Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 9
alinabojuc spune:

minunat Giova. Refacere usoara
Sa ai grija de tine si de bebe. mamaaaaaaaa ce emotii m-au luat
![]()

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Alexandra 
DPN 20 septembrie 2009
Jasmine spune:
Giova,felicitari mami!Sa fie puiul sanatos si sa creasca mare si frumos!
Nushu,n-are ce moda sa se schimbe ca i-am luat blugi,raiati,bermude si tricouri fara numar;sunt chestii "clasice" ![]()
constat ca e subtire rau capitolul lenjerii de pat
anul trecut in vara erau pagini intregi,cu greu m-am hotarat ce sa aleg
noroc ca am luat atunci o gramada
inca mai am 2 lenjerii de par nedesfacute din pungile LR
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine Giova,felicitari mami!Sa fie puiul sanatos si sa creasca mare si frumos! Nushu,n-are ce moda sa se schimbe ca i-am luat blugi,raiati,bermude si tricouri fara numar;sunt chestii "clasice" constat ca e subtire rau capitolul lenjerii de pat anul trecut in vara erau pagini intregi,cu greu m-am hotarat ce sa aleg noroc ca am luat atunci o gramada inca mai am 2 lenjerii de par nedesfacute din pungile LR |
ai si tu dreptate,ce sa se demodeze la niste blugi si tricouri?!
aceeasi constatare o fac si eu legata de lenjerii,abiaa am pus una in cos care sa fie ok si ca pret si model/imprimeu
de
DavidPoveste
miky81 spune:
Felicitari, Ioana, sa-ti traiasca bebelu' si sa fie sanatos.
bebeii mei au avut la fel 2800 cu 48 respectiv 47 cm
ChrisDun spune:
Felicitari Giova, sa fie intr-un ceas bun ! Bun venit pe lume Edi, sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai !
Aveti dreptate cu lenjeriile... inclusiv la copii. Si scumpe al naibii
Parca anul trecut parure "numbers" era 4 euri... acum n-am vazut nimic sub 8...
Si eu i-am luat fetei mele haine pentru 5-6 ani, desi ea are 4 acum
Week-end placut !
anne16 spune:
| citat din mesajul lui miky81 anne, daca dai comanda pe LR sa-mi spui si mie ce cod de reduceri folosesti, ca ma pregatesc si eu de o comanda saptamana viitoare, cred. Merci si ![]() |
Nu am
poate aveti voi
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui nushulica ai si tu dreptate,ce sa se demodeze la niste blugi si tricouri?! aceeasi constatare o fac si eu legata de lenjerii,abiaa am pus una in cos care sa fie ok si ca pret si model/imprimeu |
care?
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
care? |
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-imprimee-moove.aspx?productid=324156630&documentid=299109&categoryid=51020835&pos=3_n_n&numberpage=1 pe negru...nu-i cine stie ce dar trebuia sa iau macar una
de
DavidPoveste
Graviduta spune:
Bun venit bebe de Giova!! Sa fie sanatos si sa aiba multe impliniri!
Eu am dat aseara o comanda pe Veti-Fami, ca primisem un mail promotional si mi-au placut hainutele de fetite. Asa ca am bagat de vreo 303 euro si am ajuns cu tot cu livrare la vreo 320.Nu stiu ce am facut, cum am facut ca am inversat adresa de livrare cu cea de facturare, asa ca la cea de facturare e a Cristinei, iar la cea de livrare e a mea
In plus, mi-au trimis mail ca, avand in vedere suma comenzii, sa le trimit o copie de pe CI si un justificativ de domiciliu. Cred ca le-am trimis 3 mesaje pana acum in care le-am explicat situatia si le-am cerut detalii (sa stiu si eu ce jusitificativ tre sa trimit). Inca nu mi-au raspuns. Sper sa nu se epuizeze produsele pana imi raspund, ca aseara si-asa m-am enervat. Erau 5 pagini de produse reduse pt fetite 2-6 ani si aproape ajunsesem la a 5-a pagina, cand mi s-a blocat pagina si a trebuit sa ies, mi s-a golit cosul, evident si a trbuit sa o iau de la capat injurand, pt ca multe din cele puse prima data in cos se epuizasera. 
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)