat in parc cu o super palariuta verde. lasa ca data viitoare n-o mai alerg asa pe Becca prin parc, sa-si pastreze putina energie pentru Valdut ca tare frumos este! Noi iesim la 10 in parc si la 12-12.30 deja ne retragem , la 1 papa mandra si acum pe la ora asta o bag la culcare. Tura a doua este de la 17.

Mah, e ok sa lasi copilul singur in camera, e ok si sa-l lasi in casa si sa stai in curte, e ok si sa fugi 5 munite jos la magazin sa cumperi ceva ce-ti trebuie urgent, dar nu poate fi ok sa pleci DIN LOCALITATE 4 ORE si sa lasi copilul singur in casa. Eu nu exagerez cu nimic, puteti citi la clopotei si cica nu s-a intamplat o data, de mai multe ori. Mamicile de acolo sunt oripilate de inconstienta acestei mamici care nu crede ca face ceva rau si zice ca fiecare isi creste copilul cum vrea. Oricum , cred ca este ilegal sa lasi un copil nesupravegheat atatea ore. Doamne ajuta ca nu i s-a intamplat nimic acestei copile...

Naty, imi pare tare rau de noaptea grea, te cred ca ai inima stransa, da Doamne sa fie bine.

LA MULTI ANI REMALISS.

LA MULTI ANI RALUCA SI SOT DE RALUCA.

Gata, plec sa culc copila si mai revin pe crenguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ori am baut prea mult...ori am invatat prea mult (putin probabil)...ori stie Luny ceva ce noi nu stim...dar parca alta ne era Raluca sarbatorita

La multi ani fericiti impreuna Raluca de la Bacau!!!...si bag un dans si pentru Kya daca situatia o cere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau pentru ca ai zis ca baiatul meu e frumos L-am asortat azi de numa,asa ma joc cu el uneori zici ca-i papusica mea Mari merge acolo cu el in fiecare zi pentru ca s-a imprietenit cu o bunica si copiii se pare ca se inteleg bine...stau pe iarba, la umbra...deh, singura problema e ca nu poate iesi din casa mai devreme de 11-11,30 pentru ca trebuie sa manance fructele si se trezeste f tarziu...e somnoros dar nu ma plang ca imi convine
Sta pana la 2 si la 2 jumate sforaie deja Las' ca se nimeresc ei cu chef intr-o zi
Stela al tau sa fie laptele, s-a adjudecat! Ne vedem saptamana viitoare intr-o seara in parc!
NatyDoamne ajuta sa fie bine si sa n-o luati de la cap cu boala

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Da, de Raluca-Bacau era vorba si de sotul ei Mirel...
N-a vrut NIMIC sa manance Iulia; antibioticul mi l-a refuzat facandu-si scarba asa ca am decis sa nu i-l mai dau, apoi a refuzat cu obstinatie orice, inclusiv lapte; doar apa bea la greu. Altfel e relativ vesela dar cam fara puteri, firesc...
Simo, am dedus ca ai avut si tu probleme cu baietii si ca...a fost ziua lui Ochi-Frumosi?
Luny, of ce as fi venit in Carol...Dar daca e sa o scot o scot diseara cand s-o racori si pe undeva pe aproape, ca uite, nu e bine...

Naty

Mergi la inceput

Am "spicuit" si eu din ce zicea mamica aceea de Clopotel...Sfanta inconstienta...insa pe de alta parte sunt convinsa ca faptul ca fetita e calma, doarme bine si e cuminte stand singurica se datoreaza si relaxarii mamicii. Pacat numai ca depaseste limitele cu relaxarea ei!

Naty

Mergi la inceput