Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

VLAD NU ARE DECAT 4 DINTI

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ursu

Nevasta-sa are 6 dinti jumate Dar a stat fooooarte mult doar cu 4. Ce ma enerveaza pe mine e ca ies strambi

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Kya, si bubu stagneaza la 12 kg de vreo 2 luni
Ursulica, bubu are 6 dinti si nu se mai vede niciunul la orizont

Fetele, am si eu o mare rugaminte la voi. Stiti ca va povesteam eu de prietena mea care a nascut in decembrie si fetita a avut ceva probleme.
Ar vrea sa vina cu ea in Bucuresti pentru un control neurologic si nu stie unde sa mearga. Imi puteti recomanda un dr neurolog bun? Nu conteaza costurile. Multumim.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza la 11 !!!
O tratatie mica de la Bacau ca e cam dimineata pentru alcool . Azi sarbatoresc cu randunoiul 9 ani de la casatorie!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cami deci vad ca mai sunt puiuti care stagneaza.

Din pacate nu stiu nici un neurolog. Nu am avut nevoie si nu m-am interesat niciodata. Sanatate puiutei mici!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Gecko spor la invatat, stau cu mana pregatita pe pampoane
Clau pregataeste pupacioasa ca iese Vladutz afara indata!
Stela deci au disparut rezervele de Olinth Data trecuta cand am avut eu nevoie am crezut ca e o intamplare! Ma intreb daca putem folosi aparatele alea pt pastile contra tantarilor
Luny ce Barca fata? Daca-i vorba de barca pentru cotele crescute ale apelor Dunarii din cauza uratelor de ploi , n-am Daca-i vorba de Barcelona, era de mult in plan, facute rezervari+bilete la concert, tot!Asta-i vacanta mea vara asta si saptamana din septembrie cu Vladutz Iar am emotii, iar las baiatul acasa singur Sper sa fie bine!
Blankar mai zi-ne de Marcusor L-ai mai vazut?
Kya nici Vladutz n-a mai luat in greutate in ultima vreme...are 11 kg si ceva, nici nu mai stiu exact cat ca am donat cantarul de bebe! Nici nu mananca mai mult si alearga non stop asa ca nici n-avea cum sa se mai ingrase Chiar ma gandeam daca numai el o fi in situatia asta!
Am o cutie intreaga de NAN Junior , in termen si nedesfacuta! Va rog sa-mi spuneti daca are cineva nevoie de ea, ca e pacat sa o arunc!
Ramo/Clau mai dar voi mai cititi si pe la clopotei? Nu m-am gandit , ia sa mai bag si eu un ochisor pe acolo Despre copilul lasat singur in camera eu am pareri contradictorii...n-as putea face asa ceva dar cine poate, poate! O sa sune aiurea rau daca spun ca oricat l-ai proteja, oricat l-ai pazi, oricat te-ai agita DIN PACATE fiecare isi urmeaza destinul si ceea ce trebuie sa se intample se va intampla???? Repet, din pacate (pentru mine) nici eu nu-s asa calma si increzatoare!
Bubuoare ce mai gateste , ce mai bibileste?
Simo ma bucur ca sunteti bine toti! Ma trec fiori cand ma gandesc la samburica ta

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, RALUCA&MIREL!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat
La multi ani Remallis!
La multi ani Raluca impreuna cu jumatatea ta!

Si nu v-am spus ce ne-a mai zis Vladutz aseara
TEO! TEO-DO-A!
Imi venea sa-i mananc gurita aia!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,Barcelona,aa?Brava tie...si nu minti ca ai doar 2 vacante,ca ai fost si la marea romaneasca.
Noi vrem cutia de nan daca nu ai ce face cu ea.Tea bea Nan.
Aparatul Olinth cred ca merge si sa ushuie tantarii...dar am si din ala,asa ca il tin ca bibelou pe asta....asa se intampla prin romanik...se arunca cu banii...fara numar fara numar...numai ca eu le stiu numarul la ai mei,mama lor de ochi de ...
Kya,Tea nu a mai fost cantarita de la 1 an...stiu ca iau mai putin in greutate dupa 1 an copiii...eu oricum nu ma stresez atat timp cat vad ca arata bine copilul si se observa cu ochiul liber ca a crescut...si Sanzi mi se pare ca arata bine.Pup mami speriata.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE,ALINA-REMALISS!
LA MULTI ANI SI ANIVERSATILOR CARE SARBATORESC CASATORIA!LA CAT MAI MULTI!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput