Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 8
adela2006 spune:
neata
LA MULTI ANI RAMSAN !!!
eu nu mai am timp si loc la calculator de cand stau acasa
mai citesc dar cu scrisul e foarte foarte greu
va pup sa aveti grija de voi si de burtici
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
31+ cu razvan ( calin ) andrei
POZELE NOASTRE
ramsan spune:
Am de citit nu gluma...
Casa de piatra si fericire in familie, Andraiulia! Bafta la licenta sotului tau!
X-ggg cred ca e mai intelept sa se preleveze o lama din scurgerea vaginala, sa se vada exact de ce natura este. Sanatate multa!
Lucia urari de multi ani sanatosi si fericiti sotului tau din dotare!
Selen nu te impacienta ca pana la nastere va lua in greutate cat trebuie Ursulica voastra!
Cristina cum a decurs prima zi de cresa a lui Andrei? Stai cumintica in pat ca nu e de gluma cu un col usor scurtat si contractii la activ. Stii ca daca sunt mai mult de 4 contracii pe ora trebuie sa mergi la spital, da?
Lore ai mare grija de tine si stai cumintica in pat chiar daca piticul tau nu te lasa sa stai deloc. Am aruncat un ochi pe bijuteriile silenjeriile facute de tine, sunt o minunatie.. chiar te pricepi. Imi pare rau ca nu merge totul chiar cum ti-ai dori, ca ti-as fi plasat o comanda de lenjerie (pentru un patut de bebe cu dimensiuni atipice bineinteles, patutul, nu bebele)
Iulika si sotului tau!
Moni_iulia imi pare rau daca a venit mai tarziu... ieri spuneai ca ai o foooame...ups
Danuta ai fost ieri la echo?
Thea asa cadouri mai spun si eu! Sa spun ca soacra mea mi-a facut ieri cel mai inutil cadou: un cos impletit din paie de ceva (matura cred) cu niste goluri maaari de nu poate sta in el nici macar o felie de paine... foarte inspirat cadou (la fel ca soacra)... a propos de discutia trecuta despre ele, soacrele noastre. Dar, intentia conteaza.
Trebuie musai sa intri si eu pe webshots sa vad cadourile de la baby showerul Mariei dar si la lucrusoarele cumparate de raluk pentru bebele ei.
M-am intins ca o placinta, asa ca dau enter si reintru.
Ramona
Tudor Gruia 25+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
Camy, eu inca nu m-am hotarat la leagan ca toata lumea e plecata in concediu si mi-e frica sa nu imi fi cumparat deja cineva....asa ca eu mai astept!
----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Fetelor, sa nu radeti de mine, dar trebuie sa va intreb ceva:
Cum le spun unor prieteni ca vrem sa fie nasii copilului...ei nici nu banuiesc asa ceva, sunt super tineri si as vrea sa fac ceva mai deosebit, nu sa le pun direct intrebarea...ceva idei?
----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ramsan spune:
Multumesc pentru urari monikus si adela ! si voi sa fiti sanatoase si fericite cu bebelusi frumosi si la termen!
Ramona
Tudor Gruia 25+
madalina84 spune:
Neatza si de la noi
Fetelor daca lipseste omul 3-4 zile ii mai trebuie 2 sa citeasca tot ce ati scris
Acum sa va povestesc de noi,bebe e bine chiar foarte activ incat m-am speriat ca poate are ceva de misca asa de des dar ma linistit o pietena care mi-a zis ca am fost eu mai agitata si cum bebe nu e obisnuit a fost si el la fel de zbenguit
Despre mine si bune si rele,intai partea buna,surioara mea mi-a facut o surpriza si a venit acasa pentru un we,mai ales ca a fost si ziua lui tata,am facut poze multe si ne-am plimbat la fel de mult.
Partea proasta este ca ma cert mai mereu cu mama,care e mai sensibila ca un ou ,ba din cauza cateilor ba din cauza ca vai domne in ochii mei ea nu reprezinta nimik si uite asa ieri dimineata am dat o fuga la tara sa spal unul din carucioare si sa ma duc inapoi la mine acasa dar la insistentele lui mipapito(tata) am ramas tot aici.Ieri am avut o zi super nasoala cu bocete si nervi,si ca sa fie tabloul complet cand am fost la piata dupa pepene si porumb am lovit si masina,nu rau dar atat cat sa-i infund o usa si sa-i iau vopseaua,am trecut prea aproape de o camioneta si am atins un colt.M-am dat jos am vazut cum arata masina,am spus ceva acolo,am inceput sa plang si am plecat fara pepene si porumb
Deoamdata sunt mai calma caci nu vreau sa ma mai gandesc dar nu o pot intelege pe mama nici sa ma bati,apropo mi-a dat un lant de aur cu doua inimioare pe care vroia sa mi-l dea cand nasc,dar a zis ca tinand cont ca-l iubesc mai mult pe tata mi-l da de ziua lui
In fine sa lasam lucrurile mai urate,am fost o fericita ca a venit surioara mea acasa,am facut poze si la vazut pe bebe cum se misca mai ales atunci cand ea statea si vorbea cu el,ii dadea cu piciorusul in obraz
Trimit si revin
26+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
ramsan spune:
Alex iti spun eu cum ne-au petit pe noi cumatrii nostri carora le-am botezat pe Eric: au venit la noi in vizita cu o sticla de vin bun si o cutie de bomboane fine (ea fiind deja cu burtik mare de 7 luni si ceva...) si tipa ne spune ca "acestea sunt cu mesaj special"... eu incep sa ma framant ca nu stiam ce poate spune. Si imi spune "[ai vedeti ca noua ni s-a pus pata demult pe voi, ca ne placeti foarte mult ca oameni si ne-am dori sa fiti nashii lui Eric". Eu am ramas masca si am fost prima care a spus un DA horatat cu bucurie.
E o sugestie, nu?
Ramona
Tudor Gruia 25+
katteryna spune:
Buna dimineata tarziu si de la noi! Si eu sunt adormita...nu mai pot dormi noaptea! Mi-e cald, pe stanga nu pot respira, pe dreapta ma doare ficatelul...Cu toate astea, ratusca mea face valuri in burtica
Va pupa o sexi balenuta si ratusca din burtica!
30+ cu floricica RAISA MARIA
unombun spune:
am citit mesajele voastre de sustinere,acum cind am avut greutati la serviciu.Va multumesc frumos si sa dea Bunul Dumnezeu sa ajungem cu bine,toate,la termen,la nastere si sa nastem copii sanatosi tun.
Ioanna81 spune:
neata si de la noi! o zi frumoasa sa aveti!
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots