Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ariadno hai ca ... ajung sa te banui de alte alea... vrei tziti de la profa, fato? hmmmmm

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu inca nu am noutati, va multumesc tare mult pt. felicitari si incurajari / Ecografie n-am facut inca, abia am ajuns la analize. Aseara am ajuns in garda la Municipal ca ma apucasera niste dureri care n-au cedat la No Spa. Asa ca am trecut pe Utrogestan. Am mari emotii...
As veni si eu la intalnire. Daca e in cursul saptamanii e ok oricand. Daca e in weekend, pe 11-12 avem aniversare (serbez ziua copiilor, vom avea 2 ture de musafiri), iar pe 18-19 suntem la Timisoara .

Diana 7+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Azi, 1 iulie, Julia s-a hotarat sa inceapa sa mearga!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buei Ankule, subscriu...esti cu tiglele cazute bre! De la furtuna, de la ce-o fi. Patrioata lu' mama, rauri-rauri o sa te boceasca poporu cand oi flutura bastista alba di pi hanri a lu' coanda! Ce faci bun de ziua lu' fiica'ta??? Si cand ne mai pui poze s-o videm? Lenesooooo (sau, ups, ca s-a intors profa si ma bate, lenes-oooo)!!!

Nevi asaaaaa. Ea de mana merge, are o viteza ca i se impleticesc picioarili, ca e obisnuita sa fie stapana pe ea. Dar singura nu are tupeu...adica se mai duce dar hmmm. Tot bobucshii aia si ea ii presteaza. Ma consolez ca-i fata bio di la tzara, si-i place tzarana!:) (desi parchetu si gresia din casa nu se incadreaza dar nah)

Moni razi tu razi de raul altuia, ntzzzzzzz:)). I-am lasat omului da' paru' din nas si nodul din gat, sigur nu le mai recupereaza:) Pai acum invat si despre fonduri fare, imm-uri, politici aplicate, kaka maka (si in final io tot umanista sunt:) )

Ralu asta e o poanta tare:)), o sa i-o spun maine la profu! Bai asa meserie i-ai gasit tu ma, Mirunicimii? La coltz sa te reculegi, asa cevaaaaa. (despre cum i-ai zis profei nu mai vorbesc, ca mi s-au pus ochii picior peste picior cand am citit)

Ziua mea plina de aventuri, care a mai continut si cu niste oaspeti nepoftiti care mi-au incurcat planurile, s-a incheiat frumoooos. Ne-am intalnit cu Aiduta si parintii ei. Fetelor, stiti cum e copila asta? Terapeutica de-a dreptul! E toata un zambet si-o vorba. Din pacate vremea nu ne-a fost favorabila (Didu, sper ca nu v-a prins ploaia prea tare; pe mine m-a certat D ca nu v-am oferit hanoracul nostru imprumut...)

Sa va zic, sa nu va zic? Ar trebui sa ma fac de ras forever si definitiv si si-asa sunt io trulililu, va stricati si bruma de parere buna ce-o mai aveati pt mine:). Hmmmmm...

Apropos de mancare, nu v-am povestit ce faza am patit cu T si soacra'mea si maica'mea (parca le luminase cineva). Erau la Tulcea amandoua si cum T a adormit la pranz, ele au lasat-o sa doarma asa lata si cand s-a trezit la ora 17 (dormea de la 12, mancase la 11) a ras (pentru ca i-au dat!!!) 2 borcanele, unul de 200 si unul de 250gr. M-am inverzit cand am venit si mi-au povestit...plus ca fi'mea arata ca un greiere, cu cracii luuungi si o megaaa burta! Ce le-am porciiiit, acu si pt o firimitura ma suna sa ma intrebe!(in putinele dati cand, la Tulcea fiind, si T dormind, o las in paza lor pt cateva ore)

Multe fete lipsesc de la apel

Pupinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Birule nu vreau tzatzaaaaa de la profa ca nu mai are

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Felicitari Juliaaaaaaa! No amu' sa te vaz Madalino

Sunule- nu ne mai tachina pe-aci. Zi-ne si cu parerea mai vedem noi. Acum am venit de la colt, sa stii si ai dreptate- va fi alegator sef de boabe de orez

Diana- sper sa fie totul in regula

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Erika Stefania
Ana Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ERIKA!!

LA MULTI ANI IRINA!!

SA VA LUMINEZE DUMENZEU VIATA SI SA VA DEA MULTA FERICIRE, SANATATE, MINTE SI NOROC!!!

Ce atmosfera faina e pe aici! Pacat ca eu tre' sa stau deoparte zilele astea, da' ce sa-i faci, terminam noi lucrarile si revin in forta!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

'na seara

multi ani fericiti, frumosi si sanatosi erika si irina!

fetili, fetiliiiii!!! sotia lu' var-miu pierde din dop dpn-ul ei e pe 2 iulie...super tare frate! poate maine is in sala sa il primim frumos pe caisel

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun m-am tavalit de ras cu ziua ta incununata de "succesuri"! Pliiizzz, eu astept cu nerabdare retelele de papa pentru T., ca suna tare bine ce ai scris mai devreme!! Daca le scrii, le pun pe mailul comun pt. toata lumea.

Didi foarte simpatic filmuletul! Sincer, o fi de la hormoni, da' eu am bocit o lecuta la sfarsit...tare sensibiloasa mai is de cand a aparut Miruna, plang si la reclama de la orange, cu aia de se dau la o parte, sa-i faca loc langa fata, baiatului ce statea in picioare

Mai3 nastere usoara verisoarei!!

Ca si anul trecut, Ruxi eu vreau perle de la bac!!!

MULTA BAFTA FETELOR CU EXAMENE SAU LICENTA!! SA TRECETI CU BINE DE ELE!!

pepenimea! Fug la spalat de biberoane! O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput