Help ! Locatie frumoasa maxim 3 ore din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 4
ymca spune:
scriu pe pm...si mi-au dat si pret bun...si mi-a placut vocea de la telefon (o doamna draguta si buna)...well, astea sunt indiciile dupa care m-am ghidat. sper sa fiu la fel de entuziasta si la intoarcere.
ymca spune:
mai doreste cineva sa afle ceva despre Sarata M. sau v-am plictisit deja?
pensiunea aleasa pe criteriul vocii este super! e in mijlocul naturii...pacat ca mama natura ne-a tratat cu ploaie tot weekendul...dar tot am gasit un moment pentru mers in padure, pentru vizionat micuta statiune...pentru mallul din Buzau...si pentru un gratar!
geniest, nu pot inca sa fac o comparatie reala pentru ca nu m-am dus la strand, n-am vizitat decat din masina diverse parti dar vineri plec iar acolo (toata familia mea a ramas acolo; dimineata asta nu-mi venea sa mai plec de pe veranda...fetele deja erau cu mainile bagate in piscina pana la cot...le-am zis sa astepte sa iasa soarele mai bine si sa se balaceasca toata ziua) si voi sta toata saptamana viitoare acolo. asa la prima vedere, e mult mai mica. Govora e oras. Sarata e sat. Parcul pentru copii e mai bine dotat. Sunt mai multe hoteluri dar de marime mica. Peisajul e frumos. Si ceva ciudat: aerul mi se pare ca cel de acolo; adica pe noi cei mari ne ameteste si am dormi non-stop...dar e un somn odihnitor.
drumul - neaparat prin Urziceni (prin Ploiesti dureaza mai mult; e aceeasi distanta dar pe drum cu 1 sg banda pe sens)- superb! in 2 ore am fost la birou...undeva prin centrul Bucurestiului, deci am trecut si prin trafic! si nu sunt vitezomana...deci drumul este de 1.30ore mers lejer.
va voi spune mai multe despre vizitele din zona saptamana urmatoare
intre timp, ca sa fiu on topic, mai aduc in discutie o posibila destinatie: Pucioasa. e frumos?
sorinsonia spune:
Multumesc pt informatii.
Se pare ca voi pleca totusi cu masina, desi mi-e teama de sofat.
Mai astept impresii.
danasonia spune:
la 70 km de bucuresti,10km din RUSSE,pe drumul spre sofia,hotel liuliaka pe malul dunarii,piscina pt copii,verdeata,curat,mancare buna
ymca spune:
gata. ne-am intors!
nici nu stiu ce sa zic. ne-am simtit foarte bine. voi impartasi cateva experiente si mai astept intrebari de la oameni interesati
sarata monteoru
- extrem de prost intretinuta la nivelul infrastructurii; adica: in statiune exista harti cu diverse trasee pe care le poti face, dar care nu sunt semnalizate in niciun fel...si se vorbeste pe harta din centrul statiunii despre Dealul Cetatuia si cand pleci, in masina (ca e cald afara) pe drumul comunal unde ar trebui sa faci dreapta ca sa ajungi la Cetatuie, nimeni nu s-a gandit sa puna un afis, macar scris de mana, ca pe acolo trebuie.
- ca sa ajungi la Mina de Petrol, aia singura din lume sau Europa, trebuie sa treci pe un drum nereparat din 1900
- ca sa ajungi la niste pensiuni (foarte frumoase in poze), trebuie sa mergi pe acelasi drum...
- exista o strada principala de-a lungul careia se afla toate punctele de interes ale statiunii: parc cu loc de joaca pentru copii, restaurante, hoteluri, pensiuni, case, magazine, dughene, porumb fiert si copt, chiosc ziare, strand. Pe aceasta strada principala am vazut cam 50% din pensiunile din zona. Noi am stat intr-una de la intrarea in statiune, deci am avut parte de liniste si multa natura. In centru, la strand, e muzica de la 8.30 dimineata, data tare si cred ca e cam ciudat sa stai intr-o pensiune de acolo. Strandul nu are sectiune pentru copii (cum are cel de la Govora de exemplu)
Pietroasele
- eu am zis ca seamana cu Toscana...exista un drum al cramelor...toata lumea vinde vin si peisajul e foarte frumos...
vulcanii noroiosi
- era soare, peisaj desertic, vulcanii bolboroseau si eu n-aveam baterii in aparat...am facut niste poze cu telefonul mobil. drumul spre vulcani prost ca se lucreaza pe o zona...deci drumul a fost mai lung decat sederea la vulcani. dar a meritat efortul...
parcul Crang din Buzau foarte frumos, amenajat si obisnuiti cu aglomeratele parcuri de Bucuresti, cel de-acolo ni s-a parut o oaza de liniste si pace.
covrigi de buzau foarte calzi, foarte buni si responsabili de multe kg in plus.
As mai merge la Sarata Monteoru, as sta la aceeasi pensiune (conform studiilor noastre a fost o alegere extraordinara) si as mai vizita din zona ca ne-au ramas multe lucruri nedescoperite. Dar sa faca cineva ceva cu drumurile alea! Zona e frumoasa si merita si ea ceva bun.
LYADA spune:
Danasonia,
Poti da un link spre acest hotel te rog? Nu am gasit nimic cu google.
Multumesc
tuchita spune:
Sunteti grozave!
Mi-ati dat o multime de idei despre locurile unde as putea sa ma duc!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)