Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Monikus: sa stii ca nu e asa scump..Ati avut voi ghinion, sau cine stie in ce loc ati intrat..care jupuie turistii . Dar in general nu dai 9 euro pe niste felii de paine . Iar mancarea, la fel, trebuie sa incerci multe, sa stii ca e f buna. Eu nu sunt, de exemplu, fan paste, dar anul trecut in concediu, am mancat zilnic paste gatite la hotel . Depinde ce si cum gateste.

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Probabil ca ai si tu dreptate. Oricum eu sunt mai mofturoasa cu mancarea. Sotului meu i s-a parut grozava toata mancarea. Eu nu mananc paste deloc asa ca..... Oricum, e mai inportant faptul ca mi-a placut grozav zona, peisajul decat faptul ca nu mi-a placut mancarea. Ce a fost si mai tare legat de mancare a fost micul dejun de la hotel. Nu am mai mancat de ani de zile paine prajita cu unt si cu gem/miere/finetti.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Oricum conteaza mai mult ce vezi pe acolo decat mancarea...parerea mea....f frumoase pozele, si eu sper sa ajung intr-o zi....avem niste prieteni la milano care ne tot cheama la ei, si desi e destul de departe, e pacat sa ajungem in italia si sa nu mergem si la roma...deci probabil le vom combina, cateva zile la milano si cateva la roma....sper ca vom reusi, ca nah...nu stim nici noi ce urmeaza dupa ce vom fi 3

ha, deci tot mai buna e inghetata in turcia

fetele..imi ziceti si mie de ce ne trebuie landou?? la ce il folosim? eu am primit un carutz simplu, si vrem sa mai luam noi si o scoica, dar landoul...e absolut necesar?

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina ana la masa din UK, s-a strigat BINGO !!!!

Am fost in clasa cu Irina, si la Brasov cred ca pentru o perioada mai scurta am locuit in acelasi camin.
Ce mai face ? E bine ? Sa-i transmiti salutari din partea mea, cred ca ma mai stie (daca nu ii poti da tu link-ul de pe webshots)
Acum parca am ceva vag in minte....pe dupa multe perdele ....si te stiu cumva si pe tine....imi amintesc parca.
Ma bucur mult de toate astea, sincer.

Claucia te luam si pe tine desigur. Prima vizita va fi in decembrie cand voi veni acasa si evident ca voi merge si la ai mei...sa ma resfete mama cu de toate.....dar parca vad ca va fi numai cu puiul in brate

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

din cate stiu landoul este orizontal perfect si asa este recomandat sa plimbi copilul pana poate sa-si tina capsorul

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Selen, iti doresc din toata inima sa poti ajunge sa vizitezi Roma. E superba.
Cat despre landou, nu cred ca ai nevoie de el daca caruciorul pe care il ai se intinde si la orizontala. In cazul in care nu poti intinde la orizontala caruciorul pe care il ai, e nasol pt ca bebe tre sa stea intins la inceput, nu sprijinit in fundulet. Mamicile stiu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ramsan,multumesc mult pentru informatia de pe mesajele private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pe bebelusul nostru il va chema:
David sau Maria.
Mie personal imi place la nebunie David de ma topesc nu alta si sotului ii place Maria.....asa ca suntem impacati si unul si altul.

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

David sau Maria.
Mie personal imi place la nebunie David de ma topesc nu alta si sotului ii place Maria.....asa ca suntem impacati si unul si altul.

Cea mai fericita 29 + cu

Superbe amandoua Asteptam sa vedem ce-ai in Kinder Egg acum

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

David sau Maria.

Cea mai fericita 29 + cu

Superbe amandoua Asteptam sa vedem ce-ai in Kinder Egg acum

Foarte bine spus kawaichan. Si intradevar foarte frumoase numele. Si noua ne-ar fi placut Maria daca ar fi fost fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele va pup,ma duc la nanitza.O seara frumoasa si forumeala placuta in continuare

Mergi la inceput