MONTIGNAC (123 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

raportez stagnare (ba chiar un plus de 200g, dar care sper sa fie trecut cu vederea...)...oricum iau un "porc" saptamana asta....si numai pentru c-am facut-o de "oaie" si am mancat cat o "vaca" in weekend...asa-mi trebuie dac-am fost "gaina" desteapta.

multumesc niko si ariel pentru gandurile bune...sper sa ma amuz si eu cand imi voi citi postarile astea ceva mai incolo. desi ma enervez numai cand ma gandesc ca am o viata scurta, si dupa ce ca dorm putin, mananc din ce in ce mai putin (si nici macar nu se vede)...sa mai si iubesc doar putin ca-n rest ma cert....si ma apuca depresiile. sper sa-mi mai treaca in concediu...se inchide gradinita o saptamana la final de iulie si ne luam si noi concediu ca sa plecam cu fetele si restul casei pe undeva. desi eu cand ma relaxez am timp de cugetat mai mult, si cand cuget, nu numai ca exist, dar trebuie sa scot ochii tuturor cu existenta mea.

anca...bine ca existi pe aici pe undeva

puisorul, frumoasa vacanta...mi-au placut mult pozele si de voi toti

andanii, ce faci? ai dezertat?

maya, ai slabit foarte frumos...felicitari

sunt multe fete pe aici care slabesc frumos, constant si va felicit pe toate. eu m-am cam fasait in ultima vreme...desi am dat jos o greutate mare...poate pentru ca ma simt pe final si am zile intregi fara abateri...dar daca intr-o zi incep cu o abatere mica, o tin asa pana seara tarziu...si se vede imediat la cantar.

de sala ma tin in continuare...am incheiat a 3a luna de mers constant la sala (de 3-4 ori pe saptamana) si parca are alt tonus pielea...dar un masaj tot mi-ar trebui.

Mergi la inceput

am uitat sa zi ca mi-am luat si eu felicia cu cele 100 retete monti...dar din ele nu stiu daca sunt 20 care sa-mi placa

sunt o mare mofturoasa...si mai sunt si conservatoare...cu greu accept sa gust o mancare noua...si sunt multe retete cu legume....si parca totusi prefer carnea...asta daca nu pun la socoteala ca tot cartofii, orezul si porumbul sunt cele mai bune de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dupa meniul de azi,ardei gras cu sunca de praga si 2 linguri de fasole batuta cu un ardei copt,ce credeti ca am mancat eu???3,da,ati auzit bine,3 porumbi fierti
S-a dus de suflet ziua mea monti de azi!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata si !!!

Valentina si eu am fiert ieri porumb, da am rezistat in skimb in we nu am rezistat si am bagat tot 3 ca tine .

Andanii?????????? ai fugit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata, nu am dezertat .... inca ... da tot pe pag II am fost

am facut o criza de fiere , am fost moarta 3 zile ... acuma-s mai bine .... cica

in rest ... ce sa va mai spun ... nu stiu

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

alinam, cafeaua ta e cu fructoza?

andanii, imi pare rau ...sanatate multa...mai spune-ne cat de bronzata esti, cate zile mai ai pana pleci in vacanta, daca te tii de Billy, daca mai ai ochii aia frumosi...chestii d-astea...small talk cum s-ar zice.

ieri am fost la abdomene si tae bo...si cum ma agitam pe acolo, cu fata mea rosie, vine instructoarea si ma intreaba: Tu de cand vii la sala aici? De 3 luni ii raspund, de ce?...gandindu-ma ca am o tehnica deficitara si ca o deranjez vizual (ca eu ma sperii de cum ma vad inn oglinda)...si-mi spune Ai slabit foarte frumos si ai evoluat foarte bine, imi place foarte mult...am plecat de acolo tantosa, dreapta si n-am mai mancat nimic toata seara...ca sa n-o dezamagesc.

valentinag, sa-ti fie de bine si astea sa fie abaterile tale cele mai mari! pe mine m-ai terminat cu saramura de crap

ariel, sanatate copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii un pt tine, cat de bine cunosc crizele de fiere ..... datorita lor ajunsesem de la 90kg la 58 kg, da sunt infioratoare, mie mi se parea mai nasoale ca nasterea, aia macar a trecut in 2 ore.

Ymca cafeaua mea e neagra, asa m-am obisnuit, fructoza pun doar cand mai frec cate un ness .

Ei, Ymca ai si de ce sa fii mandra, asa as fi si eu (da nu e cazul ca sunt puturoasa sa fac sport, am facut 2 zile si am abandonat), felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Am revenit si eu de pe plaiuri mioritice, am fost cateva zile la munte la relaxare, cu mancatul nu m am omorat si tot balonas sunt, azi e ultima zi de rusi asa ca am sarit raportul si sapt asta...tre sa mi iau si baterii la cantar ca deja ma exaspereaza cu ce arata.

Ceva retete cu boabe de soia sau linte aveti?Tre sa gatesc si s intr o mare pana de idei...

Multa sanatate Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Mie mi-arata cu 100 gr. mai mult cantarul azi dimineata... fata de luni. Eu ma cantaresc in fiecare zi. Sper pana luni sa fie in toane mai bune...

Latrishia, nu stiu retete cu soia sau linte. Ca n-am gatit niciodata cu ele si daca as gati, cred ca n-as manca decat eu.

Ce-am mancat ieri:
MD: iaurt dietetic cu o felie de paine integrala.
P: peste cu garnitura de legume (scazuta in cratita)
C; 1/2 ardei gras umplut (dar sa stiti ca am pus un pic de orez si 1 morcov in compozitie).
Multe lichide si nectar de fructe (fara zahar ).

Azi mi-am uitat mancarea acasa.
Asa ca..:
MD: un iaurt (am gasit numai 4,1 grasime), cafea decaf. fara zahar.
P: 3 carnaciori mici de casa.
C: cred ca o sa fie un ardei umplut.

O zi conforma va doresc!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ymca, mai ce ne stimuleaza o apreciere venita din afara! Bravo!

Andanii, multa sanatate!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput