Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Incep prin a-mi cere scuze pentru lungimea mesajelor mele dar puteti sa ma ignorati, nu ma supar:)

Vazui si ce rochita minunata a avut Alexandra si ce tort apetisant! Mmm...

Camy pai cum as putea sa va uit? Niciodata! Ma bucur sa te citesc asa, tonica! Uff, maine o sun si eu pe Cuscri sa vad ce fac! Te pup

Madule tortu nu face bine la silueta, zau!:) Si posta romana ti-l aducea terci. Lasa, vii in Ro, stam cum am stabilit in fata scarii si spargem seminte :)) si mancam tort si sorici si tot ce mai am sa-ti dau de mancare:)) Ai niste fete bestiale, sa-ti traiasca! A mica o sa fie scobarlicioasa tare, "fac doar ce vreau eu" scrie pe fata ei!:)

Simo, Adri multumim mult! Ok, nu-i mai zic capusa...nu pe forum:))

Succes fetelor cu licente, examene, renovari! Sa va iasa totul la superlativ!

Ankule cum sa uiti? Pai eu pe 16 cand am luat odiseea la citit, am trait langa tine/voi ce nu putusem din cauza de stat in spital! Si nu o sa uit ca am aflat de nasterea ta relativ repede...mi-a zis Boti cand am sunat ca "ai nascut ca pe tobogan". Si am declarat ca numai tu puteai sa nasti asa si sa zici asa! Asadar e 1 iulie, e ziua minunii tale! La multi ani, Erika! Sa-ti dea Dumnezeu un drum lin si plin de speranta si lumina! Sa-ti fie viata ca o floare! Te pupam, puiule!

Si pentru ca sunt melancolica (da, nu numai pt mine ma apuca), ma "incearca" povestea unui arici mic si luptator!

Era 1 iulie 2008 si mama imi spune disperata " te-a sunat Virginia iar, vezi ce se intampla". O sun pe Gini si-mi raspunde cu vocea ei, la fel de blanda dar cu multa panica si incordare. Se rupsesera membranele, avea contractii si doctorul ei nu raspundea la telefon. Ma sperii teribil si-i promit ca ne auzim curand, sa ma lase putin sa vad ce pot face.

Stiam ca dritza in grija careia ma lasase Emel la Polizu, se pregatea sa plece la cabinet. Asa ca mi-am luat cezariana in mana, i-am dat instructiuni mamei sa pazeasca bine copilul si am tulit-o pe scari, s-o caut. N-am gasit-o pe etaje, am alertat asistentele (deja ma stiau toate si eram prietene) si aflu informatia ca o gasesc jos, la internari dar sa ma grabesc. Alerg ca nebuna, imi fac loc cu coatele prin multime, bat la usa si o si deschid in acelasi timp, zambindu-i larg dnei dr. Asistenta sefa de acolo, o mancatoare inraita de lamaie verde pesemne, imi urla sa-mi scot nesimtirea pe hol si sa astept.

Ok, ies, scot telefonul si din spatele usii o sun pe doamna dr. Trebuie sa fi fost hazlie situatia privita din afara. Ii spun pe scurt povestea si o rog din suflet sa nu plece fara sa ma ajute. Imi spune ca bine, ramane s-o nasca dar trebuie sa mintim nitel, ca sa nu creem probleme nimanui. Insa Gini trebuia sa ajunga repede, avand in vedere ca nasterea ei nu era prevazuta si salile erau full.

Sun, imi spune ca sunt pe drum, sunt speriata din cauza vocii si a faptului ca nu stiam daca bebita e ok. Ma plimbam nervoasa prin curtea spitalului, D se fataia dupa mine, agitat si el. In sfarsit apar si ei, Gini e ravasita, cu ochii in lacrimi, mana pe burta si contractii puternice. Catalin incearca sa fie tare, era nervos din cauza ca n-a fost lasat sa parcheze unde avea nevoie (ohh, stiam sentimentul asa de bine:( ) O iau pe Virgina si-i spun ca totul va fi bine, ii zic ce minciuna trebuia sa spunem si o bag pe usa la internari. Fierbeam pe hol, ne uitam unul la altul cu D si ne spuneam ca e de ajuns ce ni s-a intamplat noua, nu mai trebuie sa se repete. Iese Virginia si mergem sus...naste! D ramane jos sa-l astepte pe Catalin, cu bagajul.

Imi aduc aminte cu lacrimi in suflet disperarea cu care ii spunea Virginia dnei dr " am incredere in dvs, o sa fie bine, nu? fetita o sa fie bine?!".

A urmat asteptarea, pe hol, viitorul tatic si cu mine, fiecare cu gradul lui de disperare. Intelegeam ce simte si incercam sa fiu acolo dar fara sa-l zapacesc (desi sigur am facut-o, la cat vorbesc eu). Ii aratam poze cu T, pe telefon, i-am povestit, mi-a povestit, m-am dus si i-am adus o carticica de rugaciuni de la noi...ooof, as fi vrut sa nu mai vad pe nimeni trecand prin asta. As fi vrut sa nu mai aud inca un tatic magnific spunand" stii, noi am dorit-o foarte mult si o iubim oricum, numai ca n-as suporta sa stiu ca ea se chinuie si ca va avea o viata grea". Oooi, ca un pumnal se infig cuvintele astea!

Ei, dar Dumnezeu e Mare, ne-am rugat toti (si voi, stiu si va multumesc si-i multumesc si Boticelului ca v-a anuntat) si, Gini a nascut o fetita mica si sanatoasa! Am vazut-o prin geam, din profil, C a intrat s-o vada si i-a facut poze...era asa mica si dulce si cu nasucul turtit.

M-am interesat apoi si am aflat de la insasi dna dr S ca Irinuca pare doar un copil mic si atat, fara alte probleme. Am asistat si la strangerea de maini dintre 2 tatici obositi, haituiti dar fericiti! Si am vazut si o mamica frumoasa si blanda, cum e ea mereu, cu ochii in lacrimi si intrebari la care se incapatana sa raspunda pozitiv.

Asa e povestea unui mic arici cu ochii ca zarea larga si zambetul ca o raza de soare! La multi ani, Irinucule! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu tot binele din Univers! Te pupam si te iubim tare, tare de tot!

Acum pot merge sa dorm linistita! Va pup pe toate si, inca o data, scuze pentru mesajele imense!(dati si voi scroll cat cuprinde:) )

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Eyes of brown, not blue or green
The brightest eyes you've ever seen!
A smile that shows from ear to ear
Never hinting pain or fear...
Stealing your hearts and bringing you love
She's a miracle sent from the Heavens above!
Just 12 short months ago, she made her big debut
So now she'd like to celebrate, her 1st Birthday with you!

La multi ani Erika draga! copil cu ochi caprui si zulufi care mi-au furat inima! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa-ti faci mamica sa zambeasca in permanenta!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ten little toes,
Two little eyes,
One little nose
(Button size)-
A wish fulfilled,
A dream come true...
Congratulations,
Your girl is turning...1!!! (scuze de non-rima )

La multi ani Irinuca, copil frumos! Gini, sa iti traiasca minunea

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata, am terminat si eu de citit, sunt la zi cu noutatileIntre timp am vazut si ca mai urasem o data pepenasii de 28, neuronii sunt de vina ce sa-i faci.
Aaaa si please, fetele care se ocupa de listuta , daca vreti puneti link la cap 30 ca eu citeam de zor la 29 si nu intelegeam ce se intampla

DR_ANCA, cu intarcatul nici eu nu-s de acord cu metoda dintr-o data, dar am intrebat fiindca zilele trecute discutam cu cineva si-mi povestea ca nu a reusit treptat si a trebuit sa intarce fetita dintr-o data.Eu in principiu as vrea sa incep sa o intarc pe la 1,5 ani si intr-o luna doua sa renuntam de tot la san.Dar daca o sa simt pana atunci ca e momentul, am sa o fac mai devreme.Oricum presimt ca o sa fie greu, caci alexandra e dependenta de tzitzi,biberon nu primeste, lapte praf nici atat, dar trebuie sa trec si prin asta nu?MA bucur ca la voi a fost asa usor
ATB, multumimCred ca e nostim tare Nicholas cand se tine d epar ca sa nu cadaPepene verde si eu i-am dat Alexandrei, i-a placut foarte mult
CAMY, ,ce nasol cu faianta, asta e traim in romania, da bine ca ti-ai gasit adidasisi eu pe perioada sarcinii mancam pepeni la greu
ANKALAURA,felicitari pentru maselute!Cum ai reusit sa te uiti ca si eu suspectez ceva, dar nu reusesc sa vad mi departe de canini
CRISTINA, sa va fie de bine concediul
DANA, hai ca ne sincronizam, avem aceleasi ore de plimbare , pai atunci hai ca te sun maine sau poimaine si ne intalnim.Venim noi in ona ca si asa ne-am cam plictisit de traseul asta, mai incercam si ceva nou
ELLA81, sa va fie de bine si voua concediulEu inca alaptez si intentionez sa fac asta pana la un an jumate, asta daca nu se intarca ea singura pana atunci, sau raman eu fara lapte.
ANABABY, si mie mi se pare putin cam monoton .La noi au avut mare succes mancaricile ,dar si ciorbitele.Dimineata si Alexandra papa zilnic cereale, iar seara iaurtel.In schimb pranzul e ceva mai consistent.Fructele la noi nu reprezinta o masa, ci le primeste ca desert dupa pranz, sau ca gustare intre mese
DIA_FILIPAS, nu stiu sigur dar ma gandesc, sunca presata de pui, pare a fi mai ok decat alte preparate
OOKA, uite si eu m-am dotat cu steamer si cu blender ca sa hranesc copilul ca la carte.si mi-a dat cu flit, caci pana sa trecem la mancarici nu baga in gura decat cereale si iaurt.Fructe mananca foarte bine, dar numai daca si le tine cu manuta ei, si musca din ele, iar legume doar crude, si tot asa sa roada ea la ele in legea ei.
DIARUX, bine ai revenit, mi-era dor de postarile tale
BUJO, insanatosire grabnica filipanului
MONI_OR, mare adevar ai grait.Si eu sunt bute d eteorie, dar can dau cu capul, rar s eintampla sa pun teoria in practica.Uite chiar zilele astea stateam de vorba cu o colega care trebuie sa nasca, si imi tot spunea ca ea o sa faca asa si pe dincolo, si i-am explicat ca si eu inainte sa nasc eram maaare experta, dar de la teorie la practica e diferenta de la cer la pamant.Evident nu m-a crezut, dar lasa ca o sa vada pe pielea ei
STRULUTA, alexandra bea intre 300 si 600 ml apa pe zi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI ERIKA DE ANKALAURA
LA MUTI ANI IRINA DE GINI
SA CRESTETI MARI SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Erika-Stefania si Ana Irina

Sa fiti sanatoase, fericite si viarasa va fie numai zambete si soare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius a miscat ieri toata ziulica... cu Darius nu simteam asa.. desi acum am placenta anterioara
Vorbesc foarte mult cu el...cred ca imi stie deja vocea...am intrat deja in sapt 22 ... abia astept sa merg din nou la dr Pop..cred ca in vreo 2-3 saptamani asa ajung neaparat...
Se pare ca nu reusesc sa intru cu sarcina in luna noiembrie..cel mai tarziu posibil voi naste in 28 oct ...oricum..sper ca bebe sa fie bine..sa fie voinic si sa ia bine in greutate pana atunci.

O zi bua dragalaselor, plina de prajiturele...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sunule, am citit azinoapte, dar eram varza. Multumesc pentru tot, tu stii.

Va multumesc fetelor de urari, revin mai tarziu.

Ankule, La multi ani pentru bruneta cea frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Iarasi fetiteeee, de la cele mai dragi mamici...
Gini si Anka, sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele pina dincolo de timp!

Irinuca si Erika

LA MULTI ANI FERICITI SI NOROCOSI, PUI MICI!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Er & Ana Irina

Sa cresteti sanatoase papushele mici!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput