Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Gini, ai incurcat sarbatoritii , Aida si Luca sunt pe 3 iulie, azi, 2 iulie e ziua Irinei Paula de Gabriela.
LA MULTI ANI!!! Irina Paula, sa cresti mare si sanatoasa, sa le aduci multe bucurii parintilor si sa aveti o viata imbelsugata!!!

Yael, Gummy Bear Song e scaparea mea cand il schimb pe Nicholas de scutec, altfel nu-i mai fac fata titirezului, dar cantecelul asta are efect de fiecare data.
Gata, acum chiar ca plec la culcare!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Da, mai atb-ule, sa-mi fie rusine.

La multi ani, Irina Paula!

Se vede ca eram obosita sau oi fi baut cam mult. O sarisem taman pe Irina. Dar uite cum stateam in pat si ma gandeam la o alta Irina, m-am amintit de Irina de la Constanta si am venit sa modific repede, dar mi-ai luat-o inainte. Emotiile sunt de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Erika Stefania
Ana Irina
Irina Paula
sa cresteti mari, istete si frumoase

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irina paula

sa cresti mare si sanatoasa! La multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie, puiule!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

LA MULTI ANI Irina Paula!!!
Sa cresti mare sanatoasa ca frumoasa esti! Gabitz sa-ti traiasca fetitzul, felicitari, mamico!!!!!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

IRINA PAULA

SA fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in asta lume!!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Am citit pe sarite din urma...

Bai, m-ati facut sa rad de una singura asa, in fata comp, Sun si Anka...Da!!..Cred ca e ceva in atmosfera..

MAda, felicitari pt primii pasi ai Juliei...

Gini, important e prezentul ..ce a fost nu mai conteaza, zic eu, O aveti pe Irinuca sanatoasa, fericita ,care va lumineaza fiecare zi.. SA petreceti frumos !!

Carmenela, si eu sunt pt pozele pe hartie , desi , si pe cele digitale le-am sortat pe evenimente, pe date si le-am copiat pe dvd-uri ) . Deocamdata nu i-am facut decat un album lui Mihaita fiindca are atatea poze si le-am pus in ordine cronologica..

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Pe mine ma tot chinuie o viroza nasoala de vreo 2 zile...sper sa nu reusesc sa i-o transmit si lui Mihaita..

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut bostana!

ne primiti inapoi?

noi am fost intr-o mini vacanta la munte si l-am sarbatorit pe tati. a fost tare fain si am prins vreme frumoasa. a inceput sa ploua exact cand am urcat in masina sa venim acasa Doar ca Sofi a fost cam nemultumita de aceasta vacanta. fiind obisnuita sa fie in centrul atentiei , acum i s-a parut ciudat ca era tati centrul atentiei....

imi cer scuze din nou ca am intarziat cu urarile de LMA

La multi ani!!!!!
Andrei de ali
Andrei de Dianami
Victor Andrei de Roxana01
Anna Alicia de Sibylle
Cezar George de ralirali
David Andrei de lcazangiu
David Andrei de rontzy
David Gabriel de flo1980
Maya Andreea de mcoca
Anthony de Biribu
Dilara Gabriela de MIKYCRIS
Amalia Gabriela de irinuca_81
Timeea Cristina de Kimmy
Denisa Ioana de a.cicel
Alexandru de amalia1
Erika Stefania de ankalaura
Ana Irina de Gini75

Irina Paula de Gabriela82

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IRINA PAULA

Eu sunt varza cu nervii, copilul meu mai nou se scoala de cel putin 10 ori pe noapte!!! Nu mai pot, vreau si eu sa dorm, dar nu asa, ca exceptie, o data pe luna cand imi face un favor sotul ca vede ca sunt terminata fizic si psihic, vreau sa dorm ca regula... Si vreau si eu macar o zi fara nicio responsabilitate, o zi in care sa stau cu burta la soare sau cu ochii in televizor si sa n-am niciun gand, nici macar ce o sa mananc la masa urmatoare, ca m-am saturat sa planific totul, sa ma gandesc la totul, sa decid totul

Asa, m-am descarcat putin. Si pentru ca maine mergem in Maramures o saptamana, sambata la o nunta in Baia Mare si in rest ne preumblam (iar in optimismul meu debordant de acum sunt convinsa ca va iesi un haos total, Luca va urla tot drumul si noi vom fi cu nervii pe bigudiuri), as vrea sa urez de pe acum la multi ani pepenasilor si mamicilor care se sarbatoresc saptamana viitoare:

LUCA DE MAP
AIDA DE DIDI
RALU DE TECKY
AMIRA DE MADA UK
NANCY DE BOTI
MENA DE MARIANA
NICHOLAS DE MORCOVEATZA
ILINCA DE IOANA
LUCIAN DE MADINA
SARA-MARIA DE CAMI
VLADUT DE ILEANNA
XENIA DE GALLYB
KARINA DE TIBERICA
CONSTANTIN DE DANABB1
RAZVAN MIHAI DE MONYSORESCU

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!

LAREMI
CAPRIOARA
BOBITAMICA
Sa aveti parte de iubire, fericire, impliniri si sa va bucurati mereu de familiile voastre!!!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput