Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
'neataaaaaaa! O ceva?
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
hai mai delia ca nu e neaparat sa faci diabet daca e glicemia mare. si mergi cu incredere la analiza , ca poate aia acolo sunt mai desteptisi stiu ce sa faca in cazuri dinastea. Nu prea stiu cum e cu diabetul , dar bunica mea avea la un moment dat 220 glicemia si a facut tratament cativa ani si vad ca acum e normala. Tin pumnii strinsi sa iasa bine testarea
kawaichan ei , avem noi niste piticoici pe creiere cu numele , ca mie imi placea Luca , dar in ungureste iuk (parca) e gaura sau eu vreau si un nume de sfant poate are mai multa sanatate si imi placea pe langa Mihail sau Mihai de la arhanghel ca si asa avem un ingeras in ceruri , dar in ungureste suna cam naspa si nu se pot combina si uite asa inca ne gandim. Tudor am eu o chestie , dar bine ca mai avem timp pana atunci
Joshua imi place si mie dar e cam greu de pronuntat pe aici ...
la noi pretul la o cezariana la clinica privata e cam 1600 euro + ce plateste casa de asigurari vreo 300 ...
wow ce costuri aveti , buna faza cu nasterea nu e o boala japonezii astia
lutoniana dar la ce ora te trezesti tu ? ca eu chiar daca am facut ochi la 4 si la 5 si la 6 si la 7 , dar frate tot nu m-am dat jos din pat
adimercedes pai din cate stiu eu trebuie sa stai linistita la test nu sa faci plimbari ca stiu ca si eu am vrut sa cobor pana jos sa iau o revista si a zis sa stau linistita
Ellenuta o sa alegi nume de baiat data care vine , cat de hainute si eu faceam alergie la roz , dar mai ales la rosu si hainutele tricotate si le-am zis la toti cum sta treaba si s-au conformat
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Buna dimineata dragilor!
Doamne, dar aveti un spor de m-ati speriat....am avut ceva de recuperat.....discutiile despre lactatie sunt super interesante, le sorb de fiecare data cand apar, va multumim pentru sfaturi!
----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
selen80 spune:
neatza!
ma duc sa recuperez de ieri si ma intorc
pana una alta: cu scuzele de rigoare pt intarziere: Ramona! nastere usoara si fericire maxima cu puiutii tai pe langa tine
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
ramsan spune:
Buna dimineata burticilor!
Va multumesc pentru urarile facute de voi ieri si va doresc si voua sa aveti parte de bebelushi frumosi si sanatosi nascuti la termen si fara dureri pe fiecare in parte pentru ca sunteti cu totul speciale pentru mine
Va cer iertare daca ieri cand eram mai asteptata la apel, nu am intrat din motive de lipsa de net acasa (ieri am fost libera pentru ca a trebuit sa merg cu bunica mea la spital sa o internez pentru o operatie de cataracta, asa ca am fost absenta dar motivat).
Va servesc astazi virtual cu tarta cu visine, o cafeluta, suculet ceiut, o berica si ce va mai doreste sufletelul, poftifi nu va sfiiti
Le urez si eu multi ani sanatosi sarbatoritelor de ieri (Paula, Petronela etc. sau sotiorilor lor) sa aiba parte de multa fericire si sanatate!
Ramona
Tudor Gruia 25+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
laura78nico spune:
Buna dimineata fetele!
Ma duc sa citesc din urma, dar mai am si un pic de tb la birou
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Neata fetele,
Astazi sunt cam chiauna de cap. Desi m-am trezit de dimineata ca sa vin la munca nu am nici un chef de nik. Inca nu mi-am revenit dupa plimbarea din weekend, care apropo, a fost minunata.
Sa stiti ca mi-am facut temele, si am citi ce ati scris voi zilele astea.
Acum sa raspund si eu la ce imi mai aduc aminte din ce am citit.
Daciana, imi pare rau pt probleme. Sper sa rezolvati cu creditul. Stiu ca nu te va incalzi cu nimic ce iti voi spune dar si noi am avut probleme cu creditul.
Manga, am vazut pozutze frumoase. Cat despre zburatul cu wizz air-ul, sa stii ca eu am fost cu ei weekendul asta si stiu ca te lasa sa zbori pana la 32 sapt de sarcina.
Selen eu zic ca nu e nici o problema ca e mai slabuta. Are timp sa mai ia in kg. Cat despre capul in jos, sper sa se rezolve in urmatoarele doua sapt.
Uve_got_mail iti tin pumnii ca scape bebele de cordonul ombilical din jurul gatului. Din pacate si la mine era asa la ultima eco. Oricum, mai e timp sa se schimbe situatia. Cat despre copiii cu down, stiu ca e greu san u te gandesti si la asa ceva dart e rog sa te gandesti ca toti suntem posibili de asa o boala. Nu vom sti nici una pana la nastere ca copilasul nostrum este perfect sanatos. Totusi, trebuie sa gandim pozitiv pt ca altfel ne facem rau noua si copilului.
Delia, mersi frumos pt urare si frumoase pozutze.
Andraiulia felicitari pt pasul facut si distractie placuta.
Cristina ana imi pare rau ca nu iti e tocmai bine dar sper sa fie totul bine pana la final. Cat despre Andrei, eram sigura ca se va integra foarte usor la cresa pt ca este un copil comunicativ. Cum mai merge cu amenajatul apartamentului? De-abia astept sa aflu unde ai cumparat apartamentul. Sper ca tot prin militari sa te mai vad si eu cu bebelul la plimbare.
Loremunteanu felicitari pt bebele sanatos. Eu zic sa nu te sperie atat de tare cezariana. Gandeste pozitiv si o sa vezi ca totul va fi bine.
Danuta felicitari pt beblina sanatoasa.
Emy sa stii ca mai e cineva care nu a cumparat nik, eu. Dar mai avem timp. Mie mi-au promis insa multe prietene hainute acum ca e baietel. Am numai prietene cu baietei si de aia la inceput cand au aflat ca e fetita nu prea s-a inghesuit nimeni.
Iuliapapusa, stiu cum e cu burta umflata pt ca nu m-am putut abtine si am incercat si eu ce ai facut tu .
Mimika bine ai revenit la apel. Sa stii ca suna bine si Matei. Eu zic ca atata timp cat inca nu e act oficial, putem sa ne mai schimbam parerea cu privire la nume.
Unombun imi pare tare rau ca ai probleme dar spera ca totul va fi bine pt tine si bebe.
Delia, bafta la doctor. Sunt sigura ca iti faci griji degeaba. O sa vezi ca totul va fi bine.
Ransam, Magdala, la multi ani cu intarziere si tot ce va doriti voi sa se implineasca.
Kawaichan, Dana, imi plac si numele alese de voi. Noi ne-am hotarat pe numele de Rares si mai nou, pt ca ne-am decis sa aiba si un nume de sfant, il va chema si Stefan cu toate ca il vom striga numai Rares. Nu stiu de ce, dar inca de cand am aflat ca sunt insarcinata mi-a ramas in minte numai numele asta de Rares si am facut tot posibilul sa ii conving pe cei din jurul meu ca asta e singurul nume care se potriveste copilului meu. Din fericire am avut noroc si i-am convins.
Offf, ce m-am intins ca o placinta. Ca sa nu pierd ce am scris, trimit acum asta si mai revin cu povestiri din weekend.
Va pe toate.
Monica 22+ cu
mary_07 spune:
'neata
sunt pe jumatate adormita...azi noapte n-am putut dormi din cauza calduriioofff...si nu-mi gaseam nicio pozitie buna de somn
da' las ca imediat e amiaz si trag un pui de somn cu Alex
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata dragilor! Doamne, dar aveti un spor de m-ati speriat....am avut ceva de recuperat.....discutiile despre lactatie sunt super interesante, le sorb de fiecare data cand apar, va multumim pentru sfaturi! ---------------------------------------------- Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
cu tine aveam treaba
am auzit ac faceti comanda pana la urma...am trimis si eu Monicai codurile la carucior si marsupiu..
Daca e ceva, va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu ce se intampla.
Adica, cand faceti pana la urma comanda?..si cam in cat timp ajunge??????
Multumesc..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Aida uite niste nume care mie imi plac pt baieti...din lista asta a ales sotul Flavius...dar el a ales numele asta ca sa se mene cu Darius..
[b]Denis, Eduard (Edward), Fabian, Leonard, Mihnea, Mircea, Matei, Norris, Filip, Robert, Dorian, Damian[b] ..poate iti place vreunul din ele
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE