Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ramona, merci de sugestie.....ma gandeam sa ii chem pe la noi, sa ma pregatesc cu ceva si sa le dau de veste...

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DIN ULTIMELE ZILE CU SCUZELE DE RIGOARE PT INTARZIERE
LA MULTI ANI SI SOTILOR DIN DOTARE
Felicitari fetelor care au fost la eco si au venit cu vesti bune
Selen sunt sigura ca nu ai de ce sa-ti faci griji,beblica inca are timp sa recupereze
Foarte frumoase numele alese de voi pentru beblici vostri,fete sau baieti,or sa fie foarte mandri de numele lor
Crissa (daca nu ma insel ),eu eram cu brida amniotica,care astept si eu sa vad cum a mai evoluat la urmatorul eco,doctorul mi-a zis sa stau linistita ca bebe nu e afectat si ca e periculoasa atunci cand ai si toxoplasmoza pozitiva.Nu citi pe net caci intri in depresie (cum am patit eu).
Probabil ar mai fi multe de spus dar am uitat,ma duc sa vad pozici cu burticute si hainute de bebici si totodata sa pun si eu cu surioara mea
Va si va doresc o zi minunata
Apropo Monica pe unde umbla?!

26+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am reusit...cat ati putut scrie intr-o zi si o noapte! si in weekend haladuiam pe aici 3-4 fete.....

multumesc din nou fetelor care mi-ati scris cuvinte de incurajare, de s-ar linisti o data si sotzu, ca m-a innebunit acuma, sta si se uita in gura mea cat si ce mananc, mai are putin si o sa ma indoape el, si-n somn, daca a putea

raluk, si eu am luat broscoi din ala cu buzunare si un fotoliu pt alaptat

legat de cumparatui...si noi suntem in pom si pomu-n aer.....noi am mai incercat pe ultima suta de metri sa mai facem niste investitii in casa, pana nasc, si deocamdata nu mai avem bani pt altceva, cel putin pana la urmatorul salariu....si atunci pobabil vom face un tur de forta si le-om lua pe toate o data...noroc cu lucrurile primite, ca altfel chiar intram in panica!

cu culoarea roz am si eu o problema....unde ma uit, vad numai roz....acuma a apucat soacra-mea sa ia niste lucrusoare, bineinteles ca toate ori albe ori roz, dar am incercat eu s-o mai "ghidez" putin ca as vrea ceva mai diversificat....si nici nu stiti ce greu este sa fac asta cu soacra-mea (ca tot e subiect de actualitate), pt ca este o persoana f sensibila, care se supara f repede si cu care tb sa ma port cu manusi....saraca a avut o viata grea, nu intru in detalii, e singura, si o inteleg intr-un fel, dar nici nu pot tot timpul sa am grija ce si cum spun/fac, numai ca sa n-o supar pe ea....ca sunt si eu om, cu toane, cu nervii mei mai ales perioada asta, si e greu.....sotzul e si singurul copil, si se simte si responsabil fata de ea, si o mai ia la noi cam o data la 2 weekenduri, cadn va inchipuiti ce stres e pe capul meu....ca sa nu mai zic ca e si "programata" sa stea cam o luna cat are concediu in perioada dinainte de a naste, si dupa....
nu zic ca n-o sa fie de un real ajutor, cu mancarea, curatenia, etc, dar cand va fi vorba de bebe, parca o aud: eh, parca pe vremea noastra se facea asa! sau bine ca le stiti voi pe toate! sau parca copii ar trebui sa asculte de cei mari, si nu invers! cam astea-s replicile ei in micile noastre conflicte cotidiene...

hai ca m-am lungit....si numai din cauza lu soacra-mea

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle, ieri ma linistisem ca aveam impresia ca toata lumea are acel colostru si ca cele care zic "nu mi-a venit laptele" se refera la laptele de dupa colostru... Deci nu e asa... Si oare daca imi curg de pe acum sanii ar putea insemna ca voi avea colostru? Sau din contra, e bai ca se termina pana in octombrie? Si ceaiul de care spuneai se bea imediat dupa nastere ca sa facem laptic?

Delia tinem pumnii sa treci cu bine peste procedura si sa ai rezultate bune!

Ramona te voi dezamagi, dar deocamdata numai fotoliul apare in poze .

Mihaela imi crescusera tare mult sanii si erau umflati su durerosi tot timpul la atingere. Asta de la inceputul sarcinii. Si cand m-am trezit intr-o dimineata cu pete pe bluza de la pijama, am observat ca nu imi mai este prea mic ultimul sutien cumparat, incap lejer in el . Si nu ma mai dor si nu sunt asa umflati. Sunt mai lasati parca . Si acuma, ca spuneau fetele ca dupa alaptat sunt din nou mici, ca inainte, am fost cam dezamagita . Eu speram ca dupa ce nasc sa arat a femeie .

Si eu sunt cea cu testul de diabet. Voi incerca si la ginecolog cand merg la el, poate imi da o trimitere. Doctorita de familie m-a luat ca nu stie ce vorbesc eu ca am rezistenta la insulina (diagnosticata de endocrinolog din Cluj) ca nu stie ce e aia... Si ca faptul ca toata lumea are diabet de tipul II in familia tatalui meu (tati, bunica, unchiul, etc) nu inseamna nimic, pentru ca ea zice ca diabetul de tipul II nu e "transmisibil". Ea n-a auzit ca asta poate insemna ca ai predispozitie la asa ceva...

24+

Mergi la inceput

Selen deci o sa avem camere asemanatoare . Noroc ca mobila nu ne-am luat-o la fel .

Mai, ma mir ce noroc am cu soacra cand va citesc... Nu vine la noi in vizita, numai noi mergem la ei in Cluj. Si cred ca nici prin cap nu-i trece sa vina sa stea cu mine. E genul de persoana care abia a asteptat sa scape de copii (are un baiat si doua fete) sa se simta bine cu socrul, sa mearga in concedii, etc. Si la nevoie, e sufletista si se implica si ajuta. Ma inteleg bine cu ea, dar tot nu mi-ar placea sa vina sa ma ajute, sa stea o luna la mine... Mi s-ar parea ca as fi tot timpul cu un musafir in casa, si nu e momentul cand ma obisnuiesc si eu cu "noua viata" sa ma mai stresez si de asta...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluk nu toata lumea are acel colostru .. eu nu l-am avut .. nicio picatura .. e bine ca iti curg sanii de pe acum, inseamna ca o sa ai colostru si laptic ptr bebic. ceaiul poti sa incepi sa-l bei imediat dupa nastere.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

probabil daca si soacra-mea era cu socru-miu, nu era asa dependenta de noi, dar asa, stiind-o singura, ne simtim prost si o luam la noi....dar inchipuiti-va ca saraca femeie n-a avut parte de nici un concediu pe nicaieri, toata viata, prietene nu are ca sa se viziteze cu ele, deci noi suntem singura ei "evadare" din zilele monotone cu mers la munca si apoi acasa, la TV.....
ar fi atat de multe de zis despre ea, incat nu ma mai lungesc, ca acaparez tot capitolul...
per total e ok, e o femeie buna, nu rautacioasa, munceste mult sa ma ajute cand vine pe aici, dar nah...nu ma pot eu comporta natural pe langa ea....este genul de persoana mai tot timpul mohorata, ori eu nu sunt obisnuita asa, in anturajul meu au fost tot timpul persoane vesele si sociabile, iar eu nu stiu cum sa ma apropii de altfel de persoane...poate ca e si vina mea din pct asta de ved, desi eu zic ca am incercat, si incerc in continuare.....

Madalina, bine ai revenit, nu te mai gandi tu la altii, e vremea sa se gandeasca ei la tine acum si sa nu te mai supere iar cu masina...se rezolva, bine ca n-a fost mai rau....

Magdala, ma bucur sa mai aud si de tine, chiar ramasesem doar 2 constantence sa tinem stindardul su pe aici (apropos, Santorini, pe unde-mi umbli? ) ca vad ca nici Happy_uka n-a mai dat nici un semn....

ma duc sa pun si eu o masina de rufe, sa nu zic ca n-am facut nimic pan la ora asta

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Elle multumesc mult ! Doamne ajuta la toate sa avem bebei sanatosi si laptic pentru ei!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

apropos de laptic! eu incep sa am din ce in ce mai mult colostru. cred ca trebuie sa cumpar tampoane pentru sani ca am patat un sutien! nu rau.. da' totusi

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

probabil daca si soacra-mea era cu socru-miu, nu era asa dependenta de noi, dar asa, stiind-o singura, ne simtim prost si o luam la noi....dar inchipuiti-va ca saraca femeie n-a avut parte de nici un concediu pe nicaieri, toata viata, prietene nu are ca sa se viziteze cu ele, deci noi suntem singura ei "evadare" din zilele monotone cu mers la munca si apoi acasa, la TV.....

din pacate asa este mama. singura adica. si mai este si pensionata! si alearga in stanga si-n dreapta fara vreo finalitate evidenta. are un talent extraordinar sa piarda bani si sa faca afaceri paguboase pe care trebuie sa le dregm noi dupa aceea. si, colac peste pupaza, este si o fire dificila, foarte imperativa si foarte sensibila asa ca nu pot sa o chem la noi foarte des ca ne umplem de draci toti.

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput