Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza....la pranz . Ellenuta si eu tot la Elias o sa nasc, deci nu trebuie sa imi iau bibe la mine, daca zici ca se dau de acolo la nevoie. Merci mult!
Monikus, bine ai revenit printre noi. Vrem poze din excursie
Madalina, cam sensibila mamica ta . A mea nu stie ca sa faca, numai sa nu ma supere. Incearca sa nu te superi, ca ajunge la BB.

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Raluk, gasesti la orice farmacie ceai de stimularea lactatiei. este f f ieftin. Poti, de asemenea, sa cumperi de la plafar fenicul si anason si sa-ti prepari tu singura ceaiul. Poti s aincepi sa bei de prin saptamana 36. oricum stiu ca ceaiul nu afecteaza daca-l bei inainte de nastere. Despre Galactogil nu stiu sigur daca se poate utiliza inainte de nastere.

Pentru fetele care au sfarcuri mici (sau lipsa ca mine), am inteles ca de prin luna opta ne putem masa seara cu Garmastan (un unguent f f bun pe care-l veti utiliza dupa fiecare alaptat ca sa nu faceti rani la sani). Am inteles ca ajuta cumva la formarea sfarcurilor. Sper sa fie asa ca eu am o mare problema cu treaba asta.

Fetelor, va rog sa nu va mai stresati cu numele bebeilor. Inafara de voi si de sot nu ar trebui sa conteze opinia nimanui referitor la numele copilasilor vostri din burtica. De exemplu, in cazul meu mai toata lumea are o retinere cand le spun ca pe piciulina mea o va chema Maria. Am vazut ca e o moda sa se aleaga nume iesite din comun si tuturor li se pare mult prea simplu numele ales de mine. Dar sincer mie nu-mi pasa de loc de reactia sau parerea lor. Important e sa va placa voua, sa simti voi ca ala e numele pe care-l doriti pt puiul vostru.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata si de la mine!!Sorb si eu cafeluta..

Delia stai linistita ca o så fie bine ai så vezi..

Aseara am avut o durere de spate de abia ma puteam misca..uff si simteam burta ca imi cade efectiv..Nu stiu ce facea flåcåul meu acolo ...

Am citit ce mult tb sa platiti pt nastere..Må intreb daca chiar nu ai banii aia så ii platesti (pe loc sau in rate , ce stiu eu) ce se intamplå..??Am noroc ca nu tb sa plåtesc absolut nimik..Cica doar daca vreau mancare speciala si så dau comanda inainte de a naste..

Si cu intorsul bebelului nu cred ca e cazul så ne stresam acum..Mai e timp ..Se poate intoarce oricand.

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

spor la scris
aida
ies afara cu vecinica si revin
pupiceeeee

Unombun,

Depinde mult de dr. de familie. Mie imi da incepand cu sapt. 31, adica lasa nu 3, ci 2 sapt. de rezerva dupa DNP (ceea ce e logic, ca daca nu nasti dupa DNP oricum ti se provoaca nasterea - nu te lasa nimeni 3 sapt. peste). Legea permite sa intri si mai devreme...cu 84 zile inainte de DNP (incepand cu sapt. 29 daca am calculat eu bine).

Totul tine de dr. de familie, cand vrea sa iti acorde (in cazul tau cel mai devreme sapt. 29 si cel mai tarziu 32 )...iar la munca nu au ce comenta...ca nu e treaba lor si nu angajatorul plateste prenatalul. Trimite-ti concediile de boala si apoi prenatalul prin sot si da-i in pisici si nu te mai stresa tu.

Calculul saptamanilor se face tinand cont exclusiv de sapt. DNP (de la ultima menstruatie).

Despre perdele, croitoria rapida era chiar in incinta magazinului Obor - undevain spate la parter (asa tin minte..ca din noiembrie s-au mai dus amintirile..)

Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Ma bag la somn fetele,ca e ora 3 deja.M-am chinuit s-o conving pe maica-mea vreo ora si ceva ca nu e cazul sa creada ca fi-su e sclavul proaspetei neveste daca serveste el masa in locul ei cand au musafiri Nici nu ma mir ca multa vreme m-am simtit mai apropiata de soacra-mea decat de ea,off.
As putea scrie romane intregi despre maica-mea,nu mai are mult si o ajunge pe soacra lui Techila din urma

Gata,hai noapte buna.Pup la toata gasca

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Imi aduce aminte de o faza cu soacramea
Venita in vizita la noi, eu gatesc ceva, pregatesc masa, mancam si pic epuizata. Sotul baiat finut se apuca de strans masa si spalat vasele. Ea foarte mirata catre mine:"ce face, spala vasele?!". Eu zbarlita toata:"Da, stati linistita ca nu-i cad ouale".

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
[Eu zbarlita toata:"Da, stati linistita ca nu-i cad ouale".

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Ma bag la somn fetele,ca e ora 3 deja.M-am chinuit s-o conving pe maica-mea vreo ora si ceva ca nu e cazul sa creada ca fi-su e sclavul proaspetei neveste daca serveste el masa in locul ei cand au musafiri Nici nu ma mir ca multa vreme m-am simtit mai apropiata de soacra-mea decat de ea,off.
As putea scrie romane intregi despre maica-mea,nu mai are mult si o ajunge pe soacra lui Techila din urma

Gata,hai noapte buna.Pup la toata gasca

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Imi aduce aminte de o faza cu soacramea
Venita in vizita la noi, eu gatesc ceva, pregatesc masa, mancam si pic epuizata. Sotul baiat finut se apuca de strans masa si spalat vasele. Ea foarte mirata catre mine:"ce face, spala vasele?!". Eu zbarlita toata:"Da, stati linistita ca nu-i cad ouale".

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

CORECT!!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aida in saptamanile in care e sotul schimbul I, ma trezesc la 4.15 in primul rand ca sa-l arunc pe el din pat jos...ca nu se poate trezi si in al doilea rand sa pun pachetel tot pt el ...sa-l manance mama
Ramsan multa sanatate bunicutei sunt niste fiinte asa minunate.... Eu cand eram in tara mergeam acasa cam de 2 ori pe an si se obisnuise sa ma vada rar iar acum nici nu i-am spus ca am plecat ca s-ar jeli o luna ca moare fara sa ma mai vada.
Asa, ne vom vedea sanatoase de Craciun.
Manga parca maine pleci....sa ai drum bun si relaxare maxima. Vezi ca acasa sunt niste calduriiiiii de mama mama .....

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina ana inca te astept cu vesti, dupa ce ti-am scris....cum e cu liceul nostru ma gandeam ca nu trebuie sa fi fost obligatoriu cu 2 ani mai mare....depinde si cand ne-au dat parintii la scoala.
Deci, in ce an ai terminat ?
Sunt asa bucuroasa....de aceasta placuta coincidenta

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

BANCUL ZILEI

Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor.

Primul motociclist. Un picor in ghips.
Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?"
Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.

Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!"
Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece... Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare.

Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!.. Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput