Help ! Locatie frumoasa maxim 3 ore din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Noi am decis sa mergem si anul asta tot la Govora. Se detaseaza net in ccp locul de balaceala, adica, strandul cu apa iodata. O sa stam, ca si anul trecut, la Hotel Oltenia si mancam la Hotel Parc. Hotel Oltenia are si piscina exterioara foarte misto. Trebuie sa gasim noutati de explorat prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

danielatt, Govora este mica; contine un singur parc in care exista un loc de joaca alcatuit din 2 leagane, un balansoar, un tobogan si ceva pietris...dar sunt copaci multi, umbra, racoare si conform cartilor este aerul cel mai ionizat din tara! eu nu simt vreo diferenta la respirat asa ca nu stiu daca ionii astia s-or fi epuizat in ultima vreme sau sunt discreti.

strandul este in partea opusa parcului...sunt si niste casute pe care le inchiriaza lumea...e aglomeratie sambata si duminica; strandul e cu ape cu sulf (corectati-ma), apa arata ca si cum ar fi ruginita dar cica e foarte buna. exista si sectiune pentru copii mici unde se balacesc, e nisip si se poate juca pe acolo, sunt umbrele, restaurant, inghetata, porumb fiert. vis-a-vis de strand sunt terenurile de tenis

e la 17km de Valcea si cum intri in Valcea e un mall cu un loc de joaca f frumos pentru copii mici; tot langa Mall (mai in stanga la vreo 300m) e un parc mare, cu un lac, cu multe locuri de joaca pentru copii.

in govora mai e o cofetarie - tocmai au renovat-o si au mutat-o pe celalalt trotuar si mai poti sta acolo la o cafea in timp ce bebe se joaca pe langa tine (fara sa traga de perdele, care sunt fascinante pentru copii, dar vor veni sa te roage sa nu mai traga de ele...oricum foarte amabile doamnele de acolo)

este hotelul oltenia de care spune geniest si care are o pisina cool dar e pentru copii mai mari sau pentru copii curajosi (nu ca ai mei, care trebuie sa simta pamanat sub picioare)

e o strada in panta cu magazinase cu tot felul de chinezarii, astfel incat ne intoarcem cu 5 tipuri de telefoane mobile acasa, cu 2 perechi noi de sandalute, cu mingi de mai multe marimi, etc...ca doar trecem pe langa ele si nu se poate sa le lasam asa

daca esti cu masina in apropiere, adica distanta de o excursie placuta, fara sa se plictiseasca bebe avem: Horezu (cu o manastire exceptionala, si cu magazinele cu ceramica), Manastirea Dintr-un lemn, Manastirea Surpatele, Tg Jiu (sunt 90km, dar se fac repede si poti sa-l admiri pe Brancusi si sa te opresti la locul de joaca din parcul de acolo, pana cand i se face somn celui mic, si atunci sa te intorci), Polovraci, mai e si o rezervatie naturala unde nu am fost. Este o zona care mie imi place si inca nu am explorat-o cum trebuie pentru ca noi avem 2 copii mici si nu au rabdare in masina, deci mereu facem excursii scurte. noi stam la cineva exact langa parcul despre care-ti spuneam, avem un apartament cu iesire directa din balcon in curte cu leagan, flori, foisor pentru luat masa si instalam si o piscina mica pentru balaceala. Timpul trece repede acolo.

geniest, distractie placuta! noi ramanem la Sarata de data asta si sper sa nu ne razgandim.

Mergi la inceput

Multumesc frumos ! La fel si voua ! Sa ne spui despre Sarata mai multe. Ma intereseaza chiar comparatie intre Sarata si Govora.

Aaaa....despre aerul din Govora....stii ce am remarcat intr-un an ? Avea vreo 2 ani copilu' si am ajuns acolo cu nasucul infundat si muci....ei bine, dupa 2-3 zile i s-a desfundat nasul si a fost totul ok. Eu am pus asta pe seama aerului ca alta explicatie nu gasesc, avand in vedere ca noi suntem veterani cu nasul infundat si raceli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am fost si nou weekendul trecut la Sarata. A fost super ok. Oara apa de la strand asa tb sa arate, era cam tulbure. Verdeata multa
Se mananca ff ieftin acolo. Noi ne am intors in aceasi zi.
Distractie placuta

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

plec mai devreme...am schimbat si pensiunea...am gasit una mai buna, la acelasi pret...

laureta, e aglomeratie in weekend?

noi vom incerca sa facem diferite trasee din 2 in 2 zile, si-n rest odihna si relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Este aglomerat dar nu excesiv, adica am vazut si mai rau

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

Multumesc mult Ymca, te mai rog ceva, pentru ca pe net nu am gasit: exista ceva pensiuni? Hotelul nu ma incanta de nici un fel.

Mergi la inceput

Sigur ca exista. Noi am stat acum cativa ani la pensiunea MARA chiar in centrul statiunii. Au si site.
A fost ok, insa prefer hotelul, pentru faptul ca ma simt mai anonima...nu stiu sa explic....
Ce nu-mi place la pensiuni e ca de multe ori dupa ce platesti cazarea descoperi tot felul de chestii mai putin placute. Patul are un defect, in baie nu miroase tocmai ok.... proprietarii au un ditamai cainele care sta slobod peste tot si cand vii seara la pensiune latra de zici ca te mananca....asta din ce-mi amintesc acum de la pensiunea Mara...gratarul din curte e tot timpul ocupat de altii....

Daca vrei Govora de 3 stele atunci incearca hotelul Belvedere...este superb.

Mergi la inceput

mie imi place undeva unde sa am curte si dimineata, daca am chef, sa le dau afara pe gazon (pe fete) doar cu scutecul pe ele...si eu sa-mi beau cafea in balansoar...well, nu se intampla asa decat in 1%din cazuri, dar de-aia aleg pensiuni.

si totusi, in cazul govora eu stau in apartamentul cu curte descris mai sus. in afara de pensiunea mara mai exista: pensiunea lili (curte mica si f scumpa pentru ce ofera - doar am vizitat-o), o vila frumoasa (din poze) de-a unei forumiste, un apartament de inchiriat langa strand, hotel belvedere cu vedere panoramica unde noi mai mergem sa luam masa (dar e cam scump), pensiunea casa gorjeana (pe care n-am vazut-o niciodata).

si sunt puse afise cu oferim cazare in fata mai multor case din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Ymca, cand pleci si unde stai?

Mergi la inceput