Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Uitasem,Manga drum bun si vacanta placuta in tara !

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Maria si eu iti doresc calatorie usoara si relaxanta!

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Moni, super pozele. Le-am privit fara rasuflare. Eu de cand am fost in Milano am ramas indragostita de Italia. Este singura tara unde as putea trai cu exceptia Romaniei.
La fel ca si tine, eu sunt innebunita sa zbor cu avionul. Singura experienta a fost atunci cand am vizitat Italia. Am stat la geam si eram fascinata sa privesc norii. Mi-as fi dorit ca zborul sa mai dureze cateva ore. Nu mi-a fost rau absolut deloc si pot spune ca am mers cu un avion Blueair, din ala low-cost.

Clau, ai mare dreptate. Un masaj puternic al sanilor poate duce la contractii. Nu m-am exprimat eu cum trebuie. Trebuie unsa zona sfarcurilor cu Garmastan, un fel de masaj usor-mangaiat.

Manga, sa ai drum bun si sa te intorci sanatoasa si numai cu vesti bune. Te rog mult sa nu te enervezi prea rau in discutiile cu mama ta (stii tu la ce ma refer ).

Maine merg si eu sa fac analizele uzuale pt trim 3+urocultura si sumar de urina. parca vad ca iar ies anemica, desi bag in mine de cateva luni fier+elevit.

Vroiam sa va intreb daca voi transpirati mult? De felul meu sunt o persoana care transpira f f putin, dar de vreo luna ma simt jalnic. Ma simt tot timpul uda, mai ales sub sani (imi curge apa de sub ei). fac cate 3 dusuri si folosesc o gramada de deodorante (desi stiu ca nu e bine). Chiar nu stiu ce sa mai fac .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Woow, Monikus, ce frumuseti ai vazut tu acolo!!! Sa-ti fie de bine excursia si sa mai ai parte si alta data de asemenea surpize placute! Eu o sa ma mut in Prelungirea Ghencea, si de plimbat o sa merg prin Parcul Moghioros. Stiu ca e cam departe de tine, din pacate!
Lutoniana, am stau eu asa si m-am gandit cand oi fi terminat liceul! Nu stiu, dar m-am prostit rau de tot in ultimul timp, zilele trecute nici saptamana de sarcina nu o mai stiam. Pai daca am terminat facultatea de 4 ani in 1998 (asta e sigur), inseamna ca liceul l-am terminat in 1994! Si intre noi e diferenta de 1 an si 2 luni, deci tu ai fost cu un an in urma mea, in aceeasi generatie cu sora mea Irina. Ia vezi in poza asta daca nu cumva o recunosti, mai stii, sa nu fi fost colege de clasa:
http://www.flickr.com/photos/9304217@N08/2366269879/
In rest, ce sa zic de Braila, si eu dau foooarte rar pe acolo. Parintii mei au o casa si la Brasov, si acum, ca au iesit la pensie stau mai mult pe acolo. Vor ca intr-un viitor nu prea indepartat sa se mute definitiv la Brasov.
Claucia, bine ai venit si tu in clubul Brailencelor!
Lutoniana, cu olita am incercat si metoda propusa de tine, dar Andrei s-a suparat rau de tot ca l-am dus asa, somnoros, pe olita la baie si a protestat prin urlete! Pai el era obisnuit ca atunci cand se trezea sa-l ia mami cu ea in pat, sa-l pupaceasca tare de tot, sa-i dea lapticul si sa-i puna desene animate. SI abia apoi restul de activitati! L-am invatat prost, ce sa fac!
Monica, sper ca esti bine!!! Mai da un semn cand ai timp!
Aida, uite cateva nume de baieti care imi plac mie: David, Eric, Mihnea, Alexandru, Dragos, Vlad, Yannis, Mihai. Sunt doar cateva. O alta idee: intra pe prima pagina la toate subiectele cu burtici sau mamicute, si vezi ce nume mai gasesti pe acolo, cine stie cum dai de unul care ti se lipeste de suflet!
Ellenuta, mie numele ales de tine, Anna Sophia mi se pare una dintre cele mai frumoase combinatii pe care le-am auzit. Fooarte dulce si feminin!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut si eu cu drag la pranz!

Nu am apucat sa citesc tot, dar recuperez eu..am vazut ca lucia m-a trecut absenta la apelul de dimineata..vai ce frustrare! sa ma trezesc eu de dimineata, sa imi pregatesc bolul de cereale, ma asez in fata calc sa va savurez discutiile nocturne..ia d'aici! ca netul nu mergea!; macar m-am scos cu o plimbare matinala!

Adi, cum a spus deja Aida..si eu stiu ca atunci cand faci testul de glicemie provocata, trebuie sa stai linistita in acea ora, dupa ce bei solutia de glucoza; orice stres (si aici intra si alergatul dupa copilas) poate sa influenteze testul (adica va creste in mod fals glicemia). Mult succes!

Raluk sunt putin contrariata cu medicul tau de familie...mie de ex nu imi indica sa fac acest test pt ca glicemia mea a fost cam 65-75 mg/dl,(de fiecare data, nu numai acum in sarcina) nu am antecedente in familie si deci nu am indicatie dpdv medical....DAR, daca vrei sa-l faci eu zic ca poti sa mergi la un laborator privat si sa spui ca doresti sa faci acest test..de la tine putere! asta numai daca te vei simti tu mai linistita procedand astfel..pupici!

Ellenuta..ana sophia a fost mult timp in my mind; imi place tare mult!

Va pup si va doresc o dupa masa placuta!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Am uitat ..bine ai revenit Monikus! abia astept sa gasesc un moment mai linistit ca sa admir pozele!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monikus: foarte frumoase pozele!! Imi doresc sa vad si eu Roma, inca nu am ajuns .
Dar ia zi, de inghetata nu pomenesti nimic??

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Monikus....mi-ai adus aminte...
In primavara lui 2007 am ajuns si eu la Roma, in cadrul unei excursii mai lungi. Am stat o zi acolo. Eu pt deplasari am folosit un autobuz din ala rosu -turistic si am stat sus...la mansarda deschisa. Bilet pe o zi...cobori...vizitezi...te intorci in statie...iei autobuzul rosu...iar cobori si tot asa.

Roma...mi-a ramas in suflet....e deosebita.
Si Fontana di Trevi...sper ca ai aruncat banut acolo si ti-ai pus dorinta.
Se spune ca daca iti pui o dorinta si arunci banutul in fantana se indeplineste dorinta plus bonus-te vei reintoarce la Roma.

Ce pot spune e ca, desi mi-am pus o dorinta f dificila...ea s-a realizat!!! Ramane bonusul...cu intoarcerea la Roma.
Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Nu am folosit autobuzul de care zici tu. L-am vazut si eu dar am decis sa nu dam 20 de euro de persoana, mai ales ca am stat la un hotel in centru si ne era usor sa ne deplasam. Am ales un abonament de o zi cu care ne-am plimbat si cu autobuzul si cu metroul.

Sa stii ca nu am uitat sa arunc moneda in Fontana di Trevi. Sper din toata inima acum sa se indeplineasca si dorinta mea.

Si da, intradevar, e ceva mirific. Merita sa te mai intorci la Roma.

Kawaichan, ma bucur ca iti place numele. Eu am simtit din prima clipa ca asa trebuie sa il cheme. Nu as putea explica de ce, doar ca m-as fi dat si cu fundul de pamant sa il cheme asa.
Cat despre banci, deja mi se face sila. Oricum, nu am de gand sa mai comunic cu banca. Eu i-am reclamat si la protectia consumatorului o data. Mi-au diminuat rata cu 20 euro. Noi ne-am bagat la bancpost pt ca sotul lucra acolo in acel moment si doar asa am putut sa ne luam casa. Acum vom trage dar merita pt caminul tau.

Roxxy sa stii ca si eu am mers cu low cost, dar cu wizz airul. Ai perfecta dreptate, si eu as putea locui acolo. Totusi, preturile mi s-au parut graoznic de mari. Imagineaza-ti ca pt 6 felii de paine ne-au luat 9 euro. E totusi putin cam exagerat. Si nu era un restaurant de fitze, era doar o taverna. Exceptand aspectul asta si faptul ca nu prea mi-a placut mancarea lor totul a fost suuper ok. A meritat orice banut plimbarea asta. Cred ca ai avea ce vedea si daca ai sta o saptamana.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monikus: sa stii ca nu e asa scump..Ati avut voi ghinion, sau cine stie in ce loc ati intrat..care jupuie turistii . Dar in general nu dai 9 euro pe niste felii de paine . Iar mancarea, la fel, trebuie sa incerci multe, sa stii ca e f buna. Eu nu sunt, de exemplu, fan paste, dar anul trecut in concediu, am mancat zilnic paste gatite la hotel . Depinde ce si cum gateste.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Monikus: foarte frumoase pozele!! Imi doresc sa vad si eu Roma, inca nu am ajuns .
Dar ia zi, de inghetata nu pomenesti nimic??

bebe

Pai tocmai tu nu ai ajuns acolo, cand esti atat de aproape...
Sa stii ca nu se permite sa nu te duci pana acolo.

Cat despre inghetata, in afara de faptul ca trei cupe costau 6 euro jumate, nu pot spune ca m-a impresionat. De fapt, mai rau, mancarea lor mi s-a parut oribila. Am incercat pizza din doua locuri si nu mi-a placut nici una. Singura chestie buna la gust a fost un fel de branza asa topita usor in cuptor. Aia chiar a fost buna. In rest...de-abia asteptam sa ajung acasa sa mananc o shaworma ceva.

Cristina_ana, multumesc pt gandurile bune. Acum sper sa pot face o plimbare ca asta si la Paris. Anul asta insa nu prea cred pt ca mai avem platita o plimbarica la bulgari, la sfarsitul lui iulie . Dar la anul, cine stie..... Cat despre moghioros....e cam dreptate ce-i drept dar sta soacramea in zona si poate ne vedem intr-o zi cu copilasii in carucioare. Oricum, e mai important sa va placa voua zona si sa puteti amenaja apartamentul dupa bunul plac.

Bine te-am gasit Dana. Sper sa iti placa si tie pozele si sa ai posibilitatea sa ajungi si tu acolo pt ca merita.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput