Puiuti de Randunici 2008!! (278)
Raspunsuri - Pagina 17
mstela spune:
Of Naty,ce rau imi pare
...Doamne ajuta sa se faca bine,mititik...poate usor usor o accepta sa manance sa se puna pe picioare..nu stiu ce sa zic mai mult..multa putere

.Mercic de sfaturi...nu am karvol,bine ca s-a retras daca e asa periculos...in schimb,bine ca mi-ai amintit ca am in casa pulmex dar am uitat complet de existenta lui
...
Mimo
,cand vrei tu..sapt viitoare, ca pana atunci SIGUR trec mucii
.Cu ocazia asta,il vad si eu pe vorbaret si te revad pe tine..Spui cand esti disponibila si ne vedem prin carol/ior.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
raluca2107 spune:
M-ati socat si pe mine cu mami plimbareata pe faleza 4 ore!!!! Pai eu sunt stresata daca fac 5 minute un dus in baia din dormitor si copilul doarme in camera!!! Nu recomand nici sa faceti ca mine ca probabil de aia si copilul sta atarnat non stop de gatul meu, dar parca sa te plimbi relaxata 4 ore cu copilul singur in casa e altceva. Nu stiu sigur, dar prin tari mai spalate, asta nu e motiv de sesizat protectia copilului??!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:

eu sunt pa cu capul, de....
editez acusicaIubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
.Cuscra, credeam ca s-au terminat problemele... Doamne ajuta!!
Raluca, la muuuulti ani!!!
Am citit si eu la Clopotei, nu as putea sa fac asa ceva... Sunt relaxata si am fost intotdeauna, probabil ca si David ar dormi fara nicio problema daca as pleca in oras seara/noaptea, dar n-as putea eu sa-l las singur. Ce-i drept am fost la banca, am fost la alimentara, dar nu mai mult de 10-15 minute. O data l-am lasat cu cuscra-mea si m-am dus la banca... Am lasat web-cam-ul pe el si mi-a trimis sms ca e ok![]()
Parca Tuchi zicea ca a plecat pe faleza dupa ce s-a culcat Surubul, criticati-o si pe ea!![]()
E clar ca nu e ok, dar ce e de facut?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raluca2107 spune:
Gecko eu dadusem de baut, desi azi beau singura. Sotul e la Iasi, trebuiau sa-l opereze pe socrul meu, l-au pregatit de ieri clisma, alea-alea, l-au tinut pana la 14.00 in suspans si acum 5 min l-au anuntat ca nu-l mai opereaza azi ci maine. Saracul e stresat rau,iar sotul face 13-14 prin Iasi.
Naty, of ce te mai chinui si tu cu mancatul. Dar vomita si dupa Metroclopramid ori n-am inteles eu bine?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Bai Ioana, trebuie sa recunosc ca esti super-ultra-mega desteapta si ca nu mi-ar fi trecut 1000 de ani prin cap asa ceva
Am citit de trei ori pana m-am prins care cuscra, care webcam si care SMS

Raluca multa sanatate socrului!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana O data l-am lasat cu cuscra-mea si m-am dus la banca... Am lasat web-cam-ul pe el si mi-a trimis sms ca e ok Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Foarte tare frate
...asta trebuie omologata...uite ashe stricati voi industria bonelorLuny, nu edita...ca dupa aia nu mai stie lumea ce bazaconii vorbesc eu

Kya spune:
Nu m-am lamurit cu "bazaconiile" lui Luny si Gecko...
Gecko pentru mine poti sa dantuiesti pe 28 august, ca atunci ne sarbatorim noi.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
raluca2107 LA MULTI ANI SI SA FITI FERICITI
kya eu nu l-am mai cantarit pe andru cam din luna mai ,nu stiu ce sa zic
mimo eu nu citesc decat pe cracutza noastra dar m-a facut clau curioasa si am intrat si eu la clopotei sa vad ce si cum si m-am socat putin...
vladutz pt TEO-DO-LA
eu sunt putin exagerata cu andru,sincer cand nu doarme il car dupa mine peste tot,daca nu vrea sa stea sa se joace il tin in brate intr-o mana si cu cealalta imi fac treaba,cu dormitul il supraveghez cu o camera,de cand era micutz...ies pana in curte ud florile,dau cu matura ,ma duc la bucatarie imi fac treburile dar dupa o juma'de ora sau un anumit timp ma duc sa vad ce face...eu faza cu plimbatul pe faleza,plecatul din localitate nu o inteleg,eu cand plec din localitate deabia il las cu altcineva dar sa-l las singur
...doamne fereste...da,ca cobori pana la coltul blocului sa cumperi ceva,mergi pana la farmacie faci 15 min o juma de ora inteleg dar cu plecatu' sau statul in curte 3 ore si sa nu-ti bagi ochianul sa vezi ce-ti face copilul e de neinteles...
naty
iulia ..off ce rau imi pare de ea saracutza cu vomitatul asta...
VALENTINA [PUP] SI MA BUCUR CA SUNTETI BINE
ursuletule andru are 5 dinti ,al 6 lea acum a aparut...
am incercat sa-i dau si eu lui andru rosie cu branza dar nu-i place..el e fan omleta cu cascaval...
hai sa-mi laud si eu zvarluga...am pus prin curte piticei,un cocosel,o gainusa ...i-am zis de cateva ori "uite mami cocosul,gaina,piticul..."...dupa ceva timp m-am pomenit cu el zicand "totoul"..acum cand aude un cocos cantand,de la vecini ca noi nu avem vii
zice tot timpul"totoul"...
iar la piticei le pune mana pe nas...ei l-au facut sa stie unde e nasul,cat m-am chinuit
..imi arata ochii ,gura dar nasul nu vroia sub nici o forma ..noroc cu piticeii ca au nasul mai mare![]()
am facut orez cu lapte sper sa manance si el putin...nu ii place dar as vrea sa-l obisnuiesc...
la pranz nu a mancat f bine ...probabil din cauza caldurii ,a somnicului ca s-a dat in leagan pana a adormit,am venit repede sa-i dau sa manance dar nu a apacit cine stie ce...asa ca l-am bagat la somn ,doarme de la ora 13.15 min...vad ca a inceput sa se frichineasca...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
fetelor, s-a schimbat modificarea, merg in Tineretului sa ma vad cu Ursulica!![]()
intrebare de la o prietena care se pregateste ptr sarcina, a facut analize si la rubella e asa: rubella: Ac-IgG met.elfa 19.3 pozitiv daca mai mare sau egal cu 15, cred ca asta mi-a dictat...ea zice ca nu a avut rubeola, se face ceva in cazul asta?..voi ce stiti?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

si pentru Kya daca situatia o cere