Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Brava Vladut!!!!Thacane-o pe mami la cap de acum,sa se sature!!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

FELICITARI VLADUTZ PENTRU TEO-DO-A!!!!!!
Cred si eu Mimo ca te-ai topit!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sabin nu numai ca a stagnat, dar a si slabit . Pe mine chiar ma pune pe ganduri ca lui ii vin inca body-uri de pe la 7-8 luni.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Blanka,La multi ani fericiti!!!iti spun si eu cu intarziere
La multi ani Alina-Remaliss
La multi ani impreuna cu bucurie,Raluca!

Kya,nici Sam nu a mai luat in greutate.Are 8 dintzuci si 2 maselute.cu 4 dinti a stat cateva luni bune.
Cuscra,la noi se gasesc pastile Olynth,chiar am luat o cutie saptamana trecuta.
Simo-Mimo,lasa ca nu pateste nimic Baiatu.si felicitari pt TEO-DO-A!Am impresia ca ,copii astia mici isi iubesc mai mult fratii decat parintii.Ca si Sam numai dupa David e
Si cam atat ca iar am lipsa de neuroni

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Mimo, nu mai bibilesc nimic , nici nu gatesc ca am o gramada pe-acolo...bibilesc copilu' Il pun in scoica la Minimax si ii dau sa pape , mai nou, metoda noua Dar nu tot timpul...
Si lui ii place branzica cu rosie si paine si almette pe paine, viata lui
Distractie placuta la Barcelona (Barca e de la Barcelona , e c cu virgulita jos ) si sa nu uiti sa-mi aduci, stii tu

La multi ani Remaliss!! sa fii sanatoasa!

Si la multi ani Raluca impreuna cu randunoiul!

Gudinde, sanatate multa mamei tale

Luny, ce super ca plecati la mare! distractie placuta, drum bun si vreme super buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Kya, si Stef stagneaza la 11 kg de 1 luna-doua...nu cred ca-i o problema...
El are 8 dintzosi si 4 coltulete de masele

Simo, ma bucur ca inimioara e bine si baietii sunt si ei bine! Mama, sa vezi ce distractie peste 2 zile Ce barbat ai acolo!

Mimo, felicitari lui Vladuc mic care-si da drumul la vorba!
Stef striga toti barbatii "tata" si femeile "mama" Daca ii zic sa-l strige pe Vlad il striga "tata", la fel pe socra-miu, nasu' etc.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Aaa, Stela, si eu am cautat de mi-au iesit ochii rezerve de Olinth si pana la urma mi-a luat mama din nu stiu ce farmacie o cutie si inca una de la alta farmacie E super aiurea ca nu se gasesc rezervele astea...DAR, poti sa mergi la plafar si cumperi sticlute cu menta, eucalipt si ce mai vrei tu, Ariel m-a invatat si daca ai aparat de aerosoli si sta poti sa-i faci cu ser si o picatura dintr-o esenta din aia si desfunda nasucul. Eu mai puneam intr-o candela din aia cu lumanare dedesubt si mirosea in toata camera si ne desfundam.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,de fapt ii tinem ziua maine si am inima cam stransa ca i-o tinem acasa,in curte si vremea nu se anunta asa buna.Duminica era prognoza de soare si 30 de grade iar de ieri e alta prognoza...acum ,nu mai am ce face:totul e comandat pt maine...asta e,cu Dumnezeu inainte!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutare, dragelor!

La noi timpul se imputineaza, asa ca intru mai rar, va pup si plec!

Suntem bine toti 4, crestem ....

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va pe toate! m-am mai linistit, ca vad ca nu suntem doar noi asa!

By the way, eu o cantaresc pe Zana pe cantarul mare, de adulti. Am unul electronic, si sta foarte bine pe el. Ne cantarim dimineata amandoua Ea nu mai creste, dar nici eu nu mai dau jos

Mimo wow, vezi mah ce baiat ai... Si te mai plangeai ca nu vorbeste. Te-a fericit si cu MAMA si cu TEO!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput