Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ELIZA - ooo, daaaa, nu cred ca e recomandat sa se dea afumaturi - [:-D] Nici Elizei nu prea ii dau. Ziceam de ceva afumat din curtea cuiva, ca mod de conservare. De exemplu soacra-mea nu stiu cum naiba afuma muschiul ca doar se conserva, nu miroase a fum si n-are gust cum au mezelurile astea afumate. Ca na, zici afumat si te gandesti la afumat... Da' asta cum il face soacra-mea n-are gust de afumat.
Face si unele afumate de-adevaratelea, cre' ca undeva difera metoda, n-am habar...

SUN - bai noroc ca mi-ai amintit, ca aproape uitam na!

Contractii... maine dimineata pe la 7 si ceva, cam asa... Cat sa imi tin barbatu' acasa gata imbracat, ca era cat pe ce sa il las sa plece la bureau... Asa... in ultima clipa am zis ca ce-o fi, hai sa il retin. Si el din prag, incaltat si cu geanta pe umar cica "pai de ce?" "Pai ca poate nastem" Ete naaaa!!!" a zis el, s-a descaltat, si stateam ca popandaii la noua noastra masa din noua noastra bucatarie, in liniste si atenti ca sa auzim urmatoarea contractie, de parca ar fi venit cu strigaturi....
Bai ca distractiv a fost zau!
Si sun la dom'doctor si el cica hai la spital. Eu "deja?" El cica hai nu ma mai tine de vorba, misca-ti fundu' si ne vedem la spital.
Mdea, daca zice el... Ma bag la dush, fara sa ma grabesc... In fine ajungem in masina, eu nu ma grabeam, asta al meu injura pe tot din trafic, ori asta nu ii sta in fire, mai ales pe unu cu un papuc s-a enervat, cica abia se misca pana ia curba....
Imi mai amintesc eu si maine
As putea zice ca a fost distractiv...

Cu mancatul, mie mi se pare foarte ok ce zici tu acolo... Si eu sunt fan cuptor. Am lasat-o mai moale de cand e cald afara. Dar o mai comit de vreo 2-3 ori pe saptamana (plus ca fac si paine) Uite o mare inventie e sa pui smecheriile pe hartie de copt, la cuptor, si nu mai trebe nici pic de ulei sau alte treburi, daca pui si o folie deasupra, si se fac super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De fapt eu intrasem sa va zic ca asta a mea are doua masele nene! I le-am gasit in gura! Da' canini n-are.

Aa, si ma mai gandeam, cand stateam noi acu' un an fara cateva ore la noua noastra masa, eu, academic, cu un pix naspa in mana, notam minutele intr-un carnet, sa vad cam cum e cu contractiile astea, fenomen necunoscut de mine pana atunci ca fenomen spontan... Si ce credeti, ce derutare aveam eu! Ca ceasul de la microunde zicea o ora, asta de la laptop zicea alta ora, si ala de la mobil alta frate! Si eram de-a dreptul confuza privind intervalul, cu tot pixul meu academic si cu carnet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza pe seara si de pe la noi

Am terminat cu gradinitaaaaaaaaaaaaaaaa Gata e in vacanta de vara, s-a dus somnu' meu de dimineataaaaaaaaaaaa Mama denaturata ce-s Anyway...

cristina tu m-ai intrebat...Julia papa okay-ish acum, i-am scos o sticla de lapte de dupa amiaza (nu lua mai mult de 100 ml oricum) si baga cam 150-180-190 de grame acum, cu ceva maraieli spre final, da' bine ca papa. Mai si vomita dar rar. In ultima vreme putin ceea ce imi da sperante ca se rezolva problema...

Sunisor vazut pozele si ...UNDE E TORTUL PT MINE???? De paishpe zile stau si pandesc postasu'

Moni brava mama pt ce ai scris

Profa si na sa te vaz daca descifrezi ce am vrut sa zic

Iar sunt singura, da' numa' pana maine. Un cupil ma caraie ca e plictisit si altu' e calare pe cartier. Moama ce bine e ca stau la casa. In schimb e cald dom'le!!! cald si lipicios!!!

V-am pupacit , sunt prin zona da' am o leneeeeeee....

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Aaa da, am pus pozicile pe care le-o facut socrul cu aparatul lui jmecher (sau e smecher??? )

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun asa-mi plac postarile tale...niciodata nu ma uiti

abia astept sa te vad..parca vad ca te vad prima data doar la botez...
cred ca copilul meu va avea cele mai multe nasici si nasi din lume..tu si familia ta, Bujo si familia ei (care apropo..Filip se simte bine ca sa intre ea pe perfuzii..dar acum sunt acasa..bine..multumim lui Dumnezeu.....si inca multi altii

O sa fie un copilas fericit!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Buna seara!

In sfarsit mi-a adormit puiul, se zvarcolea de 2 ore in pat si numai nu putea sa adorma de la ce caldura e. Sa va povestesc faza zilei, de dimineata m-am agitat sa-mi termin treaba cat de repede sa merg cu puiul la strand, este aici in hu la vreo 50 km de noi un aqua parc fff fain si am fost si duminica si era in culmea fericirii. Bun, pe la ora 14 gata impachetata, plecam...ajungem acolo ploua de rupea...in rest peste tot era soare, doar acolo ploua, dar tare si batea si vatul...inca asa ceva...ca si in filmele cu prostii, pe bune...asa ca de nervi la intoarcere m-am oprit si i-am luat o mica piscina, he, numai asa de ciudasi bineinteles s-a si balacit scumpul de el

Ankalaura: felicitari pentru maselute.si lui Bogdanel i-a rasarit una si tot asa nu i-au iesit caninii.Dar la noi mare tragedie a fost pana i-a iesit maseluta. Il chinuie pe saracutul de vreo 2 sapt, ii era gingia umflata rau de tot, a facut chiar febra, iar cum se mai tinea si de urechi, am fugit la medic ca nu cumva sa fi facut o infectie, dar probabil ca se radia durerea. Cu ocazia asta mi l-a cantarit, avea 10040, surprinzator de mult totusi, in conditiile in care nu a mancat stralucit in ultima perioada. El totusi i-a constant 300-400 g/luna. El are laptic dimineata si seara cate 210 ml si cam 3 mese in timpul zilei in ultima perioada doar 2 si f variat, de asemena nu tin neaparat ca fructele sa le manance doar dimineata, mai diversific si eu cum pot, macar ordinea cand ma mai lasa inspiratia
De cateva zile nu mai vrea nici sa vada branza de vaci cu iaurtel, ceea ce pana acum manca de rupea...fac o pauza, poate, poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Sun:pentru fetele frumoase...tare misto au fost petrecerile. Ma i-au niste emotii cand ma gandesc ca si pustiulica asta scump al meu(care se stramba imediat cum vede aparatul de fotografiat) face imediat un anisor, nu imi vine sa cred cat de repede a trecut anul

Ankalaura: ce tare cu contractiile...eu stateam pe net toata noaptea, mi s-a dus lichidul incet de seara pana-n zori,si contractii ioc (vorba profei)...intrebam pe forum ce-s alea contractii, cu trebuie sa "arate"...si sarea asta al meu fericit intr-un picior ca in sfarsit ne cunoastem si noi copilasul...tare fain a fostpe bune

Camy: frumoasa semnatura 20+...mai e un pic

Intrebare:
copilasii vostrii cat lichid beau pe zi pe caldura asta...Bogdan rade 2-3 sticlute de 150 ml de apa pe zi(el nu bea decat apa, ceai nu i-am dat niciodata), e prea mult, e ok?

Ma bag si eu la tv ca-s rupta. Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna va urez si eu de pe front...ca asa arata casa noastra momentan. De la o banala zugraveala in bucatarie s-a ajuns la zugravit si schimbat parchet in toata casa, ceea ce e complicat pt. ca la noi era vopsit cu var inainte si tre' spalati peretii. Deja m-am saturat de atata deranj si mizerie...

In alta ordine de idei, fie de la faptul ca am plecat si am lasat-o singura 2 sapt., fie de la deranjul din casa, fie de la vreun puseu, e fooarte dependenta de mine, se agata de mine tot timpul, nu mai sta cu nimeni si fuge prin casa urland dupa mine. Ma termina psihic!! E adevarat ca saraca doarme pe unde apuca in functie de unde se lucreaza, mananca tot pe fuga, nu mai are access in puncte cheie pt. ea, etc.

Abia astept sa se termine, sa ne reintram in normal! Va , fug la somn ca is obosita rau!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ruxuleeee, it's good to see you again!!!
Sunule, ! Vazut si eu pozicile voastre, Thea e o mega scumpa, iar voi niste oameni minunati inconjurati de alti oameni minunati! Si ia te rog nu-i mai zice dragei de Thea capusa, ca nu se potriveste nicicum, mai degraba zi-i ursulet koala!
Vazut noile poze cu printesele Ariadnei, Julia are asa o mutrita de poznasa!
Anka, deja noru-mea are maselute??? Felicitari!!!

Azi am cumparat pepene verde, ce i-a mai placut lui Nicholas!!! Voi le-ati dat pepenasilor pepene verde?
Mona, bafta la licenta! Si Irolf parca mai era cu licenta, nu? Si eu am licenta peste o saptamana si inca nu m-am apucat de invatat, zici ca acum clachez, pe ultima suta de metri. Fug sa vad ce mai apuc sa citesc in seara asta, ca imediat ma ia somnul, deja am inceput sa casc. Noapte buna tuturor!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Cu intarziere urez si eu la multi ani pepenasilor de 28 si 29
-Dilara Gabriela de MIKYCRIS
-Amalia Gabriela de irinuca_81
-Timeea Cristina de Kimmy
-Denisa Ioana de a.cicel
-Alexandru de amalia Si pentru astazi LA MULTI ANI IRINUCA_81 SA FII FERICITA SI TOT CE ITI DORESTI

Citesc din urma si revin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput