Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ioooi, cum am putut uita!

Julia felicitari pt. primii pasi!!

Anka e de rasu' plansu' ce povestesti tu acolo! Gizzzz!!!

Si noua ne ies premolarii de jos, doi deodata, as usual! Eu am citit ca asa e normal, sa iasa premolarii primiii, si pe undeva e logic (according to me) pt. ca momentan ei au mai mare nevoie de masele sa mestece decat de canini sa rupa, avand in vedere ce mananca deocamdata...zic si eu...

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

buna seara fetele vesele,
iaca si fiica ratacitoare acilea...
La multi ani tuturor pepenasilor care au avut zile de nastere si milioane de scuze ca io nu mai activez prea mult...dar asta nu e chiar o surpriza pentru voi...nu?
Am o intrebare si o rugaminte la voi, am sa va intreb pana capat cat mai multe opinii in legatura cu un subiect.... fac un fel de....studiu de piatza...desi as face mai curand un studiu de pizza..
As vrea sa creez un album pentru fotografii pentru bebeii nostri...unul mai special... Ma interesaza sa imi raspundeti la cateva intrebari, pliiiiiiiiiiiizzzzzzzz
1. Cate albume de fotografii aveti in casa.
2. Mai sunteti interesate de fotografii pe hartie, sau va axati numai pe cele digitale?
3.Ce fel de album v-ar placea mai mult? Unul pe teme in viata bebelului, sau unul cronologic?
4. Cum sortati fotografiile in albume de obicei? Dupa varsta, dupa intamplari, dupa sarbatori (fotografiile de craciun separate de cele de pasti, samd)
5. Scrieti pe spatele fotografiilor ceva?
6.V-ar placea sa fie intr-un album o zona in care s ava scrieti cateva ganduri, in loc sa le scrieti pe spatele fotografiilor?
7.Va plac albumele diferite pentru baietei fata de fetite?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'
cam atat....sper ca nu v-am plictisit...(prea tare)...daca imi iese ce vreau sa fac....o sa aveti albume super frumoase....pentru bebei...
Va pup si va multumesc mult de tot pentru rabdare...
PS Irlandezia, astept sa imi raspunzi prima, ca esti online!
Ancalaura, sa iti traiasca gaza si sa va bucurati de amandoua. Si...dupa cum ti-am scris...sa va carati odata in tzari straine..
sormia...viu cu Don la tzara fata, ca ne mananca lupii pe acolo numa noi doo... Macar sa il manance pe el primu'..OK?

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare.In sfarsit am terminat si eu cu compoturile, e o sauna in bucatarieeeee!Si cum apa calda nu avem am facut si dus cu apa rece, ca apa lipsea sa mai incalzesc la ora asta
DIARUX, si noi vom merge cu alexandra la un botez.Strategia noastra, vom dansa cu ea in brate(ii place taaaare mult), sau de mana daca merge pana atunci, ca-i mai spre toamna, pana oboseste si cade lata.Luam si carutul cu noi si somn de voie.Daca nu ne iese pasenta plecam acasa si gata.
BIRIBU, ce dulce a fost Ana,cred ca erai topita!
KAMELYA, felicitari pentru reusita operatiei si pentru progresele Dariei
RALU, ce tare e Miruna, pacat ca n-ai reusit sa-i faci o poza picata in cos.
TEKY, spor la pregatiri!
DARA, multa sanatate Denisei si concediu placut
ANKUTA_1982 , bine ai revenit, bafta la licenta
SUN, sa-ti fie rusine ca dupa ce ca mananci si atatea bunatati, mai esti si enervant de slaba Astept cu nerabdare mesajul ala luuung cu bunatatile de retete
ANKALAURA, ce tampiti astia de la Kaufland, numai la noi se putea intampla asa cevaIar cu liftul tare sunt si curioasa ce zice legislatia ca am si eu in vecin care intra in lift tragand mahoarca de-aia ieftina.
ARIADNA, felicitari pentru primii pasi ai Juliei
MAITREY, nastere usoara i un bebelus mancacios si necolicios verisoarei

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

CARMENELA, bine ai revenit, ce mai face micuta regina?
Sa o luam metodic:
1.Am cel putin 30 de albume cu fotografii
2.Din punctul meu de vedere, fotografiile pe hartie sunt cele mai sfinte, cele digitale ,in timp nu se stie ce soarta vor avea,cele pe hartie se mentin multi ani
3.Ambele variante
4.Eu le sortez si dupa varsta si dupa eveniment.Spre exemplu "primul zambet la trei luni", la tara la bunici la 7 luni" etc
5.Din pacate nu, dar acum daca stau si ma gandesc mai bine cred ca ar trebui sa o fac
6.Da , ar fi super, eu am cateva albume speciale ptr bebe care au astfel de spatiu si scriu acolo evenimentul si varsta la care a fost facuta poza.
7.Desigur, dar nu tin neaparat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmenela
PS Irlandezia, astept sa imi raspunzi prima, ca esti online!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Na ca i-am luat-o inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Hai sa-i raspund pana nu trimite pachet cu bomba Pana amu' m-o tinut di vorba

1. Am 4 albume, 3 ale Soniei, 1 al Juliei, care tre' completat (si mai trebe sa mai cumpar inca vreo 3 ) si scris...si mai am de printat cam vreo 1000 de poze...
2. Mie imi plac tot pe hartie, dar nici cele digitale nu-s rele
3. Pe tema
4. Ordine cronologica
5. Nu, eu am albume la care pot scrie alaturat de poza explicatiuni si numai asa cumpar.
6.Eu doar pe acelea le cumpar pen'ca alea imi plac
7. Io am fete, io need pink (glumesc!!)

Happy?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ai de mine cata tantaloaiaca pot fi!!! E trecut de ora 12 si io nu i-am urat nurorii mele dragi... Cuscraaaa , ma fac mica de tot sa nu ma vezi, da' de-acolo din colt iau megafonul si-i strig nurorii LA MULTI ANI!!!! Erika sa-ti dea DD multa sanatate, sa ai o viata fericita si sa fii inconjurata intotdeauna de cei dragi! Pupa Nicholas fata!!!
Si mare dreptate au fetele care te apostrofeaza pe-aici ca tu de ziua fetii te-ocupi de scandaluri! Lasa cuscra draga ca oricum pleci, nu te mai consuma atata! Nu ca n-as fi io curioasa ce-ai rezolvat cu primaria... ca demult voiam si io sa scriu cu markeru' pe lift "nu mai fumati in lift, nu mai trantiti usa!!!!" Credeam ca numa' io am parte de vecini din astia...
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! Irina, sa cresti mare si sanatoasa, sa iti dea DD multa fericire si iubire!!! Foarte frumos a scris Sun despre ce s-a intamplat pe 1 iulie 2008.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci iar n-am apucat sa citesc. Da' recuperez maine.
Nu ma intrebati inca de lift, ca am lasat e-audienta pe net, astept raspunsul. N-am sunat ca tot sunau telefoanele mele si am zis ca nu am timp de primarie. Acuma,,... eu cre' ca ei habar n-au. Poate se vor interesa inainte. Dar eu tot pun afis, daca imi dau vreun raspuns neclar sa zicem. Si scriu in afis "conform legii nr 1254 / 1996 modificata prin HG 2987 / 2003 consumul de tigarete in casa liftului in mers sau stationare se pedepseste cu amenda de la 500 lei la 1500 lei" Sigur, intai voi cauta numerele astea, sa fiu sigura ca nu exista.
Si pun un afis pe oglinda, ca sa se vada. Plastifiat.

Acuma, in primu' si primu' rand imi cer eu scuze ca nu am reusit azi sa spun tizei noastre de aniversare LA MULTI ANI, asa dar
IRINUCA, sa fii sanatoasa fetita frumoasa, si cuminte, si desteapta, si sa asculti pe mami si pe tati si sa le aduci numai A+ acasa!
La multi ani!!

Tot in primu rand tre sa va multumesc voua ca tare mi-ati mai ocupat ziua astfel incat m-a apucat ora asta cu multumirile! Acuma sa ma scuzati ca v-am mai lasat vorbind la soare singure si eu nu eram in zona, da' na, ma iertati voi....

Acuma, in al doilea rand va zic ca fie-mea a simtit ea azi ceva... Ori s-a gandit ea "frate... anu' trecut pe vremea asta m-a expulzat. Daca se face anual chestia asta? Cine stie unde pot sa ajung de data asta?" Asa ca s-a tinut bine bine bine de tot de mine toata ziua, cu amandoua mainile.

Am imbracat-o frumos si aniversar, am fugit sa cumparam pampersi, a adormit in carut, si am lasat-o parcata la cuier, si hop sa iau aparatu' foto sa o trag in poza, si cand colo, bateriile goale (deci FLO, na ca si eu am problema ta!) asa ca nu am apucat sa o pozez daca puteti crede!!!

Dar cum tortul nu e gata, facem maine aniversare reloaded, na, si incarc acumulatorii in noaptea asta...

Eu nu vroiam sa fac tort acuma, din mai multe motive: m-am ingrasat in kil. De la aer, va zic. Barbatu-miu nu mananca dulce. Musafiri n-avem. V-am zis eu, toti sunt in alte tari, ba in concediu ba emigrati de-a gata. In plus, v-am mai zis si asta. La al doilea esti mai nesimtit asa... Cu unele exceptii. Eu nu sunt una. O exceptie zic. Asa ca nici nu i-am cantat multi ani. I-am cantat ceva, dar nu m-a bagat in seama, ori eu ma asteptam sa bata din pamne sau baremi sa fluiere in tandem cu mine, ori ea nimic. Iar barbatu-miu, nici o speranta, ca oricum a venit tarziu de la birou.

Ei, si pentru ca m-au barait unele la cap ca nu se poate domne asa ceva sa nu fac tort la fata, na ca m-am apucat de tort. L-am pozat in etape dar il decorez maine, si am facut cu ananas si zmeura, crema de vanilie (de aia de cremsnit sau de eclere cu vanilie daca vreti...) si nu m-am decis pe scafarlie ce sa ii pun. Sa ii pun tot fructe si o pojghita de gelatina? Sau frisca. Cred ca frisca si fructe. Maine il finisam, imbracam fata, ne dregem vocea, si petrecem. Noi doua. Sau mai pe seara in 3
Daca e bun tortul, pun si o poza cu rezultatul final.

Maimutica asta nu m-a lasat deloc in pace. Abia astept sa vina eliza ca nu mai pot nene, am obosit.
Deci Moni, eu as zice ca te scoti daca mai faci unu. Nu chiar acuma, sa mai creasca asta mic. Il educi din timp. Si sa vezi, creste el copilul mic! Eu stau pe canapea si Eliza face entertainment frate. Pai cand asta mica nu mergea in picioare crezi ca ma durea spatele? Pai nu ma durea. Ca o manevra Eliza. Ma durea spatele cand o duceam in brate, si ma mai doare acum!
Deci o vreau pe Eliza inapoi si repede!

Carmen - am vazut intrebarile. Deci acuma faci cum vrei, ca esti la primu. La al doilea o sa zici ca e prea multa maculatura nene, si ori iti iei rama digitala, ori nu mai iei nimic. Sau chiar nici poze nu mai faci, ca oricum nu ai cand sa te uiti la ele. Si o sa zici. Cand le faceam pe hartie eram mai selectiva. Putine si le priveam. Acuma, sute, si nu am cand sa ma uit. Iti pove maine, ca acuma pic din scaunul asta.

Tot maine coloresc si eu frumu mesajul asta
Acuma nu mai vad tastele nene

Ma duc la nani. Nu mai fac dus. Mi-e somn. Ma duc sa ma culc jegoasa Nu miros chiar mult.

Aaaa, si da, aveti dreptate, da' la faza cu pozele e lenea si faptul ca pozele sunt pe ala mare si eu stau pe asta micu, da' maine poate reusesc sa pun macar vreo doua sa vedeti ce freza de Beethoven are asta a mea.

Pup acuma si ma duc la nani. Opaaa e ora 1! Incep filmele deochiate! Aaa nuuuum inchid si plec jegoasa in pat! Altfel nu mai garantez nene...

Aaaaa si faza zilei. Ma suna BUJO azi. Eu pic pe spate, va dati seama. Ea zice - auzi, vroiam sa te intreb, cum speli tu husa de la carut? Fata demontase husa, desurubase totul, si se pregatea sa o bage la masina. Eu, informata si amabila, ii povestesc cu ce curat eu carutul, ca doar nu o sa scot suruburile. Ea zice ia uite ca asa ma gandisem, ei si tot asa am tinut-o vreo un sfert de ceas. Ea era preocupata de carut.
Acuma eu m-am distrat maxim va dati seama, dar na, ea saraca, abia iesita de la perfuzare, cu figurici inca la papatul Filipocului, probabil obosita si bulversata, avea si ea un of, sa curete husa la carut, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!

Va multumesc atat pentru urarile de azi, cat si pentru ca m-ati sustinut acum un an in momente grele! Anul trecut, cu o zi inainte sa nasc, o ecografie facuta de un renumit doctor dadea un verdict: microcefalie. Irinucului meu nu i s-a dat la ecografie nici o sansa de a fi un copil normal. Acea zi a fost cosmarul vietii mele. Sunt convinsa ca de asta am si nascut mai devreme. Cum am ajuns sa nasc cu un medic pe care nu-l mai vazusem niciodata? Pentru ca medicul care ma urmarise toata sarcina la Euroclinic (unde trebuia sa nasc) mi-a sugerat ca pentru un copil cu risc, asa cum era fetita mea, e cel mai bine sa nasc la Polizu, urmand sa vorbeasca el acolo cu un medic. Numai ca n-a mai apucat sa faca acest lucru. A doua zi am fost dimineata la spital la injectie (ce antibiotice dureroase faceam!) si cand am coborat din taxi, gata, mi s-a rupt apa. Numai ca doctorul meu nu raspundea la telefon, sotul meu era la servici la vreo ora distanta. Asa stateam eu si nu stiam unde o sa nasc si cu cine. La Euroclinic nu puteam sa ma duc, nici nu stiu daca ma primeau cu un copil cu risc, iar la Polizu nu stiam pe nimeni. Ma credeti ca atunci cand am plecat de-acasa nu stiam unde ma duc, i-am zis sotului s-o ia pe Stefan cel Mare si vedem la ce spital ne oprim. Daca nu era Sun nu stiu ce faceam. N-o s-o uit niciodata cum m-a asteptat in curtea spitalului cu sotul ei. Pentru mine a fost un miracol, am ajuns la Polizu pe mana unui medic minunat. Si pentru ca totul se leaga, chiar atunci a intrat de garda un medic rezident neonatolog pe care-o cunostea o prietena si care m-a linistit un pic in legatura starea Irinei. In fine, dupa 10 zile de stat in spital, am ajuns acasa si s-au calmat lucrurile, mi-am dat seama ca Irinuca e perfect normala si ecografia aia a fost doar o eroare medicala care mie mi-a schimbat viata.
Nu pot uita nici cum Caprioara, cu burta la gura, a venit sa ma vada. Nici nu stia cum ma cheama ca sa intrebe de mine. A inceput sa-i explice unei asistente ca ne cunoastem de pe un forum, etc.
Gata, revin in prezent.
Am avut niste musafiri azi, iar maine seara plecam la Brasov s-o sarbatorim pe Irina. Bine, noi o tot sarbatorim de vreo saptamana, ea saraca nu prea stie ce i se intampla.

Anka, tu nu esti sanatoasa, pai asta faci tu de ziua fetei? Urari pentru Erika de la Bobitamica, nu are net sa scrie.
Yael, nici nu stii ce-ai nimerit-o cu melodia aia, e preferata Irinucului.

E trecut deja de 1 noaptea. La multi ani Irina Paula! Uff, initial sarisem fata, credeam ca suntem in 3.

Pupici
Revin saptamana viitoare cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ce-mi place atmosfera de pe-aici, asa da fetelor!!! Asa se tot merita sa stau pe net si sa ma fac ca uit de invatat!
Sunule, sa mor de ras cu "experientele" tale cotidiene, dar si cu greierele indopat de bunici. Mai zi, ca-mi place!
Ariadno, bravo pt. primii pasi ai Juliei! Ziceai ca esti in vacanta, acum ca a terminat Sonia gradinita? N-ai sa vezi tu vacanta de-acum...
Violeta, tu ai vreme de compoturi? Bravo tie! Sa ma anunti daca faci cumva zacusca... Aaaaa, ca mi-am adus aminte, Sunuleeeee, anu trecut ziceai ca ai zacusca de dat si... s-a evaporat zacusca. Fa bine si nu ma uita anul asta!
Ankutza_1982, bafta si tie sambata la licenta! Eu o am luni sau marti, inca nu stiu sigur.
Carmenela, studiu de pizza zici? Hai sa-ti spun si eu in mare: albume cu poze pe hartie am multe, vreo 25-30 de toate marimile, dar cu Nicholas am doar unul, poze puse in ordine cronologica, de la nastere pana la Craciun inclusiv, dupa ce termin cu licenta incep sa-i sortez cateva si pt. albumul nr.2 cu poze de la 6 luni pana la 1 an. Digitale am cu miile, dar alea pe hartie sunt de neinlocuit. De scris pe spate nu am scris niciodata, prefer albume care au spatiu de scris in dreptul pozei, sau daca nu, pun eu etichete mici intr-un colt, undeva, daca e cazul. Copertile de albume pt fetite nu prea merg la baietei, dar invers se mai poate, eu una, ca sa nu am totul pe albastru i-am luat album cu coperta verde, cu ursuleti, care merge oricum si la fetite. Cam atat. Pupici reginei!
May3, nastere usoara verisoarei!
As vrea sa scriu mai mult dar m-a luat o durere pe sub burta de nici nu mai pot sta bine pe scaun... Ne-auzim maine! Noapte buna!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput