Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)
Raspunsuri - Pagina 3
AnnaBaby spune:
Irinuca LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa te bucuri de minunea care creste sub ochii tai! 

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
M&M spune:
eu am scos masa de fructe de la ora 10.00, de ffapt Mihaita singur a scos-o..asa ca la ora 10-11 ii dau mancarica , la 14.00-15.oo iaurt, iar la 18.00 -19.oo iar mancarica ( ii gatesc separat cate 2 -3 feluri de mancare,,,acum are mancarica de fasole pastai cu usturoi, dovlecel si ousor si orez cu carnita, ,morcov, dovlecel, ardei...) Fructele i le dau intre mese...
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
maitreyi spune:
la multi ani irinuca 
fetele multumesc de raspunsuri
laptele de dimineata nici eu nu vreau sa i-l scot pt ca oricum nu mananca alt lapte in afara de biberonul de seara. azi dimineata insa i-am dat o felie de paine cu unt taiata cubulete - i-a placut asa de mult incat isi baga si cate 5-6 cubulete odata
, 1 galbenus cu vreo 2-3 cm de albus, si 80 g cereale. parca mai suna a mic dejun
. pranzul ramane la fel ca e ok, masa de fructe mie mi se pare nitel cam usurica...adica mananca 200 g fructe da' e de ajuns asa goale? nu mananca branza asa ca nu i le pot combina decat cu biscuiti...aseara i-am facut gris cu lapte, un cubulet de unt, un fir de zahar vanilat si un mar. a iesit super...din punctul meu de vedere pt ca baby isi scotea din gura cu amandoua mainile si daca ar fi avut si o carpa cred ca s-ar fi sters si pe limba
am sa ii fac o budinca, un chec, ceva ca sa ii dau seara cu iaurt.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Parca Ooka zicea de ulei de rapita. Sa vedem de unde lua ea.
Ella - chiar ma intrebam ce ati facut, cum ati ajuns in Italia, ca era bolnavior puiul.
Cu intorsul, ce sa zic, bafta maxima sa luati decizia cea mai buna pentru voi!
ankalaura spune:
Si eu zic ca e monoton. Tot iaurt si fructe si cereale...
Dar parca as mai lasa-o.
Asta a mea nici nu mananca bucatele. Hai ca o cireasa o mai mesteca. Sau un biscuit. Dar macare nu.
Nu imi vine sa ii bag sandvisuri sau checuri... Parca imi vine sa las pe mai incolo aportul de zahar, fie el si controlat.
Ii pun o lingurita de smantana in mancare, dar nu imi vine sa ii dau paine cu smantana la micul dejun. Am si eu piticii mei.
Deja ma stresez ca nu prea am ce sa ii dau Elizei. Branzica manaca, si mai mananca si cremvusti. Dar cremvustii sunt niste mizerii... Branza topita la fel... Chiar nu prea ai ce sa dai copilului. Ea mananca cereale cu lapte, dar parca si sa ii dau zi de zi cereale cu lapte... Mai mananca un ousor...
Asa ca macar pe Erika sa o mai las... Ce sa ii dau? Cremvusti?
Dulceata? Eu una nu suport dulceata, si de fapt orice chestie cu aport de asta mie la suta de zahar...
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI IRINUCA!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIE!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
ooka spune:
Salu
Cristina mananca ca porcu' nu arata ca un porc, e o lesinatura ambulanta, de fapt pe cit mananca pe atat pune pe ea, mananca foarte putin si foarte selectiv. Nu prea poti sa o pacalesti cu nimic. E un pic mai usoara cu vreo 50g decit Mihaita al tau. Insa eu sunt multumita, ca la cit mananca ar fi si culmea sa se ingrase.
Ulei de rapita bio si imbogatit parca cu omega 3, da s'ar putea sa ma insel, au in Dm. Am luat si eu, are gust de semninte si e misto cind faci paine cu el ca o coloreaza frumos in galben.
Porcoshenia iar n'a vrut sa bage la ghiozdana, daca nu m'a timpit, nu vrea fructe, de fapt nu vrea caise ca asta i'am oferit azi, se uita cu suspiciune la vasul din care mananca si intoarce botu' cu dintii inclestati ca in sfarsit le'a dat o trebuinta, nu sa mestece ci sa faca porti la gura. Aia e, cred ca nici eu nu mai am rabdare sa stau s'o incint cu feluri noi.
mami de Sofi
dia_filipas spune:
Mancare eu la Miruna am inceput sa-i dau tocanita de pui cu mamaliga...de fapt ea a vrut, i-a mancat mancarea lui maica-mea, mama ce i-a placut! Ii mai dau seara paine cu unt si cascaval ras, mananca cate o felie destul de mare, musca din ea, cu tot cu coaja. Fructele, doar intregi, eu le tin si ea musca din ele (in special piersica si banana), dimineata, din cauza renovarilor, ii fac cereale, ca nu prea pot sa-i gatesc mare lucru. La amiaza mananaca legume cu carne, supa de taietei sau galuste, omleta cu cascaval si branza calcica amestecata cu carne de pui si dovlecel fierte, si alte asemenea. La gustare mananca iaurt, branzoaica, corn simplu, pufuleti, a mancat si pandispan cu visine.
Intrebare ca tot zise Anka de mezeluri: ce fel de sunca sau mezeluri as putea sa-i dau, in afara de cremvusti, parizer si salam??? Exista ceva cat mai sanatos si mai aproape de carnea "naturala" ca sa-i zic asa?
dia_filipas spune:
MAI ENERVEAZA PE CINEVA RECLAMA LA QUELLE???
Ma scoate din minti, la fiecare miscare pac apare!!!!
ella81it spune:
ANKA isi revenise Alex cu vreo 2 zile inainte sa plecam.Adica nu mai facea febra si diaree,oricum nu am descoperit cauza.
Cu plecare nu stiu ce sa zic pe de o parte sunt bucuroasa,in Italia e alt nivel de viata ,dar o sa-mi lipseasca mult familia mea.Cu Alex nu o sa ma ajute nimeni ,o sa-l duc la cresa.Eu trebuie sa incep
munca in septembrie
Avem o propunere interesanta si nu stim ce sa facem. Nici sa raman toata viata in Italia nu imi doresc dar nici in tara nu am multe posibilitati.Avem 2 luni sa ne decidem
Programul de masa a lui Alex e urmatorul...dimineata prima ora lapte de mamica
,10-11 fructe cu biscuite sau cereale,13-14 legume cu carne,16 iaurt,18-19 legume cu branza sau banana cu branza,si inainte de culcare iar tzatzi!
Mai sunt mamici care inca alapteaza?
Daca da cat timp mai continuati,Alex are 1 an si nu stiu daca sa continui sau nu?
M-am intins cat o zi de post![]()
Sunt la magazin si altceva mai bun nu am de facut![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex