Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

BANCUL ZILEI

Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor.

Primul motociclist. Un picor in ghips.
Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?"
Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.

Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!"
Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece... Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare.

Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!.. Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetelor, ma alatur si eu grupului care are ceva impotriva bancilor. La mine nu e asa de grav ca la voi dar sa va spun ce mi-au facut mie ieri. Dupa ce ca eram terminata de oboseala de dupa calatorie, a trebuit sa pierd jumatate de zi prin notari si banci. Pe noi ne-au sunat de la banca sa mergem sa restructuram creditul. Adica, sa transformam un credit de nevoi personal in unul de nevoi personale cu ipoteca. Ne-au facut ei un calcul si a iesit ca ar fi trebuit sa dam cu 40 euro mai putin pt ca dispar niste comisioane. Am zis ok, atata timp cat nu ma mai costa nimic in plus. Au zis ca nu ne costa nimic pe noi ca banca achita totul. Trebuia doar sa achitam contractul de ipoteca si banca urma sa ne transfere apoi pe baza chitantei banii inapoi in cont. Totusi, ei ne-au spus pe gura toate astea, ne-avand nimic scris. Toate bune si frumoase. Oricum a trebuit sa aducem un certificat fiscal care a costat la urgenta 200 ron. Dupa ce l-am adus ne-au zis ca ne trebuie o asigurare pt care a trebuit sa facem contract cu banca. Alti 400 ron pe an de data asta. Dupa ce am platit toate astea, ne-am dus la notar unde am stat 4 ore si contractul de ipoteca nu a mai ajuns. Intr-un final ne-am dat seama ca de fapt ne trageau pe sfoara si ca trebuia sa mai acitam nu stiu ce. In cele din urma ne-am enervat atat de tare incat am decis sa nu mai semnam nimic. Ce e si mai nasol e faptul ca nici macar nu ne-au dat contractul de asigurare platit. Am doar chitanta prin care se adevereste ca am platit asigurarea. Imi vine sa mor de nervi si acum cand imi aduc aminte.
Dar, am decis sa nu ma mai gandesc la banii si timpul pierdut si sa nu mai aud de ei. Probabil ca vom face refinantare cand se va putea pt a scapa de banca asta ne norocita. E vorba de bancpost.

Multa bafta fetelor cu probleme cu banca si va tin pumnii.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monikus ati batut piciorul ceva..Multe locuri frumoase ati vizitat..Si mi-ai plåcut tare mult tu si evantaiul tau

Kemsy vazut noile achizitii..Superbe si patutul si comoda super sunt..Si bieneinteles burticutza

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monikus, am decis sa luam din 2 piese (am montat doar scoica). Landoul il primim de la cineva, cu tot cu suportul metalic, bineinteles.
Fare: le-am luat de pe site-ul bimbomarket.it.

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Grasule ma bucur ca nu ai infectie urinara!La bebe ii place la inaltime
Eu maine o sa fac urocultura si asteptam rezultatul...sper sa nu fie prea grava infectia.

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Mai Monikus ce incantare la Roma Cred ca dupa doua zile de umblat prin capitala imperiala, ai cazut lata franta de oboseala. Cum ti-a fost primul zbor cu avionul?
Ramona
Tudor Gruia 25+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

A fost foarte frumos. E adevarat ca am alergat toata ziua atat sambata cat si duminica pana la 17.30 cand am plecat la aeroport. Din pacate nici acum nu am reusit sa imi revin pt ca ieri am alergat prin notari si banci. Am povestit eu mai devreme.
Cat despre avion, vreau sa spun ca mi s-a parut super tare. Sotul meu striga la mine nu te uita in jos ca vomiti. Eu nimic. Nu ma puteam abtine sa nu ma uit. A fost o incantare ce sa zic. Nici macar nu mi-a fost rau in avion desi m-am uitat in continuu pe geam. Evident ca m-am imbrancit pt a prinde loc la geam dar.... am reusit in cele din urma.
Trebuie sa mai repetam figura cu avionul ca mi-a placut super tare.

Mergi la inceput

Iulika, Katteryna, ma bucur ca v-au placut pozele. Astea sunt numai cateva. Adevarul e ca am reusit sa vedem tot ce ne-am propus si in plus. Singurul lucru pe care nu am apucat sa-l fac este sa vizitez Vaticanul. Probabil data viitoare. Oricum, excursia asta ne-a chelit de bani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Monikus, am decis sa luam din 2 piese (am montat doar scoica). Landoul il primim de la cineva, cu tot cu suportul metalic, bineinteles.
Fare: le-am luat de pe site-ul bimbomarket.it.

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Super bine si varianta asta. Eu inca nu m-am decis asupra carutului. Sper sa fac si rost de bani, multi bani ca sa iau ceva bunut.

X-ggg ma bucur ca totul e bine si ca ai scapat de grija cu infectia urinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus....mi-ai adus aminte...
In primavara lui 2007 am ajuns si eu la Roma, in cadrul unei excursii mai lungi. Am stat o zi acolo. Eu pt deplasari am folosit un autobuz din ala rosu -turistic si am stat sus...la mansarda deschisa. Bilet pe o zi...cobori...vizitezi...te intorci in statie...iei autobuzul rosu...iar cobori si tot asa.

Roma...mi-a ramas in suflet....e deosebita.
Si Fontana di Trevi...sper ca ai aruncat banut acolo si ti-ai pus dorinta.
Se spune ca daca iti pui o dorinta si arunci banutul in fantana se indeplineste dorinta plus bonus-te vei reintoarce la Roma.

Ce pot spune e ca, desi mi-am pus o dorinta f dificila...ea s-a realizat!!! Ramane bonusul...cu intoarcerea la Roma.

Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Adi ce frumos ca si voi va ganditi la JoshuaSpor la gasit al doilea nume,si noi avem o lista cu rezerve dar probabil ca n-o sa fie nevoie la cum simt acum.

Lutoniana haha,si noi tot asa,ne placea cate unul si a doua zi il uitamDaca nu te deranjeaza poate share si cu noi ce nume ati ales

Roxxy mie imi place Maria
Total de acord-dreptul de decizie asupra numelui il au doar parintii copilului.

Kemsy,superbe lucrusoarele,sa le poarte bebe sanatos !

Monikus,sa va fie de bine excursia la Roma,welcome back ! Imi pare rau sa aud de problema cu banca..ma speriati fetelor cu povestile legate de credite.

Daciana,ce se mai aude? Tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Raluk sper sa reusesti cu tetsul de glicemie pana la urma
Tare faza cu sanii

Monikus foarte fain Rares,felicitari pt alegere!

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput