Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ERIKA STEFANIA

ANA IRINA

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

La multi ani Erika Stefania si Ana Irina
Sa aveti parte de tot ceea ce e mai frumos si pur pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Eu acum am reusit sa-mi adorm pruncusorul, de dimineata de la 8 suntem in curte, e pe spate de la piscinuta lui, numai nu-l pot scoate de acolo...toata ziua s-a balacit. Sper sa doarma macar vreo 2 ore sa mai apuc si eu sa fac ceva prin casa si poate sa imi mai pun sticsurile un pic la soare ca sambata mergem la o nunta la Budapesta, am o rochie destul de deschisa la culoare si-s asa de alba

Cam atat, fug la treburi...sa aveti o zi frumosa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, super ca T. mananca asa sanatos! Nici eu nu ii dau Aidei cu sare sau zahar, si nu stiu cand o sa incep. Insa ma abtin cu greu sa ii dau zmeura, pt ca eu sunt innebunita dupa zmeura; dar asta e, mi-e teama de alergie. Daaa, vreau, vreau sa ne mai intalnim!

Camy, felicitari pt miscaret!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna ziua dragele mele!
Va mai aduceti aminte de mine? Ei bine revin si mai scriu si eu dupa o lunga absenta, dar cu cititul sunt la zi! Noi suntem relativ bine adica stiti voi cu mica terorista cu nesomnul ei.... ajunsesem sa doarma max 3-4 ore pe noapte, si de aceea am zis ca nu se mai poate asa ca am ajuns si la neuro pt un control ca sa vad daca nu cumva are ceva si eu nu-mi dau seama, asadar dupa o ecotransfontenela si un control oftamo s-a impus si un EEG la care copchilul meu a urlat ca din gura de sarpe de la inceput pana la sfarsit, in fine la final a zis drca ar avea ceva sechele de la socul anafilactic care l-a facut din cauza laptelui dar nu grav si nu netratabil ne-a dat sa facem un tratament lung cu peritol( salvarea mea, ca de nu ajungeam eu la nebuni) cam atat. Cu mancarea haotic si numai pasat ca daca prinde ceva intreg scoate din gurita cu degetelele. Am sa revin cred dupa weekendul asta pt ca sambata am licenta si TERMIN cu invatatul .
Acum vreau sa urez tuturor pepenasilor ce au implinit un anisior si celor ce urmeaza sa implineasca, un calduros LA MULTI ANI sa fie fericiti sanatosi si iubiti!
Camy iti urez multa sanatate si tie si lui Flaviusica!
Ma intreba cineva nu mai stiu exact daca stau la curte, nu nu stau la curte ai mei locuiesc undeva aproape de Brasov la curte!
Vreau si eu la intalneala sa va cunosc pe totele dar daca se poate dupa 1.08 ca atunci are soata concediu binenteles daca vreti!
VA

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani Erica, mult noroc si sanatate. Sa ai o viatza lunga si plina de bucurii!

Irina, tot binele din lume! Numai bucurii si implinirea tuturor dorintzelor. La Multi Ani!

Fetele cu licentele, muulta bafta!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxi nasol cu certatul, nasol mai ales daca va bazati pe ei. Sunt convinsa ca veti gasi o solutie la toate, fie ea si cea de-a va cara cu Andreiul la nunti. (noi cam asa facem pt ca nu avem pe nimeni aici dar e ok, ne-am descurcat) Succesuri:) la corectat, mmmm, poate ne spui perle:) Si bre, poze cu fi'tu, nu te face ca ploua! Cred ca bila neagra a irlandezei si la asta se referea! Pi la voi nu stiu cand venim, daca l-oi convinge dar incerc!

Camytzu aproape 22 sapt, oooau ce trece vremea! Lasa ca o sa nasti un pui sanatos si frumos, sunt convinsa. Ca e in octombrie sau noiembrie, chiar nu mai conteaza. Abia astept sa te vad cu puiul tau in brate, linistita! Flavius e binecuvantat, are 2 parinti minunati, un Inger de fratior care-l va veghea clipa de clipa si muuuulta lume care ii va fi alaturi! Trebuie sa fii optimista si sa crezi, sa crezi cu fiecare celula a corpului tau ca va fi bine. Pentru ca va fi!

Ella nu-ti face griji pt ca nu ai de ce. Sunt foarte multi copii care prefera pasat, chiar nu e o tragedie. A mea mananca oricum, e adevarat ca merge mai rapid daca e pasat dar iubeste sa muste din fructe/legume/paine/copanel. Toate la timpul lor, cand se va simti pregatit, o sa stii! Succes cu decizia relocarii voastre!

Vazut poze cu Daria cu 3 codite, uuuui, e minunata, draga de ea! Si a crescut asa de mult!

Birinoichis sau Nevi (mama, de cand nu ti-am mai zis asaaaaa, cred ca ai divortat di mini intre timp :) ) tu le zici MEREU foarte bine, parol! Si reusesc sa mi-l imaginez pe Tony autonomul si nervosul, hahahaha. Si noi mancam toti 3, la masa de seara dar mancaruri separate. Eu nu pot dom'le sa mananc fara pic de sare si basta (desi legumele le mananc asa goale, crude si nesarate) si mai bagam si chestii naspa, gen un mic, un cartof prajit, o chestie o trestie. Deci, nah, impreuna da' separat nene:). Iar cu autonomia, te asa inteleg, uof. Plus ca, banuiesc ca si al tau se crede dirijor cu lingurita in mana, de hranesti la el 20 de min si speli o ora in jur:). Ehhh, ne cresc puii, aia e! Ce frumooos ti-a zis Anna, cred ca te-ai topit!

Apa si T bea intre 300 si 500 ml/zi, in functie de caldura, mancare, asezarea astrelor, nu stiu :) Despre retete promit ca va povestesc intr-un alt mesaj, ca iar scriu romane.

Intalnire: la mine singurele weekenduri disponibile ar fi 18-19 iulie si 8-9 august dar poate ne repliem si in timpul saptamanii daca nu se poate altfel! Sper sa ne vedem cat mai multe, intr-un parc unde putem sta pe iarba, sa-si faca pepenii:) de cap!

Ralule ce Mirunicime minutioasa ai tu acolo:)) Bestiala imaginea, imi imaginam cum aratati voi doua! Pup si eu fetele!

Mdah, eu se pare ca am o zi buna incepand de aseara:) Aseara cand fiindu-mi greata de orice mancaruri grele sau asa, am halit dovlecei pane cu niste fasole verde inabusita cu nitel usturoi. Ok, dar dupa asta, am mancat 6 mega porumbi fierti si jumatate de pepene, caci eu asa sunt, n-am limite. Ei si pana m-am bagat eu pe la 1 in pat, am mers de cateva ori la buda dar am zis, no hai, nu m-oi mai pipili si noaptea. Eiii ashhhh, din 30 in 30 de min cred ca faceam carare prin casa. Si intr-una din preumblari, vin eu catinel, azvarl un ochi in patut la plod care isi arunca picioarele pe gratarele patului si zumzaia din buze, semn ca visa ceva tare interesant si ma asez langa omu mieu. Care omu mieu bolboroseste un soi de " nu ma" si-mi freaca un cot in lateral asa, de-am aterizat fix pe covor (eu abia ma asezasem, asa ca deh). Si m-a pufnit rasu, noh...nu mai au astia 2 loc de mine dom'le. Asa ca mi-am luat perna in brate si, ca sa evit lovituri cauzatoare de aterizat prin pereti sau lustra, m-am carat in sufragerie. Mdah.

Dimineata erau amandoi zambitori, caci de cand cu scoala mea, ramane si ea treaza pana aterizam in masina, apoi baga cornul in mama-sa si doarme pana la destinatie si dupa. Si la scoala, T in curte ca in fiecare zi, ma-sa la pseudo-cursuri, isi scria sms-uri pe sub masa, cu barbatul aruncator de neveste din pat. Si m-a vazut profu si mi-am luat avertisment, cica sa ies 5 min sa-mi limpezesc mintea. Noh, dupa 10 min a explodat teava de apa sau asa ceva...drept pt care, cursurile s-au sistat astazi. Foarte misto zi, parol! (plus ca in taxi fiica-mea a facut un mega-ultra-super kkmaka, de nu mai vedea omu sa conduca, ii cazuse parul din nas, i s-au inmu.iat stergatoarele...aia e).

Si sa inchei cu o intrebare intrebatoare...fiica'mea merge foarte bine in casa si pe iarba/pamant. Pe betoane pur si simplu nu vrea/nu poate...nu stiu care-i buba (nu, n-a cazut niciodata). Aveti idee ce poate fi?

Va pup si revin cand s-o putea, acu' avem program intensiv de alergat, scos haine, cocotat pe mobila, etc etc

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun , ma tavalesc pe jos de ras!
Cu mersul pe betoane... nu stiu ce sa zic, dar sa stii ca si mei mi se pare ca Aida merge mai bine pe covor/iarba/nisip decat pe beton .

Fetelor, ia uitati aici ceva care sa va inveseleasca - www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news-mm-items/181935.html?i=0" target="_blank">cum se fac bebelusii.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci fiti atenti ce caterinca de caterinca N-am citit nimica din urma, da' corectez asta imediat!
Deci fiti atenti nene! La Kaufland au pus taxa la parcare, daca depasesti 2 ore in magazin!!! E 10 lei ora nene, deci mai mult de 2 euro! Bai, deci daca omu' sta mult in magazin, sta ca ori cumpara mult, ori ca e aglomerat, ori ambee simultan! Si ei ce fac, dupa ce ca omu' baga banu' in marfa lor? Aia cu platit punga e veche. Nooo... Deci platesti parcarea!
Sa vedeti investitie nene, bariere, scula de-aia de tiparit tichete cu cod de bare, angajat barierist Bai deci suntem o tara de idioti ma!!! Deci de acuma omu' se grabeste, nu mai sta 2 ore, ca doar nu intra in magazin ca sa stea la umbra, ci ca sa isi aprovizioneze frigideru nu? Bon. Si ei fac investitie nene, care numa' asa, de start, pun pariu ca a fost cateva mii de euro bune, ca sa le amortizeze cumva din taxa de 2 ore +?
In schimb, troneaza mare un afis, cum ca sa iti securizezi masina, ca ei nu raspund de bucurile eventual furate

Bai deci nu e adevarat!!!!

Acum vreau sa dau telefon la unii care intretin lifturi, sa vad ce zice legislatia cu privire la fumatul in lift. Hmm, sunt curioasa. Apoi tiparesc raspunsul si il lipesc in lift.

Deci ce mai! Voi va dati seama ce pierde tara asta ca ma car eu pe alt continent???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

O sa radeti, da' cica sa sun la primaria de sector Deci aia cu lifturile nu cunosc legislatie. Primaria insa da
Stati ca sun acuma

Mergi la inceput