Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Neatza....la pranz ![]() ![]() Monikus, bine ai revenit printre noi. Vrem poze din excursie ![]() Madalina, cam sensibila mamica ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grasii mei iubiti |
Si eu tot la Elias o sa nasc prin cezariana. Sper sa fie ok.
Poze ma apuca sa pun acum in contul de webshots. Am facut deja o selectie dar s-ar putea sa dureze pana le incarc eu.
![](pupic.gif)
Madalina, eu zic sa incerci sa ii explici mamei tale ca in perioada asta esti mai sensibila si ca nu iti fac bine nici tie nici bebelului alte griji si alte suparari. In rest, cred ca depinde de tine sa nu mai pui la suflet tot ce ti se zice si sa te gandesti la copilasul au care nu are nici o vina pt supararile provocate de cei din jurul nostru. Multa sanatate.
![](pupic.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
vai de mine Ioanna81 am ras de am lesinat si am sheruit si la alte topicuri , nu mai pot , ma doare capul de atata ras ...
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](images/user_woman.png)
ramsan spune:
Dana cred ca ei au facut legatura cu "Smaranda popii" din povestea lui Creanga si de aceea spun ca e moldovenesc. Dar are radacini autentice romanesti. Si mie imi place mult Ana Smaranda.
Despre ceai de lactatie: fenicul, chimen si anason baut chiar inainte de nastere (daca stiti cand va fi momentul).
Despre sani: da, parca se fac si mai mici dupa ce termini cu alaptatul (noroc cu push up-urile astea ca sa para si sanii mai marisori)
Despre olita: Rares are 2 ani si 8 luni (daaa, nu va mirati, dar acum este el pregatit sa se invete la olita) si pana zilele trecute a fost certat cu olita desi are toate conditiile (moale, accesibila, colorata etc.). Si noi suntem in plin proces de invatare cu olita, cel putin pt pipi (cu kk refuza deocamdata, se ascunde de noi, ne alunga etc.). Stam la curte si cand e cald il las doar cu un tricou mai lung sau un maieu prin curte si cu fundicul gol... asa isi da seama cand vine pipi si cere la olita sau la copac. Treaba cu olita la trezire este verificata si adevarata, trebuie insitat doar. Pe Rares il testez cam din doua in doua ore daca vrea sa faca sau nu la olita.
Cu Tudor sunt pregatita sa il invat la olita mai devreme (sa ii creez reflexul din timp, pe la 1 an si trei luni... cam asa) ca sa nu mai dau caruta de bani pe pampers.
Despre Galactogil, Galactofor, Galafor... da ... pot face minuni (cand vedeti ca sunteti pe punctul de a pierde laptele).
Despre colostru: daca aveti acum, cu siguranta el se va mentine si pana la nastere (nu se pierde).
Despre ce mananca bebe pana vine lapticul in tzitzi: colostru de la tzitzi si supliment DAT CU LINGURITA ATENTIE!! (laptic formula preparat de neonato in maternitate) Sa nu cumva sa folositi biberonul cand abia incercati sa il familiarizati pe bebe cu tzitzi ca ati incurcat-o cu alaptatul. Bebelushii nu sunt fraieri, ei vor prefera intotdeauna biberonul din care laptele curge fara prea mari eforturi. Bagati-i tzitzi in gura (mamelonul si toata areola) si dupa aia laptic dat cu lingurita (bebe se ridica putin la verticala si se da cate putin ca sa nu se inece).
Sper ca am fost la obiect pentru nelamuriri.
Ramona Tudor Gruia 25+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Buna dimineata mai pe la pranz asa ca in curand intru si in pauza de pranz.
ce faceti? eu astazi mai bine, am dormit mai mult azi noapte, m-am culcat odata cu pitica pe la 10 si ceva si desi mi-a mai cerut apa azi noapte de vreo 2 ori tot am dormit super bine. Ea cand imi cere ceva nici nu mai sta la discutii se culca imediat, sa vad cum o sa fie cu bb mic, daca o sa o doara burtica nici gand sa adoarma imediat. Si sper sa nu o trezeasca si pe Alessia. Am mai multe griji dar o sa le facem fata cu brio.
Roxxy, cu garmastan m-am tot dat si eu, nu dinainte de nastere ci dupa, intre 2 puneri la san si tot am avut niste rani...stiu ca nu prindea bine sanul dar oricat ma chinuiam sa il prinda, mie mi se parea ca e ok, nu se mai vedea nimic colorat in afara, ati inteles voi, dar tot mi-a facut rani. Eu stiu ca masajul sanilor in sarcina trebuie sa fie destul de cu atentie pentru ca poate declansa contractii. Ceva cu alaptatul si contractiile, adica dupa nastere alaptatul ajuta la contractarea uterului care se strange, sunt cumva legate cele 2.
Monikus asteptam poze cu interes!
Lucia, dar ce devreme te trezesti! Lasa ca e un bun exercitiu pentru mai tarziu, si sotiorul fericit cu pachet la el.
Si eu am copilarit la Braila, mai precis vacantele de vara si iubesc orasul. Bunicii mei sunt greci si au ajuns in Braila in 50 si ceva dupa ce s-a nascut mama in Grecia, si au ramas acolo. Din pacate ei nu mai sunt asa ca nu mai am pe nimeni la Braila dar mi-e tare drag.
Bunicul insa, s-a reintors in Grecia dupa ce nu a mai fost bunica, s-a repatriat 50 ani mai tarziu in Grecia...acum nu mai e nici el.
Aveam o gramada de copii acolo cu care ieseam afara, cate 3 luni vara stateam ca la Bucuresti nu prea aveam cu cine sa ma joc in perioada aceea si stiu ca aveam de toate la bunicii mei, de la budinci colorate la toate mancarurile si cioco de casa, ce bine era! Daca va mai duceti la Braila, ma luati si pe mine? Stau un pic si vin acasa.
prieteni inca am acolo...desi au mai plecat care pe unde.
Unombun ti-au raspuns fetele la calculele cu medicalul dar pt ca ai mai intrebat si in trecut, sa stii ca toti medicii, ca regula, calculeaza varsta sarcinii dupa ultima menstruatie. Si ecograful e setat la fel sa calculeze. Succes la birou desi nu am inteles ce relatie aveti acolo de tu le dai de toate, si bani si ce le mai dai si ei se poarta continuu foarte urat. Groaznic.
Clau 28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Iulika29 spune:
Uitasei så schimb semnatura....wow 31 sapt
Iulika, cea mai fericitå 31+cu
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Buna dimineata!
Ramsam, La multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita!!
Eu am incarcat fotografii noi pe webshots, cu unele dintre ultimele achizitii.
http://family.webshots.com/album/570612994IHKQqG?start=0
Gianina 27+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Gata pozele. Sunt in contul de webshots
http://community.webshots.com/album/572092889JSBGXK?start=12
Sper sa va placa. Am pus poze si cu mine si cu peisajele.
Si eu am uitat sa schimb semnatura dar o modific acum dupa ce va scriu.
Monica 22+ cu
liliac1 spune:
Inca n-am reusit sa recuperez tot ce ati scris, dar vad ca aveti dileme/probleme cu numele. Asa ca m-am gandit sa va spunem si povestea noastra (ca iar ma trezesc tarziu si este subiect expirat!)
Acum ca bebe s-a edificat ca fiind baiat...am spus initial sa se numeasca Leonard, are terminatie puternica, poate fi prescurtat nu prea se poate poci si are o semnificatie puternica=inima de leu.
Sotul meu n-a fost de acord, pe motiv ca asa se numeste frate-miu.
Buuun, ne-am asezat din nou la masa negocierilor numai ca am cazut de acord doar cu "Mihai". Ne dorim sa poarte nume de sfant.
Numai ca ne-am amintit ca trebuie sa participe la negocieri si "miezul casei" asa ca o intreb pe fii-mea ce nume trebuie sa-i punem. Si vine bomba: "Constantin-Ion". N-am stiu cum sa reactionam. Asa ca dupa cateva sec ce le-am rezervat dezmeticirii, o intreb: "Si cum vrei sa-l strigam? Costel? Costica? Costi?" faza la care Andra foarte senina imi raspune: "Eiii, cum vrei tu, dar daca-ti place, putem sa-l strigam Gigel!" Ne-a omorat la faza asta.
Acum revenind la nume...noi am zis sa-i punem unul care sa fie puternic si masculin. Ne-am oprit deocamdata la Octav...dar nu este batut in tinta. Deci, Octav-Mihai...
Liliana, Andra-Maria &
cu
23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!