Help ! Locatie frumoasa maxim 3 ore din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

geniest, o descoperire de ultima ora. Sarata Monteoru. In buzau, 120km pana acolo, drum bun pana la Buzau, de acolo n-am idee. Deci respect criteriul drumului si timpului.

E strand cu ape nu stiu de care - din poze pare animat.

Cred ca voi da telefoane la 2-3 pensiuni si la final de iulie face testul.

daca vrei, te tin la curent.

Multumesc mult pentru atentionarile cu Dambovicioara.

Daca sunt chestii nasoale la Sarata, va rog sa-mi taiati elanul ca de nu, eu maine plec acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, sigur, multumesc mult. Astept impresii. O sa mai sap si eu sa vad ce aflu despre Sarata Monteoru.

g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

sarata monteoru vroiam si eu sa recomand
am fost acum 2 ani
drum bun, cel putin nu mai rau decat in alte zone (vorbesc de partea dupa ce parasesti DJ)
strandul este cu ape terapeutice (sarata si plina de alte saruri, chiar si metale zic eu, pt ca are un aspect unic, cumva gelatinoasa)
am fost cazati la hotel (monteoru parca ii zicea) si am fost super-multumiti. era curat, am avut un apartament (desi am platit camera dubla): aveam o camera cu 2 paturi, 1 camera cu pat single, baie si balcon; in camera cu 2 paturi, am lipit cele 2 fotolii pe care a dormit piticul, asa ca fiecare a avut patul sau.
hotelul era mai degraba ocupat cu familii la tratament, insa era liniste, aer curat, seara o muzica super in surdina, de calitate...
masa pe terasa hotelului, gustos si curat.

de vizitat ai in zona multe, daca e dai tu cautare de obiective, noi am fost doar la vulcanii noroiosi si focurile vii (http://zdaf.ro/destinatii-de-vacanta-vulcanii-noroiosi-si-focurile-vii.html), dar mai sunt destule, printre care si drumul vinului (http://www.totcedoresti.ro/anunt-4499_drumul_vinului_si_valea_prahovei_valea_c.html)

Mergi la inceput

... si, bineinteles, va invit in zona pitesti - curtea de arges - vidraru - bradet - campulung muscel - voina/ batrana

cazari gasesti destul de usor, sunt si pensiuni si hoteluri (nu schiar de lux... dar sunt si d-alea )

de la curtea de arges spre vidraru este drum de munte, daca spui ca are copilul rau de masina nu e ok. puteti totusi merge pana jos la capataneni, unde incepe transfagarasanul: este cetatea poienari, e ceva de urcat (pe jos) dar merita... pesisajul e superb, cetatea e .... infiorator de frumoasa!
sunt si ceva pensiuni unde am auzit numai de bine despre gazde, cazare si masa.

pe drumul curtea de arges - campulung sunt iarasi zone superbe si peisaje deosebite, zona valea iasului...

voina/ batrana sunt deja spre munte, dar ma tem ca drum,ul nu e tocmai bun, insa merita sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

multumesc mult anamaria, atat pentru informatia cu Sarata (am vorbit deja la o pensiune si peste 2 zile voi avea confirmarea rezervarii), cat si pentru informatiile despre Curta de Arges...eu spuneam intr-o postare anterioara ca este o zona pe care o explorez virtual de ceva vreme...am fost cand eram mica acolo, am vazut anul trecut o pensiune superba, cu piscina si tot ce trebuie...dar mereu am schimbat planurile in ultimul moment. acum suntem insa intr-o perioada in care suntem dispusi sa incercam zone noi, asa ca dupa Sarata si mare, va veni si ziua Argesului

Mergi la inceput

cu multa placere...

ma tot gandeam aseara ca TREBUIE sa stiu mai multe zone in apropiere pt recreere super de we

si mi-am amintit:

zona Comana (langa Giurgiu) - este o balta, arie naturala protejata, liniste, cazare la pensiuni rustice frumoase si mancare peste asteptari, plimbari cu biciclete (inchirieri), se poate pescui contra cost, sunt si ceva locuri de joaca pt copii.

baile Amara (in Ialomita) - strand cu apa sarata, plaja OK, insa ai mari probleme daca vrei restaurant si nu este week-end (cel putin asa era acum 2 ani cand am fost noi; am mancat sendwich-uri din traista )

zona pesterilor din apropiere de horezu (m u i e r i l o r si polovraci); cazare gasesti la polovraci, pe langa manastire, la pesiuni; mancare buna si curat, insa fara rezervare cam greu mai ales daca e we.

Edit:
dambovicioara si brusturet sunt zone care chiar merita vizitate daca iti faci timp si nu este weekend...
in apropiere este si zona barajului pecineagu, unde s-au construit o groaza de pesniuni noi, insa drumul e de mare non-calitate; nu am fost, dar am auzit ca zona este superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:

Edit:
dambovicioara si brusturet sunt zone care chiar merita vizitate daca iti faci timp si nu este weekend...
in apropiere este si zona barajului pecineagu, unde s-au construit o groaza de pesniuni noi, insa drumul e de mare non-calitate; nu am fost, dar am auzit ca zona este superba!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Blogul meu... under construction

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Pai, zona aia a Pecineagului e superba...
De ce vb despre drum, daca zici ca nu ai fost? Se ajunge in conditii excelente!

Mergi la inceput

hristina...

scuze... drumul ERA ca naiba! am vrut sa mergem acolo acum vreo 5 ani, dar din cauza gropilor nu am reusit sa ajungem. daca spui ca e ok, e perfect, am sa planific si eu un we in zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si eu as vrea niste idei de petrecere a concediului intr-ul loc frumos, unde sa fie si stranduri (vrem balaceala dar nu vrem la mare)si ceva peisaje dragute. Daca stiti si un loc de cazare OK....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

fetelor, bine ca existati..
eu tocmai imi planuisem o vacanta la Cheia la vila gainusa si citind cele de mai sus..m-am razgandit si ma indrept cu atentia catre Govora si zona respectiva pentru ca am si ceva cunostinte in zona.
Va rog mult cele care ati fost, unde ar fi cel mai recomandat sa merg cu bb de 2 ani (ma intereseaza locuri de joaca de alergat..stiti voi).

Va multumesc

Mergi la inceput