Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna dimineata!
Ramsam, La multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita!!
Eu am incarcat fotografii noi pe webshots, cu unele dintre ultimele achizitii.
http://family.webshots.com/album/570612994IHKQqG?start=0

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei
bebe

Mi-au placut lucrusoarele cumparate. Totusi, eu am o nedumerire. Landou nu ai? Ai cumparat varianta de carut doar cu scoica? Intreb si eu asa ca o nestiutoare pt ca inca nu m-am interesat de carucior.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, inca un stress pe capul vostru: hainutele roz!
Sa vedeti garderoba lu' fii-mea...pai vomitati instantaneu. Totul este ROZ!! Si nu pentru ca noi am fi facut vreo vraja ci pentru ca Andra a participat activ la cumparat hainute...si si-a ales numai nuante de roz. Si nu pentru ca n-am cumparat si alte culori...dar din pacate nu le-a purtat mai niciodata. Acum, de asta primavara am mai convins-o ca exista si altceva in materie de culori...
Pana acum exista doar: roz, rozaliu, roziu, roz bon-bon, cyclamen, fucsia si nu mai stiu ce alte chestii la tema

Liliana, Andra-Maria & cu 23+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Liliana pai vezi de ce nu am intrebat-o pe fi-mea ce nume ar vrea sa-i dam surioarei?...mi-era ca vine cu tot felul de ciudatenii...noi am anuntat-o ca o va chema Erica si a acceptat bucuroasa.

Daciana ati reusit sa rezolvati ceva cu banca?

Raluca30+ mama micutei motate Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna dimineata!
Ramsam, La multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita!!
Eu am incarcat fotografii noi pe webshots, cu unele dintre ultimele achizitii.
http://family.webshots.com/album/570612994IHKQqG?start=0

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Wow ce de lucrusoare i-ati luat! Si toate frumoase! Eu ma tot lovesc de superstitiile unora cum ca nu e bine sa cumperi lucruri inainte de nastere, samd. Dar ii mai las pana in august....
Eu vreau sa-mi astept baietelul cu toate cele pregatite, spalate, calcate, dezinfectate...

Mi-a placut foarte mult patutul! De unde l-ati luat?

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ioanna81 ce m-a amuzat bancul

Despre nume: vom alege un nume simplu, nu vreau sa-l intrebe lumea de doua ori cum il cheama, inca ne gandim, mi-ar placea un nume de sfant.

Greu recuperez ce scrieti cand lipsesc cateva zile . De ieri tot citesc si tot mai am cateva pagini

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Plina de nervi din cauza unei minunate fiinte de la birou, va urez o dupa-amiaza placuta, am plecat acasa pana nu fac cu capu'!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Kemsy intr-adevar sunt foarte frumoase toate cele pregatite pentru Loris. Sa le folositi sanatosi!

Mai Monikus ce incantare la Roma Cred ca dupa doua zile de umblat prin capitala imperiala, ai cazut lata franta de oboseala. Cum ti-a fost primul zbor cu avionul?

Ramona

Tudor Gruia 25+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Monikus minunate pozele!
Iulika ce-mi plac urechiuseleAzi faci 31?Si io maineWoooow ce fel suna...a inceput numaratoarea inversa!Deci AMR 9 sapt sa dea Domnul!

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Ma bag la somn fetele,ca e ora 3 deja.M-am chinuit s-o conving pe maica-mea vreo ora si ceva ca nu e cazul sa creada ca fi-su e sclavul proaspetei neveste daca serveste el masa in locul ei cand au musafiri Nici nu ma mir ca multa vreme m-am simtit mai apropiata de soacra-mea decat de ea,off.
As putea scrie romane intregi despre maica-mea,nu mai are mult si o ajunge pe soacra lui Techila din urma

Gata,hai noapte buna.Pup la toata gasca

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Imi aduce aminte de o faza cu soacramea
Venita in vizita la noi, eu gatesc ceva, pregatesc masa, mancam si pic epuizata. Sotul baiat finut se apuca de strans masa si spalat vasele. Ea foarte mirata catre mine:"ce face, spala vasele?!". Eu zbarlita toata:"Da, stati linistita ca nu-i cad ouale".

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Criminala faza

Deci asa zice si maica-mea,are niste texte de ma lasa masca...citez
-"se bucura cuscrii ca si-au gasit fraier la fata ", " cum adica sa puna el masa,mai ales ca au musafiri??? asa ceva e inadmisibil !!", " daca cuscrii se cred superiori,de ce nu isi invata fata sa gateasca" s.a.m.d.
Partea buna e ca ea nu comenteaza pe fata,rabda ce rabda si dupa aia se mai descarca la mine,ca altfel explodeaza de nervi.Si eu stau si pierd noptile cu ea incercand cat de subtil pot s-o fac sa inteleaga ca nu toata lumea are aceleasi valori si ca unii pot trai bine mersi fericiti in cuplu fara sa isi numere fiecaruia de cate ori a spalat vasele/facut curatenie/gatit,spalat etc. Of..unii asa s-au obinuit,tata n-a miscat un deget toata viata,si acum la 60 de ani vine de la servici si asteapta sa-i puna mama in farfurie ca el e barbatul deh...si in loc sa se bucure ca fratele meu nu e asa ea se supara ca-l "slugareste neamul ei"

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salut, fetelor! Am fost la doctor, nu am infectie urinara...si a zis ca leucocite in urina fara flora microbiana inseamna ca nu ma hidratez suficient si mi-a zis sa beau 2 l de apa plata pe zi...asta pe langa ceai, suc etc....cam greu pt mine de baut atata apa...
In rest, lumea imi spune "grasule", desi am acelasi nr de kg ca inainte de sarcina, doar ca burta si pieptul sunt mult mai....proeminente...
In legatura cu numele, al nostru il avea stabilit: Rares Alexandru. Alexandru e inca negociabil, ca as vrea un nume de sfant mai sfant si mai sarbatoresc...
Va pup.
PS bebele meu are 650 de grame, si sta in fundulet...adica cu capul in sus...si nu mai are circulara de cordon...ce sportiv o sa faca mama!!!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
23+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput