Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)
Raspunsuri - Pagina 8
moni_or spune:
ERIKA
Sa ai o viata frumoasa, implinita, sa mostenesti intelepciunea, frumusetea si personalitatea puternica a mamei tale minunate si sigur vei reusi in viata!!!
IRINA
Sa fii mereu sanatoasa si iubita, Dumnezeu sa fie intotdeauna alaturi de tine asa cum ne-a povestit Sun ca a fost la nastere, sa fii mereu o bucurie pentru parintii tai!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
M&M spune:
Neata!!!
ERIKA
IRINA 
LA MULTI ANI!! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI SA AVETI PARTE DE MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
diarux spune:
bon dimineeeeeeee!!!
eeei, ce ziceti? sunt sau nu matinala???![]()
FLO, CAMY,ANKULE, ATEEEBEEEULEE, VIO

MONA cu glontu'....ptrea usor nene, sa sufere oleak! nu se moare asa...cand vrei!Una peste alta, nu duc lipsa de idei, asa ca...daca aveti nevioie vreodata....call me!
ELIZA nu s-a terminat, ca tocmai am aflat ca tre sa merg la corectat si la literatura universala. problema e ce fac cu piticu.
am reusit performanta de a ma certa cu ai mei, adik unicul sprijin pe aici, asa ca...acu tre sa ne descurcam fara. nu vreti sa stiti cum e.
am doua nunti pe 5 si pe 18, va fi interesant de mers cu cupil dupa mine. any ideas??? ca s anu mai zic ca nici tzoale nu mi-am tras...yet.
SUNULETZ, maica, asta e strategie de marketing, bre!!!de fapt am stat la panda in fiecare zi pe forum sa vad cine imi duce lipsa [-:)))]Cum ziiiici???venirti la bacaaaaaaaaaaaaau??? ca tocmai voiam sa te cert ca ai zis cuvantul cu i*****eala, da acu te-am iertat. cand? cand?
Ca de obicei, impresionant cum (re)povestesti si cum ne faci sa (re)traim tot...
am vazut pozeeee. mai am inca de vazut.
aaa si sa nu uit, sa pup pe fetele care au comentat pozele noastre de mai demult

.
MAMICA DE GEMANUTZE am vazut la dimineatza cu razvan si dani o poza la horoscop care semana cu fetele tale...o fi???
IRLANDEZIOOOO insemnele alea are legatura cu sentimentili tali pt mini? sau cu neshte cuvinte cu "p"???
CAMY special pt tine si pt bebe

revin
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Biribu spune:
trecut si eu in revista noutatile, vaz ca de potol se vorbeste mult..
deci.. cine il lauda pe fii-su ca maninca ca spartul? moa.... ei bine m-o fi auzit si s-o fi rusinat ca de 2 zile e in greva foamei 
ma calmez ca o trece si faza asta. apropo tineti minte sper ca dupa 1 an isi reduc cantitatea de mincare semnificativ, Da? ca ritmul cresterii incetineste.
vaz ca iar intra sunu cu retelele ei bestiale pe cuptor, sub cuptor....
Anka apropos de mezeluri, eu personal annei ii faceam un "mezel" in casa, adik bagam un piept mare de curcan la cuptor, acoperit cu folie, eventual si niste mirodenii pe linga etc si il coceam bine, iese un super file si apoi ii dadeam asa feliute pe pine sau goale, ma rog. usor si super-bun. luat idea ca aici se gaseste acelasi lucru in supermarket, in tipla, da' eu luam curcan bio ![]()
si ca sa ma bag in seama cu mincare de bebei de un an plus: filozofia mea e cam asa - copilul trebuie integrat incet incet in familie si masa tuturor. nu ca ii dam lui chestii nepermise/grase/sarate etc si nici ca trecem noi la terciuri, ci mai degraba ca mincam noi adultii mai nesarat si mai sanatos si in consecinta cam tot ce au si ei voie. ca noi ne ascundem cu inghetata dupa gard apoi
... alta discutie. dar a lua masa cu totii pt noi ca familie e o mare placere si un ritual deja, si nu merge sa-i pun lui una in farfurie si noua alta, ca e jale. sigur ca ei in continuare vor avea laptele, fara de care nu se poate, ai mei beau fiecare cam un litru pe zi.
la noi e jalea (ma cam asteptam dealtfel ca asa a fost si anna) ca nu mai vrea sa fie hranit de altul. greeeeu ii mai bag eu cite o lingurita pe git, vrea sa faca totul singur si nu-i iese suficient de bine, restul e pe mine/pe pereti etc. incerc sa-i educ motricitatea fina sa poata minui lingurita ca alta solutie nu am. ce am reusit cu succes e sa-i ghidez eu lingurita pe care o tine el, spre gura, da trebuie multa diplomatie frate sa nu se simta nene condus
si in concluzie: fii-mea azi vine la mine si ma mingiie pe par si zice ... mami you are pretty...
nu mi-a mai trebuit nimic.
va pupez
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
M&M spune:
Ruxi, bine revenisi...
Mona, bafta multa!!!
Flo, eu ii pasez bine de tot pastaile ( de fapt acum si noi mancam fara vegeta, fara sare si alte condimente , ne-am obisnuit dupa Mihaita si , zic eu, e mai sanatos si pt noi ) ; oricum de vreo 2 luni nu ii mai dau mancarica la blendar, doar i-o pasez bine si mananca , chiar manca bine, dar nu se depune nimic...
Sun, multumim frumos... Ce rasfatata e Thea, culinar..
CE fumos ai povestit despre nasterea Irinucai..
Camy,
Deja ai trecut de jumatatea sarcinii...Mai ai putin pana la "marea intalnire"...
Ariadna, ma bucur sa aud ca sunteit pe drumul cel bun..
Julia si Sonia...
Kamelya, cum a fost operatia de desfundare a canalului lacrimal? Unde ai facut-o si cum s-a simtit Daria dupa?
Inca nu am apucat sa ma uit pe pozele cu pepenasi..sper sa reusesc azi...
Abia astept sa vad cat au mai crescut..![]()
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
M&M spune:
Am vazut ca intreba Sun de intalnire...
In afara de ultimul weekend al lunii , momentan noi nu avem niciun plan..
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
diarux spune:
CRIS
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
kamelya spune:
Cris operatia Dariei am facut-o la mine la servici la Medlife.Doctorul ,Medicul Anestezit si asistentele au fost super.Totul a decurs ok.Daria a fost un pic maraita ca sarise o masa.dupa ce si-a facut somnul la ea in patut si-a revenit.Acum este bine.
Are 8 dinti (4 jos si 4 sus)...a luat-o si ea de-a busilea pa canapea...pe jos nu vrea incepe sa maraie...alearga toata ziua tinuta de manuta...face si Pa cu mana...si chiuie cand iesim pe usa afara
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
ella81it spune:
Buna dimineata!Alex s-a trezit azi la 6.30 si bineinteles si eu
.
Nu am draperi la dormitor si probalil cand vede lumina nu vrea sa mai adoarma cat am fost in Italia dormea pana la 10(soacra-mea avea jaluzele
)
LA MULTI ANI!ERIKA SI IRINA
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII!
ANKA deci Alex nu e singurul care nu mananca decat pasat
Eram stresata ,din tot grupul de mamici de pe aici al meu e singurul care face nazuri daca nu e mancarea bine pasata.
Invata el si sa mestece,oricum sunt bucuroasa ca mananca .
VIOLETA nici eu nu as vrea sa intrerup alaptatul ,dar Alex ar vrea sa stea non -stop lipit de tzatzica,cum ma prinde cum imi ridica bluza,plus ca noaptea se trezeste de vreo 2 ori
.
Oricum daca in septembrie ma intorc la munca ,trebuie sa -l intarc ptr. ca lucrez in mediu toxic
SUN imi place mult tot ce scrii
Ce bunatati papa Thea
Nu vrei sa ne spui si noua retetele?
MONA bafta multa!
CAMY ai ajuns la jumatatea sarcini deja
iti doresc multa sanatate tie si lui bebe mic
O zi buna va doresc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex