Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Jasmine, eu am avut comanda din 10.02.09, si am facut chargebackul pe 23.04.09 , deci mai mult de 45 zile .... |
azi am dat mail la LR si le-am zis ca nu a venit nici acum coletul,ca vreau bon d-achat si ca daca nu-mi dau declansez procedura de chargeback.
numai ca anul trecut eu nu am reusit sa conving ING sa facem chargeback;pur si simplu nu au vrut si am insistat degeaba;stiu ca a reusit Claujr....
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui anne16 inima(Cristna), am pierdut datele , poti sa mi le mai trimiti odata?M-am hotarat sa dau si eu o comanda |
Anne
ai mail; daca nu l-ai primit recontacteaza-ma ; cred ca am pb cu yahoo.fr
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
anne16 spune:
| citat din mesajul lui inima25150 Anne ai mail; daca nu l-ai primit recontacteaza-ma ; cred ca am pb cu yahoo.fr Mami de Eva Nazdravana(13.12.2007) In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |
Inca nu l-am primit
Stai linistita
Te stresez maine sau luni(am o nunta la care merg - a unchilor, 50ani de casnicie)
Din acest motiv nu am plecat nicaieri.
inima25150 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Inca nu l-am primit Stai linistita Te stresez maine sau luni(am o nunta la care merg - a unchilor, 50ani de casnicie) Din acest motiv nu am plecat nicaieri. |
ti-am trimis din nou mail!
sper ca asta sa ajunga
da-mi , te rog, de stire!
Nushulica, Gabitaco
Am primit comenzile voastre 3suisses; nci un telefon de la ei pana acum
se pare ca nu vor fi pb; cel putin asa sper!
dar daca am reusit sa le iau din relais nu cred ca vor fi pb
verificati ce bani vi s-au luat din conturi!
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
anne16 spune:
| citat din mesajul lui inima25150 ti-am trimis din nou mail! sper ca asta sa ajunga da-mi , te rog, de stire! |
L-am primit

Maine incarc cardul
miky81 spune:
anne, daca dai comanda pe LR sa-mi spui si mie ce cod de reduceri folosesti, ca ma pregatesc si eu de o comanda saptamana viitoare, cred. Merci si 
nushulica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui inima25150
ti-am trimis din nou mail! sper ca asta sa ajunga da-mi , te rog, de stire! Nushulica, Gabitaco Am primit comenzile voastre 3suisses; nci un telefon de la ei pana acum se pare ca nu vor fi pb; cel putin asa sper! dar daca am reusit sa le iau din relais nu cred ca vor fi pb verificati ce bani vi s-au luat din conturi! Mami de Eva Nazdravana(13.12.2007) In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |

yupiii! bei ce garderoba bogata are fii-miu pt anul urmator
de
DavidPoveste
Jasmine spune:
pt anul urmator???
pt vara viitoare deja am prea multe,e clar ca din RO nu-i mai cumpar decat incaltaminte
eu deja i-am luat de pe LR pantaloni si tricouri pt 8 si 10 ani
si inca n-a implinit 5 ani ![]()
nushulica spune:
| citat din mesajul lui Jasmine pt anul urmator??? pt vara viitoare deja am prea multe,e clar ca din RO nu-i mai cumpar decat incaltaminte eu deja i-am luat de pe LR pantaloni si tricouri pt 8 si 10 ani si inca n-a implinit 5 ani |
are si david cateva bluze pt 3-4 ani luate de pe lr dar atat
parte din ele deja le-am dat cadou

de
DavidPoveste
nushulica spune:

A NASCUT GIOVA!
"sunt bb EDI , am fost grabit , dar sunt de nota 10 , 2880, 50 cm"
BINE AI VENIT PE LUME PUI MIC!SA FII SANATOS SI PAPACIOS!
REFACERE RAPIDA IOANA SI SA VA BUCURATI DE BARBATEII VOSTRI MICI!
cam la fel a fost si david al meu la nastere 2800 si 48cm![]()
de
DavidPoveste

, poti sa mi le mai trimiti odata?