Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 6
diana_n spune:
Kawaichan ouch.. costa la voi. Lasa ca au si americanii bubele lor, o-ho-ho...
Lucia buna dimineata, dar eu ma duc la culcare
Diana 29 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Delia bafta multa la test si fii curajoasa !!!! nu te uita la ac.
Diana ma bucur ca ai reaparut cu postari faine.
Eu nu inteleg de ce ne-ai ascuns pana acum faptul ca putem face si noi exercitii de intoarcere a bebelusului cum ar fi stand in cap sau stand in patru labe cu picioarele incrucisate la spate
Am inteles de la o fata pe care nu prea o cunosc deci nu pun baza prea mare in ce mi-a spus ca si aici se practica intoarcerea bebelusului "manuala" si ca este o procedura foarte dureroasa.
Mie nu mi-e de durere dar daca ii face ceva lu' ala mic ? Nu stiu insa daca am si optinuea sa refuz dar ma pot interesa
Kawaickan nu te mai stresa, este important sa ti se para ca acela este numele lui si sa-l ai tot timpul pe buze. Si noi ne-am hotarat la ambele nume (si de fetita si de baiat), super comune si uzate dar care noua ne plac la nebunie.....asa ca....
Mai gaseam eu cate un nume care-mi placea si il tot repetam sa vad cum suna si a doua zi il uitam
Cea mai fericita 29 + cu
lutoniana spune:
Noapte buna Diana, e bine totusi ca e activitate permanenta pe forum...tu tii steagul sus noaptea
Mai era si Adi dar nu a mai scris asa mult, poate e ocupata
Cea mai fericita 29 + cu
adimercedes spune:
In primul si in primul rand, La Multi, Multi Ani scumpelor noastre coras, Alinut73, danielle09, delia79, monikus, crissa.81, magdala, ramsan!!! Va doresc sa aveti parte de multe bucurii, fericire, o familie superba si bebei sanatosi, isteti si norocosi!!!!
Scuze pt intarzierea urarilor. Abia am apucat sa va prind din urma cu capitolul, insa tot mai am de citit vreo 6 pagini! Insa daca mai astept, iar schimbati capitolul in cateva ore!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Kawaichan, ff fain numele, pt ca si noi tot asta avem pe lista . Normal ca mie imi place ;) Insa am zis ca ne parlim neuronii sa gasim 2 nume, ca sa avem de unde alege la fata locului. Asa a fost si la Lisa si a fost suficient sa o vedem si sa o auzim si am zis ca e Lisa Maria, si nu Charlotte Emily .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Noapte buna Diana, e bine totusi ca e activitate permanenta pe forum...tu tii steagul sus noaptea Mai era si Adi dar nu a mai scris asa mult, poate e ocupata Cea mai fericita 29 + cu |
Lutoniana, da, cam ocupata, dar sunt la zi cu cititul . Insa nu apuc sa scriu mai nimic. La noi e sf de an financiar si nebunie cu taxele si contabilitatea la zi pt firma etc. In plus, s-a mai insorit si am incercat sa ies cu Lisa afara cat de mult, ca mi-era mila de ea tot in casa. Era tot nervoasa, agitata si ma capia si pe mine de tot. Acum mergem cel putin o data pe zi in parc. Si doarme si destul de putin ziua, cand ma grabesc sa ii fac pranzul. In fine... nebunie.
In we nu am apucat sa zic multe, ca am fost si i-am luat scaunul de masina de la magazin si un robinet pt bucatarie ca vroiam sa schimbam ce aveam. Lisa pur si simplu adora scaunul. Pe celalalt l-am adus in casa sa il curatam, am spalat husele si il pune sotul cand vine sa ne ia de la spital.
Cumparaturi nu am facut. Vreau sa iau un inset pt carrierul de bebe, plus niste cot bumpers (inca nu sunt sigura de astea din urma). Si vreau sa mai cumpar si niste haine, insa habar nu am ce sa iau exact. Nu prea stiu cum va fi vremea in perioada aia si mi-e ca iau chestii care nu se vor potrivi prea bine (deh, vremea e cam schimbatoare zilele astea ).
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Despre testul de glicemie: medicul mi-a zis ca trebuie sa il fac dupa sapt 26. Il fac peste vreo 2 saptamani, sa fiu sigura ca il incadrez bine in timp. Voi bea o sticluta de lichid (mie mi s-a parut cam gretos si extrem de dulce, plus acidulat!, mai ales ca eu nu consum deloc acidulate). Apoi trebuie sa stau 1h si sa imi ia sange. Atat. Voi merge cu Lisa, bineinteles, si ora aia o vom petrece in parc, probabil, sper sa fie vreme buna, ca altfel imi voi lua campii alergand dupa copil 1h!!!
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o .. eu imi iau doua caci sunt zombie, am venit la job la 6 dimineata. as dormi cu capul pe birou ..
mimika asa e, de obicei lapticul vine mai greu la cezariana. eu una nu am avut nici macar colostru care e suficent ptr primele zile de viata a lui bebe .. la spital, bebicii primesc glucoza si lapte praf .. cu biberoanele de acolo, cel putin asa a fost la elias. cel mai bine ar fi sa intrebi la spitalul unde nasti daca ai voie sa-ti aduci 2 bibe ptr bebelaci. ptr a stimula lactatia poti sa bei ceai de fenicul, anason si chimen. gasesti ori la pliculete de la fares, ori in separat .. pui cate 3 lingurite din fiecare planta la 2 l de apa .. aer gust placut.
roxy sa stii ca nici eu nu sunt prea incantata de roz .. faceam alergie cand vedeam ca primesc hainute roz .. pe prieteni i-am avertizat .. fara haine roz ca le fac vant peste balcon ..
cristina ma bucur ca piticul a trecut cu bine de prima zi la cresa! Doamne ajuta s-o tina tot asa!
unombun Doamne ce oameni .. incredibil! bine ca ai primit iara CM .. sa se invete minte cotofenele alea de la serviciu.
dana15 ce nume dragut .. pe-a mea cred c-o s-o cheme anna sophia ..
aida eric e un nume foarte frumos. mai imi plac marc, mathias, robert, razvan .. din pacate, nu o sa am sansa sa-mi aleg din ele ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun