Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)
Raspunsuri - Pagina 9
Ralu79 spune:
Ola ola!
La multi ani Erika si Irina! Sa aveti copilarii minunate!
Salutam reaparitia promisa in forta a Diaruxului (sau Diaruxei?
)Stie cineva vreo profa de romana sa-mi zica si mie cum se spune corect? 
Sun-
asa
Camy-
Eu nu am mai scris de vreo 2 zile ca internetul merge de 3 ori pe zi si niciodata la aceleasi ore, asa ca nu prea le nimeresc
Si cand le nimeresc nu mai am dispozitie. Deh.. Nu va povestesc de cat mananca Mirunicimea sa nu va apuce ciuda pe silueta ei
Are 8.1kg la 11 luni si o saptamana, dar macar am trecut de pragul psihologic de 8kg. Azi dimineata a fost foarte ocupata- a desirat un sul de hartie igienica dupa care a aranjat jumatate de pachet de Pampers (din ala mare) prin camera ei peste care a suprapus cu meticulozitate si o precizie demna de invidiat toate hainutele ei murdare din cos. De mai multe ori
In timpul acesta, in caz ca va intrebati, eu ii faceam galerie, radeam de ma cracanam si o ajutam sa ajunga la hainutele de la fundul cosului (ca asa tare s-a aplecat ca a si picat in cos, dar fara urmari
). Ce fain a fost!
Pupicei tuturor si o zi frumoasa
flo1980 spune:
Erika
Irinuca
Toate florile din lume si o copilarie fericita!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
estrella80 spune:
La multi ani Erika si Irinuca!!! 

Sa fiti sanatoase micutelor si fie ca pasii in viata in viata sa va fie calauziti de Cel de Sus, sa va protejeze si sa va faca partase la cat mai multe bucurii, iar parintilor le doresc sa le dea o viata cat mai lunga ca sa se poata bucura de copiii lor!!
Am vazut si pozele, de la mare, de la petrecerea de 1an, toate ce mai .....

Felicitari pentru maselute, sa o caut domne si eu pe-a mea poate am vreo surpriza!!![]()
estrella80 spune:
Cu gatitul, tin sa precizez fetelor ca va multumesc pentru multimea de idei pe care le impartasiti cu noi, intrucat eu una sunt tufa de venetia in ceea ce priveste acest aspect, sunt vax inventivitate, nu creez retete noi.... tocmai de aceea imi vine 
cand vine ora mesei si as vrea sa ii diversific cumva dar nu am idei. Nu ma intelegeti gresit, nu ii dau tot timpul la fel, alternez fructe fie cu biscuit fie cu cereale fie cu gris, orez sau fidea cu lapte. Unoeri ii mai dau si branzica cu iaurt etc... Frate, dar cand e vorba de inventivitate.... nu ma duce nene capul... recunosc... o aroma, un condiment ceva!!! Nada de nada!!Prin urmare va multumesc tuturor pentru sfaturi!! Din acest motiv veti intelege de c eeu nu voi da sfaturi pe aceasta tema!![]()
Sun chiar vroiam sa te intreb: omleta cu ardei sau orezul cu legume, sau pastee cu sosul de rosii ca doar astea mi-au ramas in minte
cum i le dai? Blenduite sau asa in forma lor naturala???
Si eu vreau intalnire!!!
Noi suntem bine, incepem sa avem din ce in ce mai mult exprimari de personalitate turbulente... ca sa zic asa!! Speram ca saptamana asta sa depasim pragul psihologic de 8 kg... desi la cum mananca nu am prea mari sperante, dar totusi sper!!!
Ne da al saselea dintisor, care e al patrulea de sus.. jos are in continuare doar 2 dintisori!!!
Poate daca timpul imi va permite voi pune cateva poze sa ne vedeti si pe noi ce mari ne-am facut!![]()
ella81it spune:
ESTRELLA sper ca ai primit mail ul meu .Daca nu iti las un nr.de tel.si o adresa de mess.sa vb.0769751530 si vusca_ionut e adresa de mess.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
AnnaBaby spune:
Erika si Irina LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o viata frumoasa!!! 

Sun mi-ar placea tare mult sa mai veniti pe la Bacau, sa va vedem!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Tecky spune:
Eu sunt foarte prinsa cu pregatire pt ziua Ralucai si nu am timp sa mai postez dar sunt la zi cu cititul si cu vizionatul pozelor!
Avem cei mai frumosi pepenasi,sa ne traiasca!
Si eu vreau sa ne intalnim!!!!
Va pup 
dara_d spune:

ERIKA STEFANIA
ANA IRINA

Eu nu am mai avut timp sa intru ca denisa a racitcu rosu in gat de data asta, pana acum nu am mai patit-o( a fost mai nasol saptamna trecuta joi vineri ca a facut febra mare dar i-a scazut cu impachetari in prosop ud si sosete cu otet) si acum facem aerosoli plu si picaturi de nas,am scapat de antibiotic.
Sambata plecam in concediu si am multe de facut ,ea este maraita si nu sta singura sau la jucarii ,asa ca pe toate le fac cu ea , nu cred ca o sa mai am timp sa intru, asa ca urez pepenasilor ce urmeaza sa se aniverseze IN PERIOADA 1 IULIE -17 IULIE LA MULTI ANI SA FIE SANATOSI , SA CRESCA MARI SI FRUMOSI SI MULTI PUPICI PENTRU MAMICI.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dana81 spune:
LA MULTI ANIIII printeseleee ERIKA si IRINA.Sa umpleti sufletele parintilor vostri de bucurii!!!
Eu sunt singura cu fata o saptamna..fara apa calda deci facem baie la lighean
si cu o gingie inflamata sus care arata de parca ar fi plina de puroi si cu nervi cat casa pe marmota ca eu nu mai am curaj sa ma enervez.Ma rog..
CAMY ce bine imi pare ca sarcina evolueaza bine si ca Flavius e energic..abia astept sa sarbatorim la sf lui octombrie![]()

Sun
Teck spor la pregatiri, sunt sigura ca va iesi ceva minunat
PT DUAMNA PROFESOARA...EU MUREAM DE DORUL TAU...DAR AM VRUT SA VAZ DACA TE PRINZI SI SINGURA